cnm 5 aydir biz deniyorduk 5.ayimd geldi bebegim
5 aydir bu topikteyim cnm uzun süreli tanisiyoruz aramizdaki muhabbet iyi arkadaslarimla ondandir cnm sevinmeleri kisacasi birbimizi cok seviyoruz :))
ben evleneli 6 sene olck cnm 4 subatta
tedavi görmedim sadece erkek hormonu yüksek cikmisdi bende hayit tohumu hapi kullandim cnm.
yok cnm istedigini sorabilirsin cekinmene gerek yok
inşallah canım ümidini kaybetme10 binlere gelmişiz ama ben hala hamilde değilimmmmm:18::18:
oysaki 10 binlerde hamile olmayı hayal etmiştimmmm:44::44:
cnm gülümmm yorldmm evt datlu yognlk biraz da kendm kaşndmm platesin üzerine bi ton gezdm ama evt keyfli bi gundu bugun...
yok yok kaçrmadn bence orda hala spermler mevcut cnm ki bence yarın olur senn çatlma bugn onmli o yuzden senn için ben de hayıt içeum de yumrtlama ble olsa geç çatlasın yumrtahayıt içince geç çatlıo gibime gelıoda
öyleyse ben içmeyeyim ya çünkü zaten geç regl olduğumdan geç çatlıyor benim. Belki de megin o yüzden üst üste 4-5 gün çift çizgi çıktı yumurtalar büyüdü hemde bşrden fazla ama çatlayamadı çünkü çatlayınca zaten çizgi silikleşiyor lsh çatlatmak için salgılanan hormon 24-36 saat önceden salgılanıyor işte o zamanda çift çizgi görüyoruz. Ay beni klomen paklar belki de.
herkese günaydın kızlar epeydir gelemedim buraya nasılsınız?
Peki madem bu hafta mazur görelim. Belkim dönüşte güzel haberler verirsin bize megimm..
Günaydınn. Karlı bir Eskişehir sabahından merhaba. Uykum varr..
günaydın kızlar
ben de tam size hayıt hapıyla ilgili bunları soracaktım
tesadüf dün akşam siz konuşmuşsunuz
Gunaydinlarrrrrrrrr
günaydın canımmm
günaydınnnnnnnnnPeki madem bu hafta mazur görelim. Belkim dönüşte güzel haberler verirsin bize megimm..
Günaydınn. Karlı bir Eskişehir sabahından merhaba. Uykum varr..
inşallah vardır canım bebiş ama yoksa bile canı sağ olsun ne yapalım yeni ay yeni umut deyip bakıcaz yolumuza dün test yaptım negatif çıktı o yüzden umudum yokkkkkkgünaydın azra. nasıl gidiyor hamilelik.
tekrardan tebrik ederim.
Bende de erkeklik hormonu yüksek çıktı. hayıt hapına başladım bu ay ama o da yumurtaların çatlamasına engel oldu sanırım bende
adet bitince ovulasyon yapmaya başladım. bugün 18. günüm hep çift çizgi.
ama akıntı önceki aylara göre çok az.
yumurta akı kıvamında akıntı hiç olmadı bile.
kötü mü yaptım bu ilacı kullanmaya başlamakla bilemedim
:44:
inşallah canım ümidini kaybetme
hem belki de hamilesindir nerden biliyorsun
bana da öyle geliyor suesue
bu ay ilk defa kullanıyorum ama akıntı olayına bakarsam çatlamadı hala
18. gündeyim
ben ateş takibi de yapıyorum
o yüzden emin sayılırım çatlamadığına
ben de 32 günde adet oluyorum.
normalde de geç çatlardım ama bugün 18. günüm hala çatlamadım hayıt hapından sonra
adet bittiği ilk günden beri bende hep böyle çıkıyor işte ovulasyon testi
günaydın kızlar
ben de tam size hayıt hapıyla ilgili bunları soracaktım
tesadüf dün akşam siz konuşmuşsunuz
Selam kızlar günaydın
Sizlere bişi sormak istiorum valla kafam karıştı
Yumurtlama günümü denk getirmeye çalışıorum okuyorum heryerde değişik yorumlar var
Ovulasyon testini denemeyi düşünüyorum.
bi de ateş ölçme die bir yöntem var onu hiç anlamadım o daha da karşık
Ben yumurtlama zamanını adet başladıktan sonra sayıp 10.gün 18.gün arası die bliorum
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
hoşgeldin canım. Bizler iyiyiz asıl sen nasılsın
bence ovuasyon testi alırsan daha iyi olurSelam kızlar günaydın
Sizlere bişi sormak istiorum valla kafam karıştı
Yumurtlama günümü denk getirmeye çalışıorum okuyorum heryerde değişik yorumlar var
Ovulasyon testini denemeyi düşünüyorum.
bi de ateş ölçme die bir yöntem var onu hiç anlamadım o daha da karşık
Ben yumurtlama zamanını adet başladıktan sonra sayıp 10.gün 18.gün arası die bliorum
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Kızlar akşam doktora gittim kan testimi yaptırdım biraz düşük çıktı sonuç...
79.63 çıktı.
kese falan görünmedi zaten.sadece rahimde kalınlaşma var denildi...
canım ben ovulasyon testlerini 4 ay kadar kullandım kesin ovu. tarihimi tesbit edince de kullanmadım sayarak yaptım yani herkesin farklı olabiliyor. Son hamile kaldığım ay da ateş ölçme yöntemi ile takip etmiştim. Ovu. testini tavsiye ederim daha zahmetsiz şöyle 20li 30lu paketlerden alabilirsin.
ovulasyon testlerini adet bittikten sonramı kullanmaya başlıyosun cnm peki ya :44:
herhangi bir marka veya önerebileceğin bişi varmı ?
sanırım sen hamilesin hayırlı olsun
Allah bizlerede nasip etsin işlh.
Günaydın Dejavuuuu
Güneşli bir izmit sabahındayım bende
Ofisimizde neşeli muhabbetli bir sabah oldu bugün
kahvaltımı da yaptım ohhhh
Bak bakalım varsa bi havadis özet geçebilirsen valla süper olur
Kızlar akşam doktora gittim kan testimi yaptırdım biraz düşük çıktı sonuç...
79.63 çıktı.
kese falan görünmedi zaten.sadece rahimde kalınlaşma var denildi...
Kızçeler
Uykum var ya
Puffy nasılsın
Dejavu biz baslayamicaz
Bu çalısmalara sanırsam:44:
Gulbebekim nirdesin
günaydın canım ya nerdesin sen hamiş kalan bizi unutuyo zatennn
maşallah 14 haftalık olmuşsunnn
darısı başımıza inşallah
nasıl gidiyorr hamişlikkkkk
Güneşli demek. Biz güneşe hasret kaldık ya burada 2 haftadır dur duraksız kar var geçiyor hadi biraz eridi diyoruz yine başlıyor dün tipi vardı saat akşamüzeri 4 te bir başladı 1. saatte her taraf doldu. Ama soğuğu kesti biraz. Gerçi ben odada çok üşüyorum büyük ısınmıyor yaa..
ovulasyon testlerini adet bittikten sonramı kullanmaya başlıyosun cnm peki ya :44:
herhangi bir marka veya önerebileceğin bişi varmı ?
sanırım sen hamilesin hayırlı olsun
Allah bizlerede nasip etsin işlh.
ben de iyiyim canım sağolGüneşli demek. Biz güneşe hasret kaldık ya burada 2 haftadır dur duraksız kar var geçiyor hadi biraz eridi diyoruz yine başlıyor dün tipi vardı saat akşamüzeri 4 te bir başladı 1. saatte her taraf doldu. Ama soğuğu kesti biraz. Gerçi ben odada çok üşüyorum büyük ısınmıyor yaa..
Biz iyiyiz sen nasılsın..
Daha çok erken kese gözükmez hele 3.000 gibi bir rakam olsun öyle gözükür. Kalınlaşma da normal zaten gebelikte kalınlaşır ortam hazırlanıyor bebeğin yerleşmesi için. Bence değer güzel yine 2 gün sonra tekrarlatırsın 2 ye katlaması lazım.
canım yaaa unutmaktan değil de yeni yeni merak ettiğin konular oluyor onlara dalıp gidiyorsun:26: Ama unutmadım tabikii iyiyim çok şükür canım sizler nasılsınız?
niden canım sende ne sorun var da başlayamıyorsun ben ne kaçırdım. Ben de ne adet var ne yumurtlama kaldım ortada öyle. Regli olmazsam annemden dönünce randevu alcam gitcem doktora ben yine prolaktin yükselmesinden şüpheleniyorum göğüslerim hep ağrıyor ama 3 senedir de öyle sorunum yok düştü bir daha da çıkmadı öyle tehlikeli seviyeye gelmedi. Pco da olabilir öyle birşey de temmuzda çıkmıştı ama regl olunca sorun kalmamıştı hormonlar güzeldi off bilmiyorum vallaa görücez artık. Çalışma yapamıyoruz ki bebek olsun hep bir sorun çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?