Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm ne dedi dr ? okumadm geçmşi de son sayfada gördm ne hormonu bu yuksek olan?

Canim bisey yapmadi doktor kan aldilar beta hormonunun dusmesini takip ediyorlar.. 5 in altina dusunce de ultrasonla rahim tamamen temizlenmis mi diye bakacaklar.. iki hafta once gitmistim ya doktora o zaman kan almislardi beta mi gormek icin o 34 binlerde falandi da onu gorunce bir tuhaf oldum.. ama gecicek insaallah.. iki hafta sonra tekrar randevum var..

canım geçmiş ne oldu kaç gündür annemdeydim buralardan haberim yok

canim ben iki hafta once doktora gittigimde normalde 10 haftalik gebeydim ama bebegimin kalbinin 8. haftasinda durdugunu ogrendim.. iste kanamam da basladi2-3 gun once..su andada beta hormonumu takipteler.. sen yokken ben neler yasadim neler.. saolsun arkadaslar cok destek oldular bana..

Anchusa, ESTEBAN, azra2424, gocmenkuslar, Kayram2006, hilal19, Brck canlarım benim hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıklı sıhhatli bebişleri almayı nasip etsin kucaklarınıza çok ama çok çok sevindim sizin için

cnm geçck hiçbişeyy kalmıcak inşşşş ....başlarda ordaki sistem çok garip geldi ama şimdi çok mantıklı gelmeye başladı gerektigi gibi davranıoolar türkiyede herşey acele ...ne guzel dogal yoldan düştü bebiş ...beta da düşçek cnm bnmmm ...ztarr orda suda dogum var mı?

zaten kalmis olsa da olmasa da bilemeyeceklerinden bakmalari gerekiyor ya.. onun icin.. insaalllah kalmamis olur.. ne kadar degisik hisler biliomusun duygu.. bir mucize yani.. vucud icindeki calinin artik yasamadigi , sana bir faydasi olmadigini anliyor ve atiyor o cansiz melegi oradan.. cok enteresan ..
simdiki betayi da iki gune cikar diolar bana iki hafta sonraya randevu verdiler o zamanda olcum yapacaklar ya cok sIk aralikli olmasi bisey iade etmicek o acidan canim.. bu arada doktorum yuruyus yapabilirsin ama dedi yoruldugun an birak yorma kendini dedi.. yani daha zavalli vucudum hala kendine gelememis.. bende beklicem netam sifirlanana kadar sonrada aslarim artik spora napim..

slm kızlar nasılsınız bakalım
ya ben bu ay ayağımı sürüdüm ya ne çok hamiş olmuş
maşallah maşallahh

damlapal tebrik ederim ;sen en son gögüslerimde damarlar çıktı demiştin ondan sonra seni göremedim demek ki doğru alarmmış çok tebrik edrim Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyenlerle birlikte banada olur inşallah:):):):)

evet anneme anlatiyorum o da ne kadar degisik burdakinden diyor ama cok begeniyor bu sistemi..
suda dogum istersen yapabiliyorsun canim.. yapan arkadasim olmadi ama tv de izledim.. istek uzerine oluyor sanirim.

benim ki kız gibi geliyo bana
yüzüm sivilce tarlasına döndü

hadi hayirlisi olsun didemcim.. tatli tatli bebislerimiz gelsin bakalim..

selamlarr
gelemedim puzzle a dalmışım
80 parça falan kaldı ama belim koptuğu için bırakmak zORUNDA kaldım
yarına bitiririm artık
kuzey-güneyi açtım onu izliyorum ben de
hürremin de başını izledim biraz
çorba ettim iki diziyi

kuzum benim çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun tatlım
bebeğinin bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki Allah ona bu kadar zaman vermiş
ama bir şey daha ver senin canına bir şey olmamış hamd olsun bebek anneyi zehirleyebiliyor çünkü

bizde kuzenden yaşadık senin yaşadıklarını hastanede başında bekledim kürtaj oldu oda kalbi durmuş bebeğin
ne kadar zor ne kadar acı olduğunu biliyorum canından can gidiyor

selam ferda..
noldu ya leo meselesi ciktimi ortaya.. gecen hafta bakmistim o diziye.. sinir oluyordum normalde izlemiyordum. gerci hala da sinir.. sen 3 kitayi idare et koca sultan ol.. ama oyle rahat bir hayatin olsunki saray dan cikma ,, kadinlarin entrikalariyla ugras..
neyse ya.. leo meselesi ciktimi onu merak ittim

yok kuzum ya nerde çıkacak
valide sultan döktürecekti hürremin taşları
hürrem o sırada yansımadan sülümanı gördü
inkar etti tabiki de

valla canim hislerimi anlatmaya calissam anlatamam cok degisik duygular icindeyim.. tam adapte oluyorum bugun gittim doktora eski beta oranimi gordum bi tuhaf oldum mesela.. tabiki zamana ihtiyacim var kolay birsey degil yasadiklarim ama Rabbim beterinden saklasin.. Hayirlisi boylemis.. Insaallah Rabbim birdahaki sefere hayirlsiiyla hamile kalip, bebegimi kucaklamayi nasip eder.. herseyin hayirlisi hepimiz icin canim.. saol canim benim

Evt yaaa herşey oyle sistemli ki ..Allahın mucizeleri işteee ...yine gelck meleğinnnn ve bu sefer çok daha sımsıkı tutuncak ve saglıklı olcakkk inşşşşşş
evt cnm yorma kenidini günlüğne bakıorm bugun de bakcm hatta abonelerime eklicem çok guzel yapıosn diyetini de spora ilk etapta gerek yok zaten ben iki haftadan sonra spora başlamştm once biraz verince yapmak daha da ii ...

Son düzenleme:

sağol canım benim
geçti boğazım
bazen ilaç kullanmak şart oluyor
boş yere haftasonu boğaz ağrısı çekmişim
yumurtlamanın geç olmasına sevindim canım
seni bekliyor bak

benim ki kız gibi geliyo bana
yüzüm sivilce tarlasına döndü

aynısı bende de var canım ben ergenlikte bile sivilce çıkartmadım ama şimdi ne yasamda geçse bileiyorum
kocaman kocamn hemde ya çok acıyorlar

tşk ederim canım Allah herkese nasip etsin inş sağlıkla sıhhatle
evet göğüslerim şişmişti hala da şiş dokunamıyorum yani canım belimde çok ağrıyor

yok kuzum ya nerde çıkacak
valide sultan döktürecekti hürremin taşları
hürrem o sırada yansımadan sülümanı gördü
inkar etti tabiki de

ya hem o hem de hurrem bisey yapmadiki ,,, aldatma yok bisey yok.. kadin elli kere dedi git diye.. bi kabahati yok kadinin.. anam sultan hanimi olmak da zor bir suru entrikayla ugrasiolar,, ne guzel siradan insanlar olup siradan kocasinin olmasi insanin

ayy bak şimdi özendim hiç yapılmamış bi 1000 lik duruyo kutusunda
çıkarayım bu akşam

biz de kocalarımızın hasekisi oluruz di mi
hem de harem de yok ne güzel

ayy bak şimdi özendim hiç yapılmamış bi 1000 lik duruyo kutusunda
çıkarayım bu akşam
ay valla özendim başladım da bel ağrısı yapıyor
ben çok fazla yaptım
ama yaşlanmışım artık

sağol canım benim
geçti boğazım
bazen ilaç kullanmak şart oluyor
boş yere haftasonu boğaz ağrısı çekmişim
yumurtlamanın geç olmasına sevindim canım
seni bekliyor bak

yaa huzur valla ben de ona inandım bugun blmıorm yne yarın bi de ii gecerse çok daha inancamm ...hep 11nde 12snde şak yumrtlayan ben 13.gun tık yok ve boyle olması bizim için çoook ii...eşim dıo ki o iknci tahlili de soyleylm dra ben dıorm soylemeylm gerek duymaz bi de onu yaptrdk die ii dedi o da soylemeylm sadece brnciyi gösterczz

hayirlisi canim .. evet Allahin mucizesi.. biliomusun cok enteresan oyle hissediyorum ki eger Rabbim bana bir daha hamilelik nasip ederse onun sevincini su an icimde duyuyorum. Cok daha hazir olucakmisim gibime geliyor hayirlisi ins.

canim ben gecen yaz turkiyede diyetisyene gitmistim .. kafamdan uygulamiyorum diyet listem var ama harfi harfine uyamiyorum .. her yazani canim istemiyor mesele onun yerine baska birsey yiyorum.. ama vericem kilo insaallah bugun 3. gunum simdiden hafifledigimi hissediyorum.. psikolojik bile olsa buna ihtiyacim var.. Turkiyeye de fistik gibi gelicem insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…