valla canim hislerimi anlatmaya calissam anlatamam cok degisik duygular icindeyim.. tam adapte oluyorum bugun gittim doktora eski beta oranimi gordum bi tuhaf oldum mesela.. tabiki zamana ihtiyacim var kolay birsey degil yasadiklarim ama Rabbim beterinden saklasin.. Hayirlisi boylemis.. Insaallah Rabbim birdahaki sefere hayirlsiiyla hamile kalip, bebegimi kucaklamayi nasip eder.. herseyin hayirlisi hepimiz icin canim.. saol canim benim
ayy bak şimdi özendim hiç yapılmamış bi 1000 lik duruyo kutusunda
çıkarayım bu akşam
hayirlisi canim .. evet Allahin mucizesi.. biliomusun cok enteresan oyle hissediyorum ki eger Rabbim bana bir daha hamilelik nasip ederse onun sevincini su an icimde duyuyorum. Cok daha hazir olucakmisim gibime geliyor hayirlisi ins.
canim ben gecen yaz turkiyede diyetisyene gitmistim .. kafamdan uygulamiyorum diyet listem var ama harfi harfine uyamiyorum .. her yazani canim istemiyor mesele onun yerine baska birsey yiyorum.. ama vericem kilo insaallah bugun 3. gunum simdiden hafifledigimi hissediyorum.. psikolojik bile olsa buna ihtiyacim var.. Turkiyeye de fistik gibi gelicem insaallah
bnm ardaslarım baylıo ona bana afakan bastıran bşey oo var yaaa ama neden blıormm ben solagm ve sag beynm daha çok çalşıo ayrıntı bana göre degl yanii...yapmaya kalksam da yanlş parçaları sokuom hepçok komk yaa bi de ne yapıom bi yer var mesela zor bulmak o parçayı bunu bulann muradı olsn dıom nasl gaza gelıodu kızlar
yaa kizlar bu diyet topigi nerde baktim bulamadimm benimde biraz morale ihtiyacim var o yuzden kilo vermm lazim bana yardim edermisinizz
hayirlisi canim .. evet Allahin mucizesi.. biliomusun cok enteresan oyle hissediyorum ki eger Rabbim bana bir daha hamilelik nasip ederse onun sevincini su an icimde duyuyorum. Cok daha hazir olucakmisim gibime geliyor hayirlisi ins.
canim ben gecen yaz turkiyede diyetisyene gitmistim .. kafamdan uygulamiyorum diyet listem var ama harfi harfine uyamiyorum .. her yazani canim istemiyor mesele onun yerine baska birsey yiyorum.. ama vericem kilo insaallah bugun 3. gunum simdiden hafifledigimi hissediyorum.. psikolojik bile olsa buna ihtiyacim var.. Turkiyeye de fistik gibi gelicem insaallah
ii akşamlarr
bu nasıl bi topik yavv ne sorsam cevapsız kalıyo hıh
ii akşamlarr
bu nasıl bi topik yavv ne sorsam cevapsız kalıyo hıh
bi tekk ilda cvp verıo bi keree digerlern butun ilgisi o gebiş mi bu degl mi başka işleri yok bunların hıhhhhhhhhhh
kızzzlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
ilk aşermeden dolayı koca bu saatte sokaklara düştü
hani şu helvalar vardırya baloncular satar dışarda bi ondan
bide spoiler yapmayı bilmediğim için tam yazamıyorum yazın en çok yediğimiz buz gibi top top olan şeyler
bulmuş geliyooo
ne oldu kızlar size ben bir yandan hürreme bakıyordum görmedim yazılanları ne sordunuz ne öğrenmek istiyorsunuz bakalım
bi tekk ilda cvp verıo bi keree digerlern butun ilgisi o gebiş mi bu degl mi başka işleri yok bunların hıhhhhhhhhhh
ne oldu kızlar size ben bir yandan hürreme bakıyordum görmedim yazılanları ne sordunuz ne öğrenmek istiyorsunuz bakalım
kaç klosn cnm ? ben sana yollaym hemen linkini ....
kızzzlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
ilk aşermeden dolayı koca bu saatte sokaklara düştü
hani şu helvalar vardırya baloncular satar dışarda bi ondan
bide spoiler yapmayı bilmediğim için tam yazamıyorum yazın en çok yediğimiz buz gibi top top olan şeyler
bulmuş geliyooo
boyum 1 68 KILOM 57 falan ama sorunum gobegim var o yuzden kilo vermm lazim dort kilo kadr kismet artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?