Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim üzülme demek boş biliyorum ama elden bir şey gelmiyor hayatım
Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebecik daha nasip etsin inş kuzum

ayy bak şimdi özendim hiç yapılmamış bi 1000 lik duruyo kutusunda
çıkarayım bu akşam

bnm ardaslarım baylıo ona bana afakan bastıran bşey oo var yaaa ama neden blıormm ben solagm ve sag beynm daha çok çalşıo ayrıntı bana göre degl yanii...yapmaya kalksam da yanlş parçaları sokuom hep çok komk yaa bi de ne yapıom bi yer var mesela zor bulmak o parçayı bunu bulann muradı olsn dıom nasl gaza gelıodu kızlar

yaa kizlar bu diyet topigi nerde baktim bulamadimm benimde biraz morale ihtiyacim var o yuzden kilo vermm lazim bana yardim edermisinizz

ben sana inanıorm ztarımmm vercksn kilonu evelallahhh herşey ii olcak cnm bnm bu yaşadklarımız sayesnde çok daha güçlü sabırlı ve anlayşlı anneler olcazzz bizzzz ve çocklarmzla gecrdgmz zamann daha çok keyfine varczzzz hayatta en çok zorluklar ve hüzünler bşeyler öğretıo insana ve herşeyde bi hayır var ...

biz bi başladık mı koçişle çok fena sarıyoz
ama ferda haklı çok bel ağrısı yapıo
gaza gelip o kadar durunca başında

olacak tabi canım Allah sana tekrar nasip edecek
başka şeylerle meşgul ol düşünmemeye çalış artık bak kilo vermek istiyorsun hem sağlığın ve gelecek bebeğin içinde çok iyi bir şey bu sen fıstıktın şimdi tam çıtır olacaksın demek ki

kızzzlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
ilk aşermeden dolayı koca bu saatte sokaklara düştü
hani şu helvalar vardırya baloncular satar dışarda bi ondan
bide spoiler yapmayı bilmediğim için tam yazamıyorum yazın en çok yediğimiz buz gibi top top olan şeyler

bulmuş geliyooo

ii akşamlarr
bu nasıl bi topik yavv ne sorsam cevapsız kalıyo hıh

bi tekk ilda cvp verıo bi keree digerlern butun ilgisi o gebiş mi bu degl mi başka işleri yok bunların hıhhhhhhhhhh

ne oldu kızlar size ben bir yandan hürreme bakıyordum görmedim yazılanları ne sordunuz ne öğrenmek istiyorsunuz bakalım

cnm sana yazdm ben yne tebrk edeym belki görmemşsndrrr allah saglıckla kucagına da almanı nasip etsin çoook sevndmm
Damlacm sizin ileri hızlı düşüktü demi bi de sen ne kullanmştnm ozel bşey yapmşmıydınız çok umut oldnz siz ildayla inşş biz de arkanzdan gelcz birbir inşşş biz de teste gtcz yarın aysunlar da bisumlar da gdıo inşşşş ii hberlerle döneriiizz

maşallah kuzuma
keyfini çıkar hamileliğin bakalım
ben çok kolay bir şey istedim bugün salatalık

ne oldu kızlar size ben bir yandan hürreme bakıyordum görmedim yazılanları ne sordunuz ne öğrenmek istiyorsunuz bakalım

kıyamammm ben seni yaaa şaka yapıoss bizzzzzz ama ben sana sordum bak altta ama yeni sordum biz bunu gırgır olsn die yazdık ildayla bugun ib arkdas fena eleştrdi de topiği hepimizi üzdü şimdi tiye alıoz bu durumu

bi tekk ilda cvp verıo bi keree digerlern butun ilgisi o gebiş mi bu degl mi başka işleri yok bunların hıhhhhhhhhhh

de mii yaaa allahtan o var
halbuki topiğin başlığı uzay üstü ve uzayda yaşam topiği bunlar sarmış gebeliğe cık cık
topiği amacından saptırıyolar

yerum seni anlamadın tabi gündüz topikte olmadığın için
şaka yapıyoruz canım benimmm

pamuk helva mı ben de çok severmm buz top top şeyleri anlaadm ama nasl bşey o:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…