cnm sana yazdm ben yne tebrk edeym belki görmemşsndrrr allah saglıckla kucagına da almanı nasip etsin çoook sevndmm
Damlacm sizin ileri hızlı düşüktü demi bi de sen ne kullanmştnm ozel bşey yapmşmıydınız çok umut oldnz siz ildayla inşş biz de arkanzdan gelcz birbir inşşş biz de teste gtcz yarın aysunlar da bisumlar da gdıo inşşşş ii hberlerle döneriiizz
de mii yaaa allahtan o var
halbuki topiğin başlığı uzay üstü ve uzayda yaşam topiği bunlar sarmış gebeliğe cık cık
topiği amacından saptırıyolar
yerum seni anlamadın tabi gündüz topikte olmadığın için
şaka yapıyoruz canım benimmm
canım çok tşk ederim
tam bilmiyorum ne olduğunu yazarım şimdi sana değerleri
özel bir şey yamadık biz bu ay rahim filmi çektirmiştim onun etkisi var birde 2 sefer keçiboynuzu kaynatıp içti eşim 3-5 de incir yedi
inş tatlım inş Allah nasip etsin size de bu duyguyu yaşamayı geleceksiniz tabi bak ayağımı sürüdüm kaç hamile geldi peşimden
aman maşallah
maşallah kuzuma
keyfini çıkar hamileliğin bakalım
ben çok kolay bir şey istedim bugün salatalık
kıyamammm ben seni yaaaşaka yapıoss bizzzzzz ama ben sana sordum bak altta ama yeni sordum biz bunu gırgır olsn die yazdık ildayla bugun ib arkdas fena eleştrdi de topiği hepimizi üzdü şimdi tiye alıoz bu durumu
de mii yaaa allahtan o var
halbuki topiğin başlığı uzay üstü ve uzayda yaşam topiği bunlar sarmış gebeliğe cık cık
topiği amacından saptırıyolar
yerum seni anlamadın tabi gündüz topikte olmadığın için
şaka yapıyoruz canım benimmm
evet canımpamuk helva mı ben de çok severmmbuz top top şeyleri anlaadm ama nasl bşey o:44:
hımmm anladım şimdi kimmiş bakayım o nasıl eleştirirmiş bizim topiğimizi ne oluyormuş ki ona
yazan memnun okuyan memnun bak kızdım şimdi ya
evet canım
diğeride dondurmaama açık olanlardan mado yani
tmm cnm bnm yazarsan çok sevnrm ben de çektrcm yaa dra gdelm de ...gtttgmz hastahanede varmş rahm filmi olmadı çektrcm ben de...
tekrar selam kızlar dizi bitti geldim bende. Gündüz ne oldu kızlar yahu ben okuyamadım merak ettim şimdi.
Birde bir şey soracağım. Sağ kasığımda ağrım var, zaten yumurlama döneminde hep kasıklarımda hafif ağrım olur.
Birde burda hep bir akıntıdan bahsediliyor. Ben şu yaşıma kadar hiç öyle bir akıntı görmemiştim ama bir iki saat önce
şans eserimidir nedir gördüm vallahi. Çok helecanlandım. Esas soru şu; şimdi bu akıntıyı görünce hemen mi yumurtlama
oluyor yoksa yumurtlama öncesindemi geliyor bu akıntı. Bu gece kociş bir arkadaşı ameliyat olmuştu onun yanında refakatçi
yarın sabah gelecek ancak. Hoş dün gece halvet oldu, yarın artık sabahta olur ama helecan yaptım işte. Yardım lütfen :)
evet canım
diğeride dondurmaama açık olanlardan mado yani
hemen yolluorm linkini cnm ozel msjla...
şuan yiyorum ve kendimden geçiyorummmmm resmennn
bi süre yok olurum
ayne n canımmtekrar selam kızlar dizi bitti geldim bende. Gündüz ne oldu kızlar yahu ben okuyamadım merak ettim şimdi.
Birde bir şey soracağım. Sağ kasığımda ağrım var, zaten yumurlama döneminde hep kasıklarımda hafif ağrım olur.
Birde burda hep bir akıntıdan bahsediliyor. Ben şu yaşıma kadar hiç öyle bir akıntı görmemiştim ama bir iki saat önce
şans eserimidir nedir gördüm vallahi. Çok helecanlandım. Esas soru şu; şimdi bu akıntıyı görünce hemen mi yumurtlama
oluyor yoksa yumurtlama öncesindemi geliyor bu akıntı. Bu gece kociş bir arkadaşı ameliyat olmuştu onun yanında refakatçi
yarın sabah gelecek ancak. Hoş dün gece halvet oldu, yarın artık sabahta olur ama helecan yaptım işte. Yardım lütfen :)
çoook guzel şeyler yıonn ildaaaa afiyettt olsnnn gebişimizeeeben de bi gun kendme pamuk helva izni vereym barii
buldum canım spermiyogram sonuçlarını ama ben çok anlamıyorum ne olduğunu olduğu gibi yazacağım
hacim (ml) 2,5
konsantrasyon (milyon/ml) 37
hareketlilik (milyon) 55
A% 0
B% 59
C% 13
D% 28
likefaksiyon süresi 20 dk
işte böyle canım ne demek bunlar anlamıyorum ama dr hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var demişti rahim filmi sonucu gösterdiğimde
o akntı üç dört gün dvm edıo cnm hemen olmaz catlama yarını ii degerlendrn ama...
hem de sert eleştrdi cnm yne biz terbiyemizi bozup çok bşey demedk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?