Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çok tşk ederim
tam bilmiyorum ne olduğunu yazarım şimdi sana değerleri
özel bir şey yamadık biz bu ay rahim filmi çektirmiştim onun etkisi var birde 2 sefer keçiboynuzu kaynatıp içti eşim 3-5 de incir yedi
inş tatlım inş Allah nasip etsin size de bu duyguyu yaşamayı geleceksiniz tabi bak ayağımı sürüdüm kaç hamile geldi peşimden
aman maşallah

bi de mllete bu arkdaş dıolar nasl kötü bi kelime bu oyleee ...hiç tasvpi etmedm hiççç

tmm cnm bnm yazarsan çok sevnrm ben de çektrcm yaa dra gdelm de ...gtttgmz hastahanede varmş rahm filmi olmadı çektrcm ben de...

kıyamammm ben seni yaaa şaka yapıoss bizzzzzz ama ben sana sordum bak altta ama yeni sordum biz bunu gırgır olsn die yazdık ildayla bugun ib arkdas fena eleştrdi de topiği hepimizi üzdü şimdi tiye alıoz bu durumu

hımmm anladım şimdi kimmiş bakayım o nasıl eleştirirmiş bizim topiğimizi ne oluyormuş ki ona
yazan memnun okuyan memnun bak kızdım şimdi ya

tekrar selam kızlar dizi bitti geldim bende. Gündüz ne oldu kızlar yahu ben okuyamadım merak ettim şimdi.
Birde bir şey soracağım. Sağ kasığımda ağrım var, zaten yumurlama döneminde hep kasıklarımda hafif ağrım olur.
Birde burda hep bir akıntıdan bahsediliyor. Ben şu yaşıma kadar hiç öyle bir akıntı görmemiştim ama bir iki saat önce
şans eserimidir nedir gördüm vallahi. Çok helecanlandım. Esas soru şu; şimdi bu akıntıyı görünce hemen mi yumurtlama
oluyor yoksa yumurtlama öncesindemi geliyor bu akıntı. Bu gece kociş bir arkadaşı ameliyat olmuştu onun yanında refakatçi
yarın sabah gelecek ancak. Hoş dün gece halvet oldu, yarın artık sabahta olur ama helecan yaptım işte. Yardım lütfen :)

tmm cnm bnm yazarsan çok sevnrm ben de çektrcm yaa dra gdelm de ...gtttgmz hastahanede varmş rahm filmi olmadı çektrcm ben de...

buldum canım spermiyogram sonuçlarını ama ben çok anlamıyorum ne olduğunu olduğu gibi yazacağım

hacim (ml) 2,5
konsantrasyon (milyon/ml) 37
hareketlilik (milyon) 55
A% 0
B% 59
C% 13
D% 28
likefaksiyon süresi 20 dk

işte böyle canım ne demek bunlar anlamıyorum ama dr hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var demişti rahim filmi sonucu gösterdiğimde

o akntı üç dört gün dvm edıo cnm hemen olmaz catlama yarını ii degerlendrn ama...

şuan yiyorum ve kendimden geçiyorummmmm resmennn
bi süre yok olurum

valla sorma salatalık altı üstü ama o kadar tatlı geliyor ki tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
ildam ya sanada fena uyku hali çökmüştü değil mi şuan ben öyleyim günün 15 saatini uyuyarak geçiriyorum resmen

ayne n canımm
dün olması ii yarın sabah ve takip eden 5 gün bence peş peşe yapın canım
ya da gün aşırı
halvete kuvvet hadii
çoook guzel şeyler yıonn ildaaaa afiyettt olsnnn gebişimizeee ben de bi gun kendme pamuk helva izni vereym barii

arasına koyup yedim
sanırım bitane daha yicem

çok saol cnmm bizim de ileri hızlı 0 demek çok kafa takmamak lazm buna olunca oluo morfolojiye kaç dıo sizin ? du bakalm yarın bi daha yaptrlm biz inşş sayı ii çıkar bu sefer umut oldu bu sonçlar bana çok saol yazdgn için cnm bnmm

Son düzenleme:
o akntı üç dört gün dvm edıo cnm hemen olmaz catlama yarını ii degerlendrn ama...

aslına bakarsan ben hiç akıntı takip etmedim, daha önceki günlerde oldu ise bile bilemem ben. Bu gecede şans eseri farkettim zaten.
Hadi bakalım hayırlısı. Zaten bu ay içimde bir his gebe kalacam gibi. Allah utandırmasın.

duygu ablacim k.bakma ya aksam ustu cvp veremeden ciktim sarji bitmisti ama simdi geldim yaa 2 saat kayboldum hamile sayisi artis gostermis masallah daha artar ins. icinde bizde oluruz

hem de sert eleştrdi cnm yne biz terbiyemizi bozup çok bşey demedk ...

valla ben olsaydım sorardım iyice ne haddine canım gelip de eleştirmek topiğin adı belli ne eleştirisiymiş okuyacağım birazdan geçmişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…