Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ve 1 tane daha hazırladım yiyorumm

evet canım hep uyuydum
ama artık gündüz uyumuyorum pek
sadece gece bi yatıyorum deliksiz 11 saat uyuyorum

tesekkurler cnm cok sagol ama topik cok da canli degil bakalim bende ise yariyckmi bu topik kadr muhapbetlisini gormedim

soyle soyle ruyaa yaz yazzz çok da saolll işte objektif bi yorummm
tek kendini düşünenlerden olşmuo bu topikkkk oyle dedi yaa tek taraflı düşnuomşzhala geçmedi kızgnlgm hee babaannem gibi taktım mı takıom bşeye

morfoloji bulamadım canım sonuçlarda ne testiydi o ????
dr bana bir şeyler yaptır dedi bende yaptırdım
inş canım iyi çıkar sonuçlar ama ben rahim filmine bağlıyorum bu bebişimi Annesi yesin onu

geçen günde yazdım ben burada dr istersen aşılama yapalım dedi ben istemedim o zaman halvet sonrası hiç ayağa kalkma dedi hareket yavaş dedi bende kalkmadım belimin altına kanepenin yastığını koydum ayakları da havaya dikip duvara dayadım hep yapıyordum bunu ama bu ay hsg nin etkisi var

Son düzenleyen: Moderatör:
..............................................................

Son düzenleme:
kızlar yedim yuttum şiştim tööbe tööbe
bilem kaç bin kalori aldım gece gece
sizi öpüyorum yatrız birazdan

cnm bizim gecen ay akslk oldu yumrtlama dönemi geçti gtti pek çalşma olmadı yanii bu ay da teste gtcz ama geç yumrtlıcam yetşçz galbaabundan sonra daha da sıkı olursa çalşmalar preseedim de var umudum var yanii yarın bi de esksnden biraz ii çıkarsa ble sonçlar moralm duzelck valla hadi hayırlısı inşşşşş

olur kuzum sen stres yapma yeter biliyorsun streste çok önemli iyi çıkacak bence sonuçlar ve seninde moralin düzelecek

olur kuzum sen stres yapma yeter biliyorsun streste çok önemli iyi çıkacak bence sonuçlar ve seninde moralin düzelecek

ayy sen agzından Allahın kulagına cnmm inşş inşşş bi moralim duzelse çok stres de yapmıcam sabrın sonu selamet inşş cnmmm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…