valla sorma salatalık altı üstü ama o kadar tatlı geliyor ki tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
ildam ya sanada fena uyku hali çökmüştü değil mi şuan ben öyleyim günün 15 saatini uyuyarak geçiriyorum resmen
tesekkurler cnm cok sagol ama topik cok da canli degil bakalim bende ise yariyckmi bu topik kadr muhapbetlisini gormedim
yaa hangi sayfalar söylesenizde baksam merak ettim valla hadsizin ne dediğini
çok saol cnmm bizim de ileri hızlı 0 demek çok kafa takmamak lazm buna olunca oluo morfolojiye kaç dıo sizin ? du bakalm yarın bi daha yaptrlm biz inşş sayı ii çıkar bu sefer umut oldu bu sonçlar bana çok saol yazdgn için cnm bnmm
Tebrik ederim canım hamile kalmışsın çok sevindim Allah tamamına erdirsin
morfoloji bulamadım canım sonuçlarda ne testiydi o ????
dr bana bir şeyler yaptır dedi bende yaptırdım
inş canım iyi çıkar sonuçlar ama ben rahim filmine bağlıyorum bu bebişimi Annesi yesin onu
geçen günde yazdım ben burada dr istersen aşılama yapalım dedi ben istemedim o zaman halvet sonrası hiç ayağa kalkma dedi hareket yavaş dedi bende kalkmadım belimin altına kanepenin yastığını koydum ayakları da havaya dikip duvara dayadım hep yapıyordum bunu ama bu ay hsg nin etkisi var
saol canım benimmm Allah ım ol dedi oldu
bunlar işte yazdıkları ...................yorum sizin
Allah'ım ya ne manyaklar var, laf etmeye bile değmez bir hatunmuş. Neyse boşverelim biz onu.
kızlar yedim yuttum şiştim tööbe tööbe
bilem kaç bin kalori aldım gece gece
sizi öpüyorum yatrız birazdan
cnm bizim gecen ay akslk oldu yumrtlama dönemi geçti gtti pek çalşma olmadı yanii bu ay da teste gtcz ama geç yumrtlıcam yetşçz galbaabundan sonra daha da sıkı olursa çalşmalar preseedim de var umudum var yanii yarın bi de esksnden biraz ii çıkarsa ble sonçlar moralm duzelck valla hadi hayırlısı inşşşşş
olur kuzum sen stres yapma yeter biliyorsun streste çok önemli iyi çıkacak bence sonuçlar ve seninde moralin düzelecek
dur bulaymmm bennn
canımm tebrik ederim allah tamamına erdirsin hep takip ettiğim için yakından tanıyor gibiyim artık sizleri çok sevindimmsaol canım benimmm Allah ım ol dedi oldu
kızlar bende kaçtım iyi geceler hepinize
okudum canım yazdıklarını aman boş ver ya konuşmaya değmez bizi bilen bilir
o yüzden mi bu sene en iyi ödülleri aldı bizim topiğimiz 9 aydır buradayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?