Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy sen agzından Allahın kulagına cnmm inşş inşşş bi moralim duzelse çok stres de yapmıcam sabrın sonu selamet inşş cnmmm ....

inş Allah'ım duysun sesimizi yavrum sen yinede moralini yüksek tut eşini de sıkma bu yüzden ben sıktım biliyorum
adam bazen sabır gösteremiyordu bu ay bile tartıştık bebişim yüzünden ama Allah'ım duydu yakarışlarımı
hatta moralim bozuk olduğu için 1-2 ay buraya bile uğramadım meg bilir o zamanlarımı
sen sakın bu durumlara düşme sabret ve bol bol dua et incir ye keçiboynuzu ye badem ceviz ye tatlım eşine de yedir
halveti de ödev gibi değil zevk için yapın anladın sen beni

kızlarrrrrrrrr ben yatıormmmmmmm ii gecelerrrrr inş yarın ii hberlerle geliriz bakalmmm Allahım sen büyüksünnn....

tmm cnm bu dedklerini aynen uygulucamm moral verdin bana bu akşam Allah razı olsun cnm bnmm

kızlarrrrrrrrr ben yatıormmmmmmm ii gecelerrrrr inş yarın ii hberlerle geliriz bakalmmm Allahım sen büyüksünnn....

iyi geceler tatlışım
inanıyorum ben size iyi haberler vereceksin bize canım benim
rüyanda bebişlerimizi gör bol bol

tmm cnm bu dedklerini aynen uygulucamm moral verdin bana bu akşam Allah razı olsun cnm bnmm

size azıcık faydam oluyorsa ne mutlu bana canım benim
bende yaşadım çünkü sizin yaşadıklarınızı ve hiç beklemediğim bir anda bebeğim benimle
hadi uyu artık bende yatacağım uyku bastırdı yine yarın kaçta kalkarım artık Allah bilir

adaşım gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin bebeğini
çok sevindim senin adına ama ben sana demiştim canım sıra sende ayağımı sürüdüm diye

canımmmmmmmmmmm evt bende çok git gel yaşadım önce tmm dedim hamileyim sonra testte çıkmadı ama bi umut 2gün sonra yani bugün test yaptım gene 10dk.sonra çok belirsizdi bende kana gittim ve inanamadımmmmmmmmmmmm.şimdik başka şeyler var kafamda nasıl bu kadar çabuk değişiyor gündem dimi acaba 2ye katlıycakmı kalp atışını duycakmıyız vs.vs

kızlar ya kimse yok ben gecekuşumu olcam yoksa

Canım kandada pozitif çıkmış hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin çoook sevindim.Bu arada bende sarophene kullanıyorum Hadi inşallah bendede işe yarar.Senin bu ay kaçıncı denemendi yani ne zamandır bebiş istiyordunuz?

İkiyede katlayacak üçede katlayacak hayırlısıyla sen içini ferah tut keseyide göreceksin pıtpıtlarıda duyacaksın

hilalcim tebrik ederim adini listede gorunce cok sevindim :)

cnm çok sağol allah isteyen herkese nasip eder inş.

İkiyede katlayacak üçede katlayacak hayırlısıyla sen içini ferah tut keseyide göreceksin pıtpıtlarıda duyacaksın

cnm biz 9 aydır korunmuyorduk bu ay ilk defa kullandım serephone ve devamında prognex i ama ilaçlar çok yan etki yaptı bana yada bu beişin yan etkisiydi bilmiyorum baş dönmesi mide bulantısı akıntı vs.inş.sendende güzel haberi alırız cnm.
ya günler çabucak geçseeeeeeeeeeeeee

Anladım canım senin bebişin gelme zamanı gelmiş bence sarophene de vesile olmuş.Hayırlısıyla geçecek zaman ve bebişini kucağına aldığında ne çabuk geçti diyeceksin inşallah.Şimdi sana sakin ol düşünmemeye çalış diyicem.Ama tahmin edebiliyorum elinde değildir.Bende şuan hamile olduğumu öğrensem aynı olurdum sanırım:18:Acaba değer ikiye katlayacakmı?Kese görüncekmi?Kalp atışı duyulacakmı?İlk üç ayı atlatsak biran önce.Acaba cinsiyeti ne?Ultrasonda herşey normal çıkacak mı?Bebeğim sağlıklı mı?Bunları herkes düşünür elinde olan birşey değil.Herkes bu süreçlerden geçecek oldukça stresli ama bir okadarda süper duygular.Yapman gereken bol bol dua edip(Dualarında bizide unutmazsan seviniriz)Sakin olmaya çalışmak pozitif düşünmek iyi düşün iyi olsun

canım yaaa çok tuhaf aynen öyle işte dediğin gibi.inşallah senin bebişinde tez zamanda gelir ben de eşimde çok pimpirikliyiz bakalım nasıl geçcek günler görcezzzzz

sanırım benden başka kimse kalmadı topiğimizdenapiyim bende çıkayim bari hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm

canım yaaa çok tuhaf aynen öyle işte dediğin gibi.inşallah senin bebişinde tez zamanda gelir ben de eşimde çok pimpirikliyiz bakalım nasıl geçcek günler görcezzzzz

sanırım benden başka kimse kalmadı topiğimizdenapiyim bende çıkayim bari hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm

Bizde eşimle aynıyız bende çok pimpirikli olurum eminim özellikle uzun zaman olmayıp yıllar sonra gelen bir bebek haliyle kıymetli olacakİnşallah Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben eğer birgün hamile kalırsam ve bebeğimi kucağıma alırsam onu hiç ağlatmıycam her zaman pamuklara sarıp büyütücem onu İyi geceler canım düşünmemeye çalış bu mutlu anın tadını çıkar

valla bende aynı şeyleri düşünüyorum :18::18:
benim kesinleşti 2 ye katladı canım pzrtesi dr gittim kana baktırdım diğer değerlerime de bakıldı her şey normal ama şimdi acaba hast gittiğimde bebeği görecek miyim 1 ay daha nasıl geçecek kalp atışını duyacak mıyım gibi şeyler var o Allah'ın izni ile hep benimle kalacak mı endişesi var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…