Bizde eşimle aynıyız bende çok pimpirikli olurum eminim özellikle uzun zaman olmayıp yıllar sonra gelen bir bebek haliyle kıymetli olacakİnşallah Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben eğer birgün hamile kalırsam ve bebeğimi kucağıma alırsam onu hiç ağlatmıycam her zaman pamuklara sarıp büyütücem onuİyi geceler canım düşünmemeye çalış bu mutlu anın tadını çıkar
günaydın kızlar
nasılsın huzur ?
size günaydin uykunuzu aldiniz tabi
banada iyi uykular
Günaydın bayanlarrrrr
günaydın kızlar
nasılsın huzur ?
size günaydin uykunuzu aldiniz tabi
banada iyi uykular
herkese güzel bir gün olsun. Bol şans getirsin bugün. Kocaman günaydınlar
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
kız sen niye banlandın o günki olay yüzündenmi
evet canım o yüzden
bence üzerinde durulcak bir konu bile değil. Ben o konuları açanlarada kızıyorum artık yani.
Ben sana boşver uğraşma dedimdi,
Neyse döndün yeniden ya artık napalım. Sende topik topik gezme burası yeter
bitanem ben uğraşmam aslında ama kimsenin yaptığı yoruma karışmadım, herkesin kendi düşüncesi. ama benim fikrim de oydu. o şekilde yorumlar yapılınca sinirlendim
halada sinirleniyosun bak ya
Mutlu olmak için bazen kör bazen sağır bazen dilsiz olcaksın. O zaman daha mutlu olursun boşver ufak konular bunlar.
herkese güzel bir gün olsun. Bol şans getirsin bugün. Kocaman günaydınlar
Günaydınn...
Günaydınn şebnemm..
ne uyku almak mı o da ne hatırlamıyorum gece 1 de yattı sabah 7 de kalktım ve işteyim..
Amin inşallah.. Günaydın taze gibe..
günaydın kızlarrr
Kızlar bu arada haberlerde sevindirici bir haber duydum tüp bebek düşünenler için. Japonya da bir hap geliştirilmiş ve artık Türkiye'de de uygulanıyormuş.İğneyle yumurtayı büyütmeye gerek kalmadan yani iğne olmadan sadece hapla tüpe uygun olarak yumurtalar büyütülecekmiş bu da iğne sorununu ortadan kaldırıyor.Tabii klomen vs. tarzı ilaçlar bunu yapamıyordu çok iyi gelişmesi ve çatlamadan alınması gerektiği için. Her tüp bebek merkezi yapar mı bilmem ama haberlerde söyleyen doktorun adını aldık şimdi hatırlamıyorum ama eşim yazdı bir yere bakıcam bakalım hangi merkezdeymiş. Ve hamile kalma açısından da iğneyle aynı şans mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?