Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım meganım Allah'ın izni ile sendende alacağız hayırlı haberi aşılama başlayacak sana bu ay tatlım ben tüm kalbimle inanıyorum sana üzülme ne olur kıyamam kuzum ben sana

Günaydın bayanlarrrrr

Günaydınn...

günaydın kızlar

nasılsın huzur ?

Günaydınn şebnemm..

size günaydin uykunuzu aldiniz tabi
banada iyi uykular

ne uyku almak mı o da ne hatırlamıyorum gece 1 de yattı sabah 7 de kalktım ve işteyim..

herkese güzel bir gün olsun. Bol şans getirsin bugün. Kocaman günaydınlar

Amin inşallah.. Günaydın taze gibe..

bence üzerinde durulcak bir konu bile değil. Ben o konuları açanlarada kızıyorum artık yani.
Ben sana boşver uğraşma dedimdi,
Neyse döndün yeniden ya artık napalım. Sende topik topik gezme burası yeter

bitanem ben uğraşmam aslında ama kimsenin yaptığı yoruma karışmadım, herkesin kendi düşüncesi. ama benim fikrim de oydu. o şekilde yorumlar yapılınca sinirlendim

bitanem ben uğraşmam aslında ama kimsenin yaptığı yoruma karışmadım, herkesin kendi düşüncesi. ama benim fikrim de oydu. o şekilde yorumlar yapılınca sinirlendim

halada sinirleniyosun bak ya
Mutlu olmak için bazen kör bazen sağır bazen dilsiz olcaksın. O zaman daha mutlu olursun boşver ufak konular bunlar.

Kızlar bu arada haberlerde sevindirici bir haber duydum tüp bebek düşünenler için. Japonya da bir hap geliştirilmiş ve artık Türkiye'de de uygulanıyormuş.İğneyle yumurtayı büyütmeye gerek kalmadan yani iğne olmadan sadece hapla tüpe uygun olarak yumurtalar büyütülecekmiş bu da iğne sorununu ortadan kaldırıyor.Tabii klomen vs. tarzı ilaçlar bunu yapamıyordu çok iyi gelişmesi ve çatlamadan alınması gerektiği için. Her tüp bebek merkezi yapar mı bilmem ama haberlerde söyleyen doktorun adını aldık şimdi hatırlamıyorum ama eşim yazdı bir yere bakıcam bakalım hangi merkezdeymiş. Ve hamile kalma açısından da iğneyle aynı şans mevcut.

herkese güzel bir gün olsun. Bol şans getirsin bugün. Kocaman günaydınlar

Günaydınn...

Günaydınn şebnemm..

ne uyku almak mı o da ne hatırlamıyorum gece 1 de yattı sabah 7 de kalktım ve işteyim..

Amin inşallah.. Günaydın taze gibe..

günaydın kızlarrr

günaydın kızlarrrrrr
özlem canım tekrar hoşgeldin aramıza
seni duyunca bende baktım o topiğe aslında gerçekten de çok gereksiz konuşmalar olmuş
dediğin gibi herkes kendi düşüncesini söylemekte özgürrrr

bence şu an deneme aşamasındadır. haberlere çıkarıyorlar ki insanları denek olarak kullansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…