günaydın kızlarrrrrr
özlem canım tekrar hoşgeldin aramıza
seni duyunca bende baktım o topiğe aslında gerçekten de çok gereksiz konuşmalar olmuş
dediğin gibi herkes kendi düşüncesini söylemekte özgürrrr
valla doğru söylüyosun hala sinirleniyorum akılma geldikçe. amaaan burdayım artık ya sorun değil...
Kızlar bu arada haberlerde sevindirici bir haber duydum tüp bebek düşünenler için. Japonya da bir hap geliştirilmiş ve artık Türkiye'de de uygulanıyormuş.İğneyle yumurtayı büyütmeye gerek kalmadan yani iğne olmadan sadece hapla tüpe uygun olarak yumurtalar büyütülecekmiş bu da iğne sorununu ortadan kaldırıyor.Tabii klomen vs. tarzı ilaçlar bunu yapamıyordu çok iyi gelişmesi ve çatlamadan alınması gerektiği için. Her tüp bebek merkezi yapar mı bilmem ama haberlerde söyleyen doktorun adını aldık şimdi hatırlamıyorum ama eşim yazdı bir yere bakıcam bakalım hangi merkezdeymiş. Ve hamile kalma açısından da iğneyle aynı şans mevcut.
evet artık burdasın! bu arada çalışmalar belirtiler ne alemde
Bide hilal hamile
canım, sen niye tüp bebek vs ilgileniyosunki, çok yakın zamanda sen zaten gebiş olcan
evet canım biliyorum hilali. banlandım ama nick girişi olmadan takip ettim sizi.. çok sevindim. belirti mi bilmiyorum ama sol yumurtalığım sıkışıyor ve göğsümde damarlar belirdi. çalışmalara gelince 2 gündür birşey yok çok yorulduk çünkü
günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum
KAç gün kaldı bata, göğüs damarlanmasıda iyidir ayrıca
canım benim hiç bilgim yok ama bilen varsa yazar şimdi zaten
bata daha çooook var. 5 şubat
bata daha çooook var. 5 şubat
bence şu an deneme aşamasındadır. haberlere çıkarıyorlar ki insanları denek olarak kullansınlar
evet artık burdasın! bu arada çalışmalar belirtiler ne alemde
Bide hilal hamile
canım, sen niye tüp bebek vs ilgileniyosunki, çok yakın zamanda sen zaten gebiş olcan
selam hoşgeldin canım adetin başlangıcından sayıyorsun.arkadaslar merhaba bu topıgı bugun gordum aranıda bıraz yenıyım sayılır.bu 12 14 16 18 20 lerı sayarken adetın bıtıs trıhınden ıtıbaren mı yoksa baslangıcından ıtıbaren mı sayıyoruz.bu rada ben 5 aylık evlıyım cocuk konusunda kararsızım erken mı dıye dusunuyorum sızce?
gittikçe azalıyor günler takma şimdiden kafana canım.
Bu arada sen regl olursan doktora gitcektin dimi:26:
arkadaslar merhaba bu topıgı bugun gordum aranıda bıraz yenıyım sayılır.bu 12 14 16 18 20 lerı sayarken adetın bıtıs trıhınden ıtıbaren mı yoksa baslangıcından ıtıbaren mı sayıyoruz.bu rada ben 5 aylık evlıyım cocuk konusunda kararsızım erken mı dıye dusunuyorum sızce?
hoşgeldin o zamanAdet olduğun günden itibaren sayıcaksın canım.
Eğer durumunuz müsaitse eşinlede beraberliğinden eminsen düşünebilirsin tabiki ama uygun şartları sağlayabilcekseniz çocuk yapmanız daha güzel olur
cnm evımızı aldık subatta borclarımız bıtıyor ekonoık yonden bır sorun yok.esımlede cok mutluyum ama aıleme bı kere cıtlattım annem daha erken soyle 1 sene gecsın dıyor ve ben calısan bayanım.annemın tesırınde kaldım anlıcagınız
cnm evımızı aldık subatta borclarımız bıtıyor ekonoık yonden bır sorun yok.esımlede cok mutluyum ama aıleme bı kere cıtlattım annem daha erken soyle 1 sene gecsın dıyor ve ben calısan bayanım.annemın tesırınde kaldım anlıcagınız
kızlar bu gün duygu-aysun-birsum için dua edin bol bol olur mu biliyorsunuz
teste gidecekler hepisi
birsum sonuçu alacak gerçi
inşallah üçüde güzel haberlerle gelirlerrrrrrrrrr
günaydın herkese dışarıda fena fırtına var ben test almaya gidemedim ama yarını bekleyeyim diyorum artık hadi hayırlısıı hem günüm geçmiş olur tabi geçerse. Batım dündü gelmedi kırmıızılar inşallahta gelmez batasıcalar. Dün eşimle konuştuk eğer bu ay olmazsa çok iyi bir doktor var burda yıllarca çocuğu olmayanların çocuğu olmuş ona gideceğiz regl olursam...:18::18::18:
günaydın herkese dışarıda fena fırtına var ben test almaya gidemedim ama yarını bekleyeyim diyorum artık hadi hayırlısıı hem günüm geçmiş olur tabi geçerse. Batım dündü gelmedi kırmıızılar inşallahta gelmez batasıcalar. Dün eşimle konuştuk eğer bu ay olmazsa çok iyi bir doktor var burda yıllarca çocuğu olmayanların çocuğu olmuş ona gideceğiz regl olursam...:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?