Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen canım zaten bende seviyemi bozmamıştım ama oldu artık napalım

valla doğru söylüyosun hala sinirleniyorum akılma geldikçe. amaaan burdayım artık ya sorun değil...

evet artık burdasın! bu arada çalışmalar belirtiler ne alemde
Bide hilal hamile

canım, sen niye tüp bebek vs ilgileniyosunki, çok yakın zamanda sen zaten gebiş olcan

Bide hilal hamile

canım, sen niye tüp bebek vs ilgileniyosunki, çok yakın zamanda sen zaten gebiş olcan

evet canım biliyorum hilali. banlandım ama nick girişi olmadan takip ettim sizi.. çok sevindim. belirti mi bilmiyorum ama sol yumurtalığım sıkışıyor ve göğsümde damarlar belirdi. çalışmalara gelince 2 gündür birşey yok çok yorulduk çünkü

günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum

KAç gün kaldı bata, göğüs damarlanmasıda iyidir ayrıca

canım benim hiç bilgim yok ama bilen varsa yazar şimdi zaten

bata daha çooook var. 5 şubat

arkadaslar merhaba bu topıgı bugun gordum aranıda bıraz yenıyım sayılır.bu 12 14 16 18 20 lerı sayarken adetın bıtıs trıhınden ıtıbaren mı yoksa baslangıcından ıtıbaren mı sayıyoruz.bu rada ben 5 aylık evlıyım cocuk konusunda kararsızım erken mı dıye dusunuyorum sızce?

bence şu an deneme aşamasındadır. haberlere çıkarıyorlar ki insanları denek olarak kullansınlar

ama tüp bebek bir yardımcı tedavi şekli değil sonuçta. İnsanlar hatrı sayılır bir para veriyorlar ve karşılığında bebeklerini kucaklarına almak istiyorlar olmazsa çok büyük sorumluluk yani bayanda ya da erkekten olan durumdan olmasa tamam ama onlardan kaynaklanan birşeyde hesap sorulur yani ki bu zaten Japonya'da uygulanıyormuşta bize ilk defa uygulanacak. Hem bak ilk yüz nakli bile yapıldı yanii neler yaparız daha gerçi bende yaptıran ve sonuç alan birilerini görmeden yaptırmam iğne daha kesin gibi.

Bide hilal hamile

ayy canım benimm sağol iyi niyetli arkadaşım umarım öyle olur ama bir yandan da bakınıyorum işte baksana ne regl var ne yumurtlama anlamadım bu işi klomen alıcam sanırım ben.

selam hoşgeldin canım adetin başlangıcından sayıyorsun.
gittikçe azalıyor günler takma şimdiden kafana canım.
Bu arada sen regl olursan doktora gitcektin dimi:26:

evet hayatım çocuğum olmuyor demek için çok erken ama gerekli alt yapı varmı diye bi görüneyim diyorum

hoşgeldin o zaman Adet olduğun günden itibaren sayıcaksın canım.
Eğer durumunuz müsaitse eşinlede beraberliğinden eminsen düşünebilirsin tabiki ama uygun şartları sağlayabilcekseniz çocuk yapmanız daha güzel olur

cnm evımızı aldık subatta borclarımız bıtıyor ekonoık yonden bır sorun yok.esımlede cok mutluyum ama aıleme bı kere cıtlattım annem daha erken soyle 1 sene gecsın dıyor ve ben calısan bayanım.annemın tesırınde kaldım anlıcagınız

sadece ekonomik değil biyolojik olarak saatin geldi mi? bir de o var. ben 3 aylık evliyim ama anne olmak için hazırım. eğer sende hazırsan erken değil bence.

kızlar bu gün duygu-aysun-birsum için dua edin bol bol olur mu biliyorsunuz
teste gidecekler hepisi
birsum sonuçu alacak gerçi
inşallah üçüde güzel haberlerle gelirlerrrrrrrrrr

canım evle iş bitmiyor. Bir bebeğin sorumluluğun kaldırabilcekmisiniz. Yani kendni bunun için hazır hissediyosan düşünün ama hazır hissetmek evet doğsun bakarım değil. Anne olcak kadar sabra merhamete sahipsen düşünün arkadaşım

günaydın herkese dışarıda fena fırtına var ben test almaya gidemedim ama yarını bekleyeyim diyorum artık hadi hayırlısıı hem günüm geçmiş olur tabi geçerse.Batım dündü gelmedi kırmıızılar inşallahta gelmez batasıcalar.Dün eşimle konuştuk eğer bu ay olmazsa çok iyi bir doktor var burda yıllarca çocuğu olmayanların çocuğu olmuş ona gideceğiz regl olursam...:18::18::18:

inşallah gerek kalmz ama tabiki regl olursanda ucundan tutmakda fayda var. Tez zamanda göbişin dolsun canımmm

inşallah regl olmazsın canım benim. ama olursada umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…