Hayırlı sonuçlarla gelsinler dualarımız onlarlaaa.Sonuçlar iyi çıkacak inşallahkızlar bu gün duygu-aysun-birsum için dua edin bol bol olur mu biliyorsunuz
teste gidecekler hepisi
birsum sonuçu alacak gerçi
inşallah üçüde güzel haberlerle gelirlerrrrrrrrrr
geçmişte mi kaldın sen tatlım hala hadi çabuk gel burayaaaaaaa
inşallah gelmemiştir senin kırmızılar daaa
günaydın herkese dışarıda fena fırtına var ben test almaya gidemedim ama yarını bekleyeyim diyorum artık hadi hayırlısıı hem günüm geçmiş olur tabi geçerse. Batım dündü gelmedi kırmıızılar inşallahta gelmez batasıcalar. Dün eşimle konuştuk eğer bu ay olmazsa çok iyi bir doktor var burda yıllarca çocuğu olmayanların çocuğu olmuş ona gideceğiz regl olursam...:18::18::18:
puffymm inşallah dolar bakalımm ucundan tutalım artık belki doktor asıl sorunumu bulurda ona göre tedavi uygularinşallah gerek kalmz ama tabiki regl olursanda ucundan tutmakda fayda var. Tez zamanda göbişin dolsun canımmm
inşallah regl olmazsın canım benim. ama olursada umutsuzluk yok
Hayırlı sonuçlarla gelsinler dualarımız onlarlaaa.Sonuçlar iyi çıkacak inşallah
geldimmmmmm geçmişi gözden geçirene kadarrr zaman geçip gidiyor Kırmızılar gelmedi sen ne alemdesin kuzummmmm
yaşasınnnnnnnnnnnngelmemiş kırmızılar dur bekle bakalım tatlım inşallah gelmezlerrrr
allahım gülbebeğim hamile olsunnnnnnnn ne olurrrrrrrrr
benimde gelmedi canım ama :18::18::18:
benim günüm son 3-4 aydır çok düzensiz olduğu için birşey diyemiyorummmm :18::18:
çok uykusuzum kızlar ya. Gece tam yattık eşimin doğum günü diye kayınvalidemelr görümcelerim süpriz yaptılar. Ellerinde kocaman bir pasta
Yedik içtik sohbetti derken 2 de gittiler. Acayip uykusuzum nasıl geçer bugün bilmem:26:
aminnn Hülyamm aminn inşallah Hülyamda hamiş olsunnnnnnnn İkimizdede tam tersi desene benimde 3-4 aydır yeni düzene girmişti adet günlerim düzene girdi diye diyee Nazar değdirdimm kendi kendimee İnşallah gelmez kırmızıların batdaşım
bende dünden beri kış uykusunda gibi uyuyorum yeni kalktım işte kaç günün uykusuzluğu çıktı. ama sen kahve falan da içemezsin ki uykun açılsın
çok uykusuzum kızlar ya. Gece tam yattık eşimin doğum günü diye kayınvalidemelr görümcelerim süpriz yaptılar. Ellerinde kocaman bir pasta
Yedik içtik sohbetti derken 2 de gittiler. Acayip uykusuzum nasıl geçer bugün bilmem:26:
yok tatlım gelmedi ama 5 gün geçmeden test yapmam artık
geçen ay 10 gün geçtiiii:18::18::18:
umutege16 öncelikle bana yardım ettiğin içn çok teşekkür ederim. peki sen ne zaman vurulmuştun çatlatma iğnesini ? ben transferden sonra 5. gün vuruldum. bide iğnenin hepsini mi yaptın ?dozu ne kadardı.
nice senelere canım eşinle bebeğinle mutlu ömür nasip etsin allah sizlere
iyi güzel düşünmüşler kaynanlar da seni düşünüp biraz erken gitselerdi ya
sende bebekde uykusuz kaldınız
keşke işe 2 saat geç gelseydin tatlım yaaa
Eşinin doğum günü kutlu olsun pufymm birlikte mutluluklaa yaşlanın inşallahçok uykusuzum kızlar ya. Gece tam yattık eşimin doğum günü diye kayınvalidemelr görümcelerim süpriz yaptılar. Ellerinde kocaman bir pasta
İNŞALLAH GELMEZ hÜLYAM çok dolmuşummm birden ne olduysaa duygu patlaması yaşadımmm[
inşallah canım ikimizinde 9 ay gelmesin kırmızıları
beraber sayarız günleri inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben de bir tutunamama sorunu var galiba :18::18:
çünkü benim adetim eskiden çok düzenliydi
korunmayı bıraktıktan sonra şaşmaya başladı:18::18:
hayırlısıylaa umaurım hamiş kalırsınız Rabbim aratmadan versin inşallah...umutege16 öncelikle bana yardım ettiğin içn çok teşekkür ederim. peki sen ne zaman vurulmuştun çatlatma iğnesini ? ben transferden sonra 5. gün vuruldum. bide iğnenin hepsini mi yaptın ?dozu ne kadardı.
Hülyam hayırlısı olsunnn bende yarını bekleyeyim diyorummm dünn boş teste baka baka bir hal oldum sap gibi tek çizgi çıktııı yaa ben teste bakıyorum kociş gelio bana sarılıyor ben teste bakıyorum adam gözümün içine bakıyor en son dayanamadı üzülme kuzuummm bebeğimiz yakında gelecek hissediyorum dedi dün testi aldık ilk defaa hadi testi yap diye zorladııı ben ona çıkmaz dedimm oda hasretle bekliyormuşta haberim yokmuşŞuanda gözyaşlarımı tutamıyorum birden ne olduysa artık bazen böyle şeyler zor geliyor insana...Bir oturmaya gidiyoruz babacım diyee çocuklar koşturuyorlar babalarına eşimin onlara o bakışını gördüğümde kahroluyorummm Öyle umut dolu gözlerle bakıyorki banaa ben üzmemek için elinden geleni yapıyor ama ben dayanamıyorum iştee RABBİMMM NE OLURSUNN HAYIRLISIYLA BİZEDEEE NASİP ET ANNE BABA OLMAYII..
kizlar gecmise biraz bakdim annelikden bahsedilmis anne olmanin yasi yokdur sadece insanin o sorumlulugu alicak olgunlukda olmasi lazim cunku insanin hayati cok degisiyor bunu kaldira bilmek o sabra ulasmak lazim.insanin karsilik beklemeden sebepsiz cikarsin sevip baglandigi tak sey evladi emin olun.
sizlere bisey anlatayim ben ebeyim 2 sene sut cocugunda( 2 yas gurubu) bir sene prematurede staj yapdim ve sonrada cocuk servisinde calisdim . diyodum ki hep ben evlenince en az 4 sene cocuk yapmayacam diyordum ama evlendikden 9 ay sonra hamile kaldim hemde isteyerek acayip bi duygu ya rabbim herkesin kucagini doldursun burdaki butun arkadaslarimizin gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?