Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim bu benim dondurulmuş embriyolarım. yumurta fln toplatmadım bu sefer yani. sadece lucrin kullandım.sonra 2 tane embriyo transfer edildi.doktor transferinin 5. günü çatlatma iğnesi vur, 1/3 oranında kalanını at dedi.bugün transferimin 8. günü. test yaptım çiftçizgi var ama bu çatlatma iğnesinin etkisindendir diye düşünüyorum çünü iğneyi vuralı sadece 3 gün oldu. 3 günde vücuttan atılmaz heralde. bide bu çatlatma iğnesinin amacı yumurta çatlatmak değil bu sefer.amaç bebek oluşmuşsa eğer bebeğin kesesinin oluşmasına ve gelişmesine yardım etmekmiş. irenbe de tedavi oluyorum.

Eşinin doğum günü kutlu olsun pufymm birlikte mutluluklaa yaşlanın inşallah Tühh gece gecee taa 2 de gidilirmiymişş keşke 2 saat önce kalksalarmış Hülyanın dediği gibi

olsun bebek doğuncdada ben onları uykusuz bırakıcam Haftada en az 2-3 gün orda kalırım heralde

gulbebek canim umudumuzu yitirmedik hayirlisiyla gelir bebegin ins rabbim buyuk derdini veren tabbim dermaninida verirmis. uzulme canim

kızlar bu gün duygu-aysun-birsum için dua edin bol bol olur mu biliyorsunuz
teste gidecekler hepisi
birsum sonuçu alacak gerçi
inşallah üçüde güzel haberlerle gelirlerrrrrrrrrr

Evet ya testleri var onların dimi. Hayırlı haberlerle gelirler inşallah ve de akşama kadar gelsinler ben 4 te çıkıcam beşe çeyrek kala trenim var İstanbuş'a gidicem annemlerde de rahatça bakamıyorum topiğe geliyor bakıyor ne yazıyorum diye..

Oh gelmemiş kırmızılar bence çıkamadığın iyi olmuş al testi sen bugün de yarın ilk idrarla yap canım.. Hadi hayırlısı.

ah sorma ben de bugün anneme gidicem İstanbul'a diye gittim eve geçte çıktık biraz market falan eve geldim yemek yedim, eşime yemek yaptım ben yokken yesin diye, ütülerim vardı yaptım, ortalığı topladım,çanta hazırla,duş al 12.30 du valla saat 1 de yattım direk gitmişim yani sabah nasıl oldu anlamadım sabahta son koyulacaklar falan hazırlanma derken 15 dk da geç kaldım işe uykum da nasıl var trende uyurum belki kitabımı almayı unutmuşum yanıma. Gazete alıp bulmaca çözerim artık.

peki neden tutmadı canım sebeb neydi yani. 5 güne kadar gidilmiş şans artıyor öyle olunca da ama kısmet olmayınca olmuyor benimde aklımda hep aşılama, tüp var ama ya tutmazsa diyorum işte bende dondurulmuş istiyorum fazla olursa yumurtalarım 2. aşama için iyi ama bir yandan da dondurulmuş için ayrıca para ödeniyor ilki tutarsa dondurulan ne olacak ben 2. çocuk düşünmüyorum eşimin yaşı var zaten. Yine de ne olur ne olmaz dondurmak lazım.

gulbebek canim umudumuzu yitirmedik hayirlisiyla gelir bebegin ins rabbim buyuk derdini veren tabbim dermaninida verirmis. uzulme canim

inşallahh canımmm bekliyoruz bakalımm sabırlı olmam lazımm biliyorumm Rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmezmiş.En doğrusunu yaradan bilir...

gunaydınnnnn
gülebebegım adet olmamıssın ne guzel bugun test yapmada yarın sabaha yap oldumu ayy hadı ınsallah hamılesın canım benım

dejavuu editör olmussun özur ben yenı farkettım cokkkkkk tebrık ederım

bende bugun 2 lı test sonucunu alcam hastaneye gıtcem 1 gıbı cıkarım evden stres yaptım ama
yanlız gıtcem bıde eşimde gelmıcek ınsallah ıyı sonuclarla dönerım kızlar
dua edın

Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:

bence olabılırsın hatta kuvvetlı bır sekılde hamıle olabılırsın dıyorum buyuk ıhtımalle ustune görmedır adetın
sen yarın sabaha bekle gec döllenme olduysa canım ondan cıkmamıstır benımde bat gunu sabah cıkmamıstı ıdrar testınde sabretceksın bıkac gun
ınsallah hamılesındır bana var gıbı geldı ovucan kızarmıs buda cok önemlı

pardon yanlıs okumusum daha gelmedı demıssın kırmızılar:))))
ay ozaman kesın hamılesın

ben nıye öyle uydurduysam adetın az gelmıs gıbı okudum :)

Günaydın

masumiyet,ovulasyon testinde her iki çizgi de aynı koyulukta mı?
yumurtlamadaki gibi yani?

dejavu
kuzumm yarın yapıcam inşallah bekleyeceğim bugün dışarısı çok fenaa fırtına var dünde çıkamadık yarına kaldı artık
deryacım canımm bekliyorum işte regl olmadım henüz bende yarını bekleyeyim dedim hayırlısııı artık içini ferah tut annesi sonuçları iyi çıkacak inşallah.Keşke ben orda olsaydım gelirdim seninle evimde yakındı hastaneyee sonrada bana giderdik ahh ahh geç tanıştık seninle

tebrik ederim canımmmm hamişsin benceee idrar testinde hemen çıkmıyor arkadaşın değeri beta hcgde580 falan çıktı ama idrar testin çok hafif silik çıktı ama ovulasyon testi koyu kırmızıydı iki çizgide hadi hayırlısı kana git bence hemennn

deryacım,allahın izniyle test sonuçların çok iyi çıkıcak inşallah..

tatlım ağlalma ama ne olur
üzme kendini böyle gelecek bizimde bebeklermiz elbet
sadece biraz sabır canım eşin seni üzgün gördüğü için çok üzülüyor canım
eşlermizin tek isteği bizi mutlu görmek zatennnn
onlarda biz gitmeyince oraya dışardayızdır sanıp gelmemişler zaten 12 yi geçiyodu geldiklerinde

hııı anladım canım dondurulmuş hakkında hiç bilgim yok malesef ben senin ilk tüp bebeğin sandımmm
iki tane koymalrıda çok iyi canım bu üçünçü denemen galiba
iinşallah bebeklerinin seninledir

duygu ve birsum gelirler canım ama aysun yazamam demişti kayınvalidesine geçiçeklermiş orda da net yokmuşşş:18:
güzel heberlerle gelirler inşallah
sana da hayırlı yolculuklar canımmmm
benim tüp bebek tutmadı canım kısmet değilmiş
çok iyi embriyoydu hemde dr bile çok şaşırmışlardı
ama olmadı
keşke dondurulmuşumuz kalsaydı ama o da olamdı
2 tane kaldı bizim yeterince iyi kalitede olmadığı için dondurmadılar 13 ta embriyodan 5.güne kadar 3 tane kaldı onunda biri çok iyiydi ama olmadı
inşallah kinciye gerek kalmaz diye dua ediyorum
sen sakın şimdiden kendini öyle şartlama canım
ben çünkü öyle yapmıştım büyük hata yapmışım
normal olcağına inan ve normal olması için de elinden geleni yapp
çünkü tüpünde garantisi yok
vede dünyanın parası 8500 tl olmuş benim gittiğim yerin fiyatı eşim bunu duyunca daha çok kendine bakmaya başladı
kendi kendine keçiboynuzu yapıp içiyo
eskiden ben hazırlardımmm
hem normladede istemiyor zaten dünyanın ilacını hormonunu veriyorlar bana o yüzden ikinci için çok acele etmek istemiyoruz bizzz

ayyyy okurken nasıl gulumsedım ya gercekten burda olsaydınya nıye daha önce tanısmadıysak
ne guzel olurdu cok ısterdım
bizim tayın cıkarsa o tarafa ozaman degerlendırrız artık

peki neden tutmadı canım sebeb neydi yani. 5 güne kadar gidilmiş şans artıyor öyle olunca da ama kısmet olmayınca olmuyor benimde aklımda hep aşılama, tüp var ama ya tutmazsa diyorum işte bende dondurulmuş istiyorum fazla olursa yumurtalarım 2. aşama için iyi ama bir yandan da dondurulmuş için ayrıca para ödeniyor ilki tutarsa dondurulan ne olacak ben 2. çocuk düşünmüyorum eşimin yaşı var zaten. Yine de ne olur ne olmaz dondurmak lazım.[/QUOTE]

canım benim bizim sorunumuz morfoloji.1 aşılama ,1 tüp bebek tedavisi geçirdim bundan önce 2 side olmadı.tüp bebekte 20 yumurtam toplandı.1 tane transfer edildi.kalnını dondurduk. şimdide o dondurulmuşlardan 2 tane yerleştirdik.sonucu pazartesi öğrenicem inş. dondurulmuş için para ödenmiyor bizim hastanede. onlar ücretsiz donduruyolar. bence 2. çocuğu istemediğine emin olamazsın.o zman şartların ve düşüncelerin değişmiş olabilir.belki bebeğin bi kardeş ister.bence sen işini sağlama al.zaten 5 yıl saklanıyo dondurulmuşlar.sonra imha ediliyor canım benim.

MEGGG
Bugün çok mutsuzumm nedeni yok

sana gülmek yakışıyo gülbebekim
mutsuz olacak bişey yok..istediğimiz şey evet belki hemen gerçekleşemiyor ama olacak yani sonunda..
Allah sağlık sıhhat versin hepimize inşallah..
gül bakiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…