ne demek canım tabiyki yardımcı olucaz birbirimize
ama benim biraz kafam karıştı senin durumuna
ben geçen sene nisan da yaptım
yumurtalar geliştikten sonra toplanmadan 1 gün önce vurulmuştum ben çatlatma iğnesini
yani mesala bu akşam 22:00 da vuruldum cumartesi sabahı gittim yumurtalar toplandı
5.güne gidildi bizde 5.gün de transfer oldu
sen nerde yaptırdın tüp bebeğii:44:
Eşinin doğum günü kutlu olsun pufymm birlikte mutluluklaa yaşlanın inşallahTühh gece gecee taa 2 de gidilirmiymişş keşke 2 saat önce kalksalarmış Hülyanın dediği gibi
Amin tangercim insan çocukların içinde olunca çocuk yapmadan duramıyor değil mi ah birdee isteyince olmaması öyle zorkiii bazen bir duygu var içinde o duygu tavan yapınca insan kendine gelemiyor bir süre gördüğü baktığı herşey insana anlamsız geliyor annelik duygusu insanın içinde tavan yapmış gebeliği bekleyipte gelmemesi daha zor bir duygu olsa gerekk...Dua ediyorummm bütün herkes tüm isteyenlere aratmadan versin Rabbim.Benn bebeğimi özledimm onu hissediyorummm minicik başınııı ellerinii gıdısını koklamak için hasretle bekliyorum anneemmm deyip yanıma geliişiniiii bana sarıldığınııı karnım acıktı demesini istiyorumm.Babasından gizli birşey yapınca annneeee seni babama derimmm demesini bile istiyorumm ama içimde kalıyor işte tangerimm
kızlar bu gün duygu-aysun-birsum için dua edin bol bol olur mu biliyorsunuz
teste gidecekler hepisi
birsum sonuçu alacak gerçi
inşallah üçüde güzel haberlerle gelirlerrrrrrrrrr
günaydın herkese dışarıda fena fırtına var ben test almaya gidemedim ama yarını bekleyeyim diyorum artık hadi hayırlısıı hem günüm geçmiş olur tabi geçerse. Batım dündü gelmedi kırmıızılar inşallahta gelmez batasıcalar. Dün eşimle konuştuk eğer bu ay olmazsa çok iyi bir doktor var burda yıllarca çocuğu olmayanların çocuğu olmuş ona gideceğiz regl olursam...:18::18::18:
çok uykusuzum kızlar ya. Gece tam yattık eşimin doğum günü diye kayınvalidemelr görümcelerim süpriz yaptılar. Ellerinde kocaman bir pasta
Yedik içtik sohbetti derken 2 de gittiler. Acayip uykusuzum nasıl geçer bugün bilmem:26:
ne demek canım tabiyki yardımcı olucaz birbirimize
ama benim biraz kafam karıştı senin durumuna
ben geçen sene nisan da yaptım
yumurtalar geliştikten sonra toplanmadan 1 gün önce vurulmuştum ben çatlatma iğnesini
yani mesala bu akşam 22:00 da vuruldum cumartesi sabahı gittim yumurtalar toplandı
5.güne gidildi bizde 5.gün de transfer oldu
sen nerde yaptırdın tüp bebeğii:44:
gulbebek canim umudumuzu yitirmedik hayirlisiyla gelir bebegin ins rabbim buyuk derdini veren tabbim dermaninida verirmis. uzulme canim
Amin tangercim insan çocukların içinde olunca çocuk yapmadan duramıyor değil mi ah birdee isteyince olmaması öyle zorkiii bazen bir duygu var içinde o duygu tavan yapınca insan kendine gelemiyor bir süre gördüğü baktığı herşey insana anlamsız geliyor annelik duygusu insanın içinde tavan yapmış gebeliği bekleyipte gelmemesi daha zor bir duygu olsa gerekk...Dua ediyorummm bütün herkes tüm isteyenlere aratmadan versin Rabbim.Benn bebeğimi özledimm onu hissediyorummm minicik başınııı ellerinii gıdısını koklamak için hasretle bekliyorum anneemmm deyip yanıma geliişiniiii bana sarıldığınııı karnım acıktı demesini istiyorumm.Babasından gizli birşey yapınca annneeee seni babama derimmm demesini bile istiyorumm ama içimde kalıyor işte tangerimm
günaydın kızlar
nasılsın huzur ?
Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
deryacım canımm bekliyorum işte regl olmadım henüz bende yarını bekleyeyim dedim hayırlısııı artık içini ferah tut annesi sonuçları iyi çıkacak inşallah.Keşke ben orda olsaydım gelirdim seninle evimde yakındı hastaneyee sonrada bana giderdik ahh ahh geç tanıştık seninlegunaydınnnnn
gülebebegım adet olmamıssın ne guzel bugun test yapmada yarın sabaha yap oldumu ayy hadı ınsallah hamılesın canım benım
dejavuu editör olmussun özur ben yenı farkettım cokkkkkk tebrık ederım
bende bugun 2 lı test sonucunu alcam hastaneye gıtcem 1 gıbı cıkarım evden stres yaptım ama
yanlız gıtcem bıde eşimde gelmıcek ınsallah ıyı sonuclarla dönerım kızlar
dua edın
Kızlar günaydın
tatlım ağlalma ama ne olurHülyam hayırlısı olsunnn bende yarını bekleyeyim diyorummm dünn boş teste baka baka bir hal oldum sap gibi tek çizgi çıktııı yaa ben teste bakıyorum kociş gelio bana sarılıyor ben teste bakıyorum adam gözümün içine bakıyor en son dayanamadı üzülme kuzuummm bebeğimiz yakında gelecek hissediyorum dedi dün testi aldık ilk defaa hadi testi yap diye zorladııı ben ona çıkmaz dedimm oda hasretle bekliyormuşta haberim yokmuşŞuanda gözyaşlarımı tutamıyorum birden ne olduysa artık bazen böyle şeyler zor geliyor insana...Bir oturmaya gidiyoruz babacım diyee çocuklar koşturuyorlar babalarına eşimin onlara o bakışını gördüğümde kahroluyorummm Öyle umut dolu gözlerle bakıyorki banaa ben üzmemek için elinden geleni yapıyor ama ben dayanamıyorum iştee RABBİMMM NE OLURSUNN HAYIRLISIYLA BİZEDEEE NASİP ET ANNE BABA OLMAYII..
onlarda biz gitmeyince oraya dışardayızdır sanıp gelmemişler zaten 12 yi geçiyodu geldiklerinde
hııı anladım canım dondurulmuş hakkında hiç bilgim yok malesef ben senin ilk tüp bebeğin sandımmmcanım benim bu benim dondurulmuş embriyolarım. yumurta fln toplatmadım bu sefer yani. sadece lucrin kullandım.sonra 2 tane embriyo transfer edildi.doktor transferinin 5. günü çatlatma iğnesi vur, 1/3 oranında kalanını at dedi.bugün transferimin 8. günü. test yaptım çiftçizgi var ama bu çatlatma iğnesinin etkisindendir diye düşünüyorum çünü iğneyi vuralı sadece 3 gün oldu. 3 günde vücuttan atılmaz heralde. bide bu çatlatma iğnesinin amacı yumurta çatlatmak değil bu sefer.amaç bebek oluşmuşsa eğer bebeğin kesesinin oluşmasına ve gelişmesine yardım etmekmiş. irenbe de tedavi oluyorum.
Evet ya testleri var onların dimi. Hayırlı haberlerle gelirler inşallah ve de akşama kadar gelsinler ben 4 te çıkıcam beşe çeyrek kala trenim var İstanbuş'a gidicem annemlerde de rahatça bakamıyorum topiğe geliyor bakıyor ne yazıyorum diye..
Oh gelmemiş kırmızılar bence çıkamadığın iyi olmuş al testi sen bugün de yarın ilk idrarla yap canım.. Hadi hayırlısı.
ah sorma ben de bugün anneme gidicem İstanbul'a diye gittim eve geçte çıktık biraz market falan eve geldim yemek yedim, eşime yemek yaptım ben yokken yesin diye, ütülerim vardı yaptım, ortalığı topladım,çanta hazırla,duş al 12.30 du valla saat 1 de yattım direk gitmişim yani sabah nasıl oldu anlamadım sabahta son koyulacaklar falan hazırlanma derken 15 dk da geç kaldım işe uykum da nasıl var trende uyurum belki kitabımı almayı unutmuşum yanıma. Gazete alıp bulmaca çözerim artık.
peki neden tutmadı canım sebeb neydi yani. 5 güne kadar gidilmiş şans artıyor öyle olunca da ama kısmet olmayınca olmuyor benimde aklımda hep aşılama, tüp var ama ya tutmazsa diyorum işte bende dondurulmuş istiyorum fazla olursa yumurtalarım 2. aşama için iyi ama bir yandan da dondurulmuş için ayrıca para ödeniyor ilki tutarsa dondurulan ne olacak ben 2. çocuk düşünmüyorum eşimin yaşı var zaten. Yine de ne olur ne olmaz dondurmak lazım.
dejavu
kuzumm yarın yapıcam inşallah bekleyeceğim bugün dışarısı çok fenaa fırtına var dünde çıkamadık yarına kaldı artık
deryacım canımm bekliyorum işte regl olmadım henüz bende yarını bekleyeyim dedim hayırlısııı artık içini ferah tut annesi sonuçları iyi çıkacak inşallah.Keşke ben orda olsaydım gelirdim seninle evimde yakındı hastaneyee sonrada bana giderdik ahh ahh geç tanıştık seninle
deryacım,allahın izniyle test sonuçların çok iyi çıkıcak inşallah..
MEGGG
Bugün çok mutsuzumm nedeni yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?