Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım yaa geçen ay durumum böyle değildi sadece 3 gün gecikme oldu diye eşimle kana gittim ama negatif çıkınca eşimle hayal kırıklığı oldu şimdi biraz daha beklemek istiyorum eğer bebeğim benimleyse zaten illa ki idrar testinde de çıkacaktır diyorum en azından iki gün sonra idrar testini yenilerim bakalım heyecanlandım valla

Adet olmadım canım yani hiç gelmedi pembe akıntım falan lekelenme de yok dündü adet günüm ama hiç bişey gelmedi

ayyyy okurken nasıl gulumsedım ya gercekten burda olsaydınya nıye daha önce tanısmadıysak
ne guzel olurdu cok ısterdım
bizim tayın cıkarsa o tarafa ozaman degerlendırrız artık
canım benim hayırlııısı KKda tanışmakmış.Biizim meslekten dolayı bir yerlerde karşılaşma olasılığımız çok yüksek.İnşallah bir gün karşılaşırız Deryam...
Hülyam doğru söylüyorsun bugün kendimi hiç sevmiyorum bennnn mutsuzz yorgun bıkkın bu 3ü beni anlatıyor bugünnnHülyam doğal yoldan gelecek bebişin bakta gör demişti dersinnn bunu gerçekten çok hissediyorummm
ınsallah canım şu pimpirikli deryayı hıc sevmıyorum ben

Ama ben çok seviyorum

pimpirikli derya
ama ben onu da seviyorum

canımmmmm bende senı cok sevıyorum megım benım

sımdı cıkayım saclarımı fönleyeyım az adama benzeyıyım evde pıjamalarla darmadagınık saclarla yatıyorum aksama kadar kocam soguyacak halvette edemıyorum vajınusmus hastaları gıbı oldum:))
azcık saclarımı duzelteyım dısarı cıkcam hemde esıme süprız olsun
hadı öptummmmm

piki canım deryacım,bak keyfine..
gelince yaz hemen

Adet olmadım canım yani hiç gelmedi pembe akıntım falan lekelenme de yok dündü adet günüm ama hiç bişey gelmedi

evet canım yanlıs okumusum hatta uydurmusum galıba öyle yanlıs okuma nasıl anlamadım bende:))
ınsallah bebegın senledır azcık sabret ıdrara gecer 2 gune

sana gülmek yakışıyo gülbebekim
mutsuz olacak bişey yok..istediğimiz şey evet belki hemen gerçekleşemiyor ama olacak yani sonunda..
Allah sağlık sıhhat versin hepimize inşallah..
gül bakiiimm
Haklısın megim bakma sen bana bugünn damar takılıyorum işte havada kötüü içim daraldı sen ne yaptın ovucan yaptınmı birdaha

Canım pişman olmazsın bak kana git ve değerini gör ovülasyonda çıkmış açık açık gebe olduğunu söylüyor testin ateşinde yüksek sen gebesinnn ben şimdiden tebrik edeyim seniii.Benim kana git dememin sebebi doktor ilaç falan verir bir baktırırsın iyi olur yani...

ınsallah canım şu pimpirikli deryayı hıc sevmıyorum ben
normal canım bu kadar pinpirikli olman tek endişen bebeğinin sağlığı
ama inanıyorum ki herşeyi iyi çıkacak
sağlıkla gelecek dünyaya ya inşallahhhhh

canım benim bizim sorunumuz morfoloji.1 aşılama ,1 tüp bebek tedavisi geçirdim bundan önce 2 side olmadı.tüp bebekte 20 yumurtam toplandı.1 tane transfer edildi.kalnını dondurduk. şimdide o dondurulmuşlardan 2 tane yerleştirdik.sonucu pazartesi öğrenicem inş. dondurulmuş için para ödenmiyor bizim hastanede. onlar ücretsiz donduruyolar. bence 2. çocuğu istemediğine emin olamazsın.o zman şartların ve düşüncelerin değişmiş olabilir.belki bebeğin bi kardeş ister.bence sen işini sağlama al.zaten 5 yıl saklanıyo dondurulmuşlar.sonra imha ediliyor canım benim.[/QUOTE]

bizim de morfoloji 1 di enson şuanda ne durumda bilmiyoruzzzz:18::18:
bu ay adet olursam eşim gidecek tekrar inşallah iyi çıkacak sonuçlar
benim bildiğim 3.cü denemede 2 tane koyuyorlar ama sanırım senin birde aşılama olduğu için iki tane koydular
bebeğin seninle olsun da geri önemli değil
para almamaları çok iyiymiş
benim gittiğim yerde dondurma ücreti 600$ dondurulmuş transferide 600$ :18::18:
peki orda tüp bebeğin fiyatı ne canımmm

kızlar bişey sormak istiyorum benim de bu ay hamilelik ümidim var adetime 1 gün kaldı ve adet olucakmışım gibi belirtilerim yok akıntımda az da olsa kesilmedi benim sormak istediğim dün gece belime ağır bir darbe aldım acaba bebiş varsa bişey olurmu çok korkuyorum kaç aydır bekliyoruz şimdi içim çok huzursuz oldu adetimin geçmesini beklicektim test yapmak için şimdi moralim çok bozuk nolur yardımcı olun

çok zor oluyor canım ya. Ama yolda uyursun bence gidene kadar. Bizde eskiden cumartesi akşamları kayınvaldemde kalıyoduk, pazar günü eve birimi gelcek nasıl gitcez bilmemne derken hep cuma akşamı temizlik vs yapardım ölüyordum cumartesi hurda gibi kalkıyodum ama artık gitmiyoruz yani kalmıyoruz. Zaten artık temizlikde yapmıyorum

evet canım yanlıs okumusum hatta uydurmusum galıba öyle yanlıs okuma nasıl anlamadım bende:))
ınsallah bebegın senledır azcık sabret ıdrara gecer 2 gune

canm,o zaman %99.9 gebesin

ayy inşallah öyledir iki gün daha sabredip idrar testimi evde yenileyecem gerekirse kana da giderim Allah yüzümüze güler inşallah yaaa çok istiyorum bende

Canım hayırdır ne darbesiiiii inşallah bebişin seninledir

1 hafta yaptım ovucan..
sora bi baktım tek paket kalmış yani 2 tane var..
dedim onları da son 2 gün yaparım artık..
benim 14,15,16,17,18 kopkoyu
19,20. günler de kopkoyu gibi çıktı 2. çizgiler..
hatta 20. günkü,19. günkünden de koyuydu bak..
vs vs.. bekleyip görücez artık..
ama hayal kırıklığı duygumu aldırdım ben.. napalım olursa olur diyorum..
hayırlısı haklarımızda..

Geçen ay çok moralimiz bozuldu canım yaa o yüzden bir kaç gün daha beklemek istiyorum tabi ki gidicem doktora kan da vericem böyle bir durumum varsa kanda garanti çıkar bakalım hayırlısı diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…