dejavu
kuzumm yarın yapıcam inşallah bekleyeceğim bugün dışarısı çok fenaa fırtına var dünde çıkamadık yarına kaldı artık
deryacım canımm bekliyorum işte regl olmadım henüz bende yarını bekleyeyim dedim hayırlısııı artık içini ferah tut annesi sonuçları iyi çıkacak inşallah.Keşke ben orda olsaydım gelirdim seninle evimde yakındı hastaneyee sonrada bana giderdik ahh ahh geç tanıştık seninle
tebrik ederim canımmmm hamişsin benceee idrar testinde hemen çıkmıyor arkadaşın değeri beta hcgde580 falan çıktı ama idrar testin çok hafif silik çıktı ama ovulasyon testi koyu kırmızıydı iki çizgide hadi hayırlısı kana git bence hemennn
ınsallah canım şu pimpirikli deryayı hıc sevmıyorum ben
bence olabılırsın hatta kuvvetlı bır sekılde hamıle olabılırsın dıyorum buyuk ıhtımalle ustune görmedır adetın
sen yarın sabaha bekle gec döllenme olduysa canım ondan cıkmamıstır benımde bat gunu sabah cıkmamıstı ıdrar testınde sabretceksın bıkac gun
ınsallah hamılesındır bana var gıbı geldı ovucan kızarmıs buda cok önemlı
canım benim hayırlııısı KKda tanışmakmış.Biizim meslekten dolayı bir yerlerde karşılaşma olasılığımız çok yüksek.İnşallah bir gün karşılaşırız Deryam...ayyyy okurken nasıl gulumsedım ya gercekten burda olsaydınya nıye daha önce tanısmadıysak
ne guzel olurdu cok ısterdım
bizim tayın cıkarsa o tarafa ozaman degerlendırrız artık
Hülyam doğru söylüyorsun bugün kendimi hiç sevmiyorum bennnn mutsuzz yorgun bıkkın bu 3ü beni anlatıyor bugünnntatlım ağlalma ama ne olur
üzme kendini böyle gelecek bizimde bebeklermiz elbet
sadece biraz sabır canım eşin seni üzgün gördüğü için çok üzülüyor canım
eşlermizin tek isteği bizi mutlu görmek zatennnn
dir
ınsallah canım şu pimpirikli deryayı hıc sevmıyorum ben
pimpirikli derya
ama ben onu da seviyorum
canımmmmm bende senı cok sevıyorum megım benım
sımdı cıkayım saclarımı fönleyeyım az adama benzeyıyım evde pıjamalarla darmadagınık saclarla yatıyorum aksama kadar kocam soguyacak halvette edemıyorum vajınusmus hastaları gıbı oldum:))
azcık saclarımı duzelteyım dısarı cıkcam hemde esıme süprız olsun
hadı öptummmmm
Günaydın
masumiyet,ovulasyon testinde her iki çizgi de aynı koyulukta mı?
yumurtlamadaki gibi yani?
Adet olmadım canım yani hiç gelmedi pembe akıntım falan lekelenme de yokdündü adet günüm ama hiç bişey gelmedi
Evet evet aynı koyulukta resmini de koyabilirim isterseniz ama gebelik testimi koymayı tercih ederdim
Haklısın megim bakma sen bana bugünn damar takılıyorum işte havada kötüü içim daraldı sen ne yaptın ovucan yaptınmı birdahasana gülmek yakışıyo gülbebekim
mutsuz olacak bişey yok..istediğimiz şey evet belki hemen gerçekleşemiyor ama olacak yani sonunda..
Allah sağlık sıhhat versin hepimize inşallah..
gül bakiiimm
Canım yaa geçen ay durumum böyle değildi sadece 3 gün gecikme oldu diye eşimle kana gittim ama negatif çıkınca eşimle hayal kırıklığı oldu şimdi biraz daha beklemek istiyorum eğer bebeğim benimleyse zaten illa ki idrar testinde de çıkacaktır diyorum en azından iki gün sonra idrar testini yenilerim bakalım heyecanlandım valla
normal canım bu kadar pinpirikli olman tek endişen bebeğinin sağlığıınsallah canım şu pimpirikli deryayı hıc sevmıyorum ben
peki neden tutmadı canım sebeb neydi yani. 5 güne kadar gidilmiş şans artıyor öyle olunca da ama kısmet olmayınca olmuyor benimde aklımda hep aşılama, tüp var ama ya tutmazsa diyorum işte bende dondurulmuş istiyorum fazla olursa yumurtalarım 2. aşama için iyi ama bir yandan da dondurulmuş için ayrıca para ödeniyor ilki tutarsa dondurulan ne olacak ben 2. çocuk düşünmüyorum eşimin yaşı var zaten. Yine de ne olur ne olmaz dondurmak lazım.
ah sorma ben de bugün anneme gidicem İstanbul'a diye gittim eve geçte çıktık biraz market falan eve geldim yemek yedim, eşime yemek yaptım ben yokken yesin diye, ütülerim vardı yaptım, ortalığı topladım,çanta hazırla,duş al 12.30 du valla saat 1 de yattım direk gitmişim yani sabah nasıl oldu anlamadım sabahta son koyulacaklar falan hazırlanma derken 15 dk da geç kaldım işe uykum da nasıl var trende uyurum belki kitabımı almayı unutmuşum yanıma. Gazete alıp bulmaca çözerim artık.
evet canım yanlıs okumusum hatta uydurmusum galıba öyle yanlıs okuma nasıl anlamadım bende:))
ınsallah bebegın senledır azcık sabret ıdrara gecer 2 gune
canm,o zaman %99.9 gebesin
kızlar bişey sormak istiyorum benim de bu ay hamilelik ümidim var adetime 1 gün kaldı ve adet olucakmışım gibi belirtilerim yok akıntımda az da olsa kesilmedi benim sormak istediğim dün gece belime ağır bir darbe aldım acaba bebiş varsa bişey olurmu çok korkuyorum kaç aydır bekliyoruz şimdi içim çok huzursuz oldu adetimin geçmesini beklicektim test yapmak için şimdi moralim çok bozuk nolur yardımcı olun
Haklısın megim bakma sen bana bugünn damar takılıyorum işte havada kötüü içim daraldı sen ne yaptın ovucan yaptınmı birdaha
Canım pişman olmazsın bak kana git ve değerini gör ovülasyonda çıkmış açık açık gebe olduğunu söylüyor testin ateşinde yüksek sen gebesinnn ben şimdiden tebrik edeyim seniii.Benim kana git dememin sebebi doktor ilaç falan verir bir baktırırsın iyi olur yani...
Haklısın megim bakma sen bana bugünn damar takılıyorum işte havada kötüü içim daraldı sen ne yaptın ovucan yaptınmı birdaha
Canım pişman olmazsın bak kana git ve değerini gör ovülasyonda çıkmış açık açık gebe olduğunu söylüyor testin ateşinde yüksek sen gebesinnn ben şimdiden tebrik edeyim seniii.Benim kana git dememin sebebi doktor ilaç falan verir bir baktırırsın iyi olur yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?