Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tammm dayaklık

git zorla gir koynuna..
sora onu kullanılmış bir mendil gibi fırlat at bi kenara..
hep derim,dinsizin hakkından imansız gelir diye..
bebek için her yol mübah
sıkma canını..

ben çıkıyorum kızlar allaha emanet olun kafanıza hiç bişey takmayın beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır hepinizi öpüyorum

hehe benm iştee o burdada anlaşıldımm iştee napıyon kııı megimmm

ay napiim bunalım bunalım bunallldımmmm şu zorunlu halvetler bitirdi beni be
ama geçcek,geçti bilem

görüşürüz esensciiimmmm

tammm dayaklık

git zorla gir koynuna..
sora onu kullanılmış bir mendil gibi fırlat at bi kenara..
hep derim,dinsizin hakkından imansız gelir diye..
bebek için her yol mübah
sıkma canını..

ahh hayatım bilsen benimkini.. Hiiç öyle kandıramazsın. Birşeye karar verdi mi tamam dönmez artık. Bende yapmam zaten yaaa.. Off bıktım triplerindne hem suçlu hem güçlü bir de ya haklı olan benim aslında sadece kavga anında çok sinirlendim ona takmış. Evde olsam daha da büyüyecekti çıktım gittim birkaç saat dolandım teli de kapadım dün akşam ona sinirlenmiş. Evde olsam daha fena olacaktı. Neysee işteee.. Yarın belkii olurr insafa gelirse beyimiz... Ama tutacağını sanmam olsa bilee... Bir de ben 35 günde bir regli oluyorum ve yumurtlamam da buna bağlı olarak 21. günde oluyor baya bekliyorum. Şimdi daha 2 hafta sonra regli olcam da yumurtlama içinde üstüne 3 hafta daha beklicem 5 hafta bekle durrr..

ay napiim bunalım bunalım bunallldımmmm şu zorunlu halvetler bitirdi beni be
ama geçcek,geçti bilem

görüşürüz esensciiimmmm

full mesai yapıyoz nerdeyse beya

aha şu dötü poklu için

bunalım yok bunalma bebekimmm yaa bende bi pok yok yav hasta olcam heralde öle bi arada geliyo his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…