erken bence,hem uyudundu bugün :92:
gerçi benimki gelmek üzere eve.. ben kısa bir süre çıkıcam ama gelcem gene tabii kii
cnm daha erkennnn
QUOTE]
evet bebişler ama siz çook geçe kaliosunuz zati..birazdan benim koca başlar hadi aşkımmm hadi aşkımmm dimeyeee..ama o diyene kadar kalimm bari...
malum zorunlu halvetimiz var
bu arada dün gece resmen sızmışım yatakta..kocam pcyi tamir edip yanıma gelmiş 2de "tamir ettim aşkım" demiş bende ona "banane bundan" demişim
ahh hayatım bilsen benimkini.. Hiiç öyle kandıramazsın. Birşeye karar verdi mi tamam dönmez artık. Bende yapmam zaten yaaa.. Off bıktım triplerindne hem suçlu hem güçlü bir de ya haklı olan benim aslında sadece kavga anında çok sinirlendim ona takmış. Evde olsam daha da büyüyecekti çıktım gittim birkaç saat dolandım teli de kapadım dün akşam ona sinirlenmiş. Evde olsam daha fena olacaktı. Neysee işteee.. Yarın belkii olurr insafa gelirse beyimiz... Ama tutacağını sanmam olsa bilee... Bir de ben 35 günde bir regli oluyorum ve yumurtlamam da buna bağlı olarak 21. günde oluyor baya bekliyorum. Şimdi daha 2 hafta sonra regli olcam da yumurtlama içinde üstüne 3 hafta daha beklicem 5 hafta bekle durrr..
ahh hayatım bilsen benimkini.. Hiiç öyle kandıramazsın. Birşeye karar verdi mi tamam dönmez artık. Bende yapmam zaten yaaa.. Off bıktım triplerindne hem suçlu hem güçlü bir de ya haklı olan benim aslında sadece kavga anında çok sinirlendim ona takmış. Evde olsam daha da büyüyecekti çıktım gittim birkaç saat dolandım teli de kapadım dün akşam ona sinirlenmiş. Evde olsam daha fena olacaktı. Neysee işteee.. Yarın belkii olurr insafa gelirse beyimiz... Ama tutacağını sanmam olsa bilee... Bir de ben 35 günde bir regli oluyorum ve yumurtlamam da buna bağlı olarak 21. günde oluyor baya bekliyorum. Şimdi daha 2 hafta sonra regli olcam da yumurtlama içinde üstüne 3 hafta daha beklicem 5 hafta bekle durrr..
full mesai yapıyoz nerdeyse beya
aha şu dötü poklu için
bunalım yok bunalma bebekimmm yaa bende bi pok yok yav hasta olcam heralde öle bi arada geliyo his
o dötlü mokluyu çok sefios ama bis
banada gün içinde gelip gelip gidiyolar..
bak gelcek birazdan benimki,zaten duş yapıcak,yorgunum demeye başlamıştı yolda telefonla..
gebertttçççeeemmmmmmmmmmm
geldi benimki..
ben gelcem gene kızlarrr öpüyorum çoookkkk
Selammm mm mm biz barıştıkkakşam geldi her zaman kapıyı çalar küs ya anahtarıyla zorluyodu kapıyı ben korktum çığlık attım kimki bu diye(apartmanda yalnızımda)bi girişi var içeri korkmaaa benim kuşummm diye sarıldık öle bi ama özlememiş beni yalancı şey:))
Selammm mm mm biz barıştıkkakşam geldi her zaman kapıyı çalar küs ya anahtarıyla zorluyodu kapıyı ben korktum çığlık attım kimki bu diye(apartmanda yalnızımda)bi girişi var içeri korkmaaa benim kuşummm diye sarıldık öle bi ama özlememiş beni yalancı şey:))
kızlar valla halvetleri aksatmamak lazım
neden bu erkekler böyle yaa üzüyorlar sizi zaten bebişi biz taşıcaz sonra biz bakıcaz azıcık görevleri var ama
çok şükür benim ki dünden razı çok naz yaptım zamanında şimdide şaşırıyor zavallım :)))
megim aman geç kalma erken gellllll
iyi ditt bende didicem...
yarın gelirim artıkınnn
bir hafta falan konuşmayız diyodun yaa yine dayanamamış sana iştee
seninkide fenaymış arkadaşım..allah kolaylık versin cnmm.zor işler...
ama ben çıkıp gitsem evden telide kapatsam bnmki benle konuşmazdı vallahi..sende haklısın ama kavga büyümesin diye yapmışsın.ama onlar erkek bizim gibi düşünemiyorlar ne yazık ki...
evet valla çok şükür resetlemiş kendini:)karnımı seviyo çatlak:)) var mı bebek gelmiş mi göbüşe diye allammmm daş düştü adamın kafaya kesin:))
cnmmm hadi çık istiyorsan sıkıldın sen
evet valla çok şükür resetlemiş kendini:)karnımı seviyo çatlak:)) var mı bebek gelmiş mi göbüşe diye allammmm daş düştü adamın kafaya kesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?