Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

erken bence,hem uyudundu bugün :92:
gerçi benimki gelmek üzere eve.. ben kısa bir süre çıkıcam ama gelcem gene tabii kii

Son düzenleme:

senin yerinde olsam mutlaka gönlünü eder, bu geceyi değerlendirirdim..
kızmazmıydım? kızardım genede..
ama yapılması gerekeni de yapmış olurdum..
bi gibeğ kal,sora hesaplaşırsınız canım ya..

seninkide fenaymış arkadaşım..allah kolaylık versin cnmm.zor işler...
ama ben çıkıp gitsem evden telide kapatsam bnmki benle konuşmazdı vallahi..sende haklısın ama kavga büyümesin diye yapmışsın.ama onlar erkek bizim gibi düşünemiyorlar ne yazık ki...

full mesai yapıyoz nerdeyse beya

aha şu dötü poklu için

bunalım yok bunalma bebekimmm yaa bende bi pok yok yav hasta olcam heralde öle bi arada geliyo his

o dötlü mokluyu çok sefios ama bis

banada gün içinde gelip gelip gidiyolar..
bak gelcek birazdan benimki,zaten duş yapıcak,yorgunum demeye başlamıştı yolda telefonla..
gebertttçççeeemmmmmmmmmmm

geldi benimki..

ben gelcem gene kızlarrr öpüyorum çoookkkk

Son düzenleme:
o dötlü mokluyu çok sefios ama bis

banada gün içinde gelip gelip gidiyolar..
bak gelcek birazdan benimki,zaten duş yapıcak,yorgunum demeye başlamıştı yolda telefonla..
gebertttçççeeemmmmmmmmmmm

sevmeyi geç çokda istiyozzz
sende duş yapmadan kapıda yakala
anadın sen onu:76::76:

Selammm mm mm biz barıştıkkakşam geldi her zaman kapıyı çalar küs ya anahtarıyla zorluyodu kapıyı ben korktum çığlık attım kimki bu diye(apartmanda yalnızımda)bi girişi var içeri korkmaaa benim kuşummm diye sarıldık öle bi ama özlememiş beni yalancı şey:))

kızlar valla halvetleri aksatmamak lazım
neden bu erkekler böyle yaa üzüyorlar sizi zaten bebişi biz taşıcaz sonra biz bakıcaz azıcık görevleri var ama

çok şükür benim ki dünden razı çok naz yaptım zamanında şimdide şaşırıyor zavallım :)))

megim aman geç kalma erken gellllll

bir hafta falan konuşmayız diyodun yaa yine dayanamamış sana iştee

cnm çok sevindim gözün aydın

vayy vayyy vayyy..çok sevindim datlummmm
ee değerlendir o zaman bu hamleyi

benimki de çok istiyo bebikk yoksa yapmaz o kadar

Yaa canımm bende evden çıkarken kapatmadım. Bir aradım ben şurdayım dedim tamam dedi alışveriş merkezi var yürüme mesafesinde ama yine de yürüyerek bir 25 dk var. Haber verdim. Sonra girdim birşey yememiştim birşeyler yedim o ara aradı. Tartıştığımız konuyla ilgili birşey yapmış onu dedi. Bende kızdım çok büyük pot kırdı çünkü. Uzun şimdi anlatamam özel birşey değil zaten anlatırım ama koltukta oturuyo benimki bakar felan şimdi ne anlatıyosun diye başlar. Neyse işte bende öyle kızdım kapadım ama sonra da hemen eve döndüm zaten..

evet valla çok şükür resetlemiş kendini:)karnımı seviyo çatlak:)) var mı bebek gelmiş mi göbüşe diye allammmm daş düştü adamın kafaya kesin:))

aklını başına devşir mi dedin hahaha bu lafı seviyorum demikki aklı başına gelmiş

Sağolun kızlar yaa akşam ne haldeydim siz biliyosunuz kavgalıyken ben çok yıpranıyorum hiç sevmem küslüğü.Haftasonumuzda rezil olucaktı Allahtan halvetler bitti bizim beklemedeyiz yoksa halvetede yanaşmazdı al başına belayı :)12 temmuzda dananın kuyruğu kopacak bakalım:)

cnmmm hadi çık istiyorsan sıkıldın sen

ya cnm bi sıkkınlık geldi bana nedendir bilmem..halbuki uyudumda..azıcık makara yaparız dedim ama pilim bitti resmen..belki gece gelirim ama yarın tüm gün burada olurum heralde..gecede dahil kociş halısaha maçına gidiyor 3 yada 4 gibi geiyor eve

evet valla çok şükür resetlemiş kendini:)karnımı seviyo çatlak:)) var mı bebek gelmiş mi göbüşe diye allammmm daş düştü adamın kafaya kesin:))

Heehhh aynen benimki işte... Dün akşam ev inledi resmen öyle kavga ettik yanii sonra geldi yanıma öptü felan. Gece de uyuyacağımız zaman sana kızgınım ama gel işte felan diyerek kendine çekti bilmem ne ama çok sinirliydim o an halvet düşüncek hali yoktu. Bugünde tamam barıştık ama halvet yok ceza sana diyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…