Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnlarmm çıkıorm benn uykm geldİ ÇOOK OPYRMM HEPNİZİNİİİİİ ii gecelerrrrrr bol bebişli rüyalarrrr Allah hepmzn gonlune göre nasip etsn herşeyi inşşşşşş

Ahh be damlam yapma bir daha bunu kendine lütfennn bırak dağınık kalsın ne olacak.Heleki camlara nasıl cesaret ettin.

hava güzeldi cam açtım baktım perde kirli hop makineye baktım cam toz içinde valla dayanamadım ama pişmanım ama yarında öyle görsem yine rahat durmam herhaldeumutsuz vak,ayım valla bu konuda

cnlarmm çıkıorm benn uykm geldİ ÇOOK OPYRMM HEPNİZİNİİİİİ ii gecelerrrrrr bol bebişli rüyalarrrr Allah hepmzn gonlune göre nasip etsn herşeyi inşşşşşş

iyi geceler canım benim aminnn seninde Allah gönlüne göre versin ne istiyorsan

yok canım ben sıkısık gıtmedım hatta doktor vcte gıtmedıysen gıt gel nekadar tualete gec gıdersen ıyı dedı asılamada ultrason kullanmadı alttan ultrasonla bakmıs olabılır bırsuru sey soktu uffff ama benı yarım saat yada kırk dakıka o masada teoe taslak yatırdılar resmen hatta ıldanın baza geldı aklıma rahım agzına sargı bezı koyu onuda vcye gırerken cıkar at dedı cok canım yandı ama kanamam olmadı rahım fılmınde olmustu testım yok canım ben pazar gunu dayanamayıp ılk ıdrarla onucan yaptım baya sılıktı yanı oyuzden beklıcem sancım suan okadar cok kı gene gıttım geldım yok henuz sabaha gelıcek hıssedıyorum buarada net koptu zor baglandım okadar gergınımkı kocamada patladım sacma sapan oda sınırlendı bana sen adet olucaksın sınırınden bellı dedı okadar sınırlerım bozuldukı bıde kanı kaldıramam suan bıle pıtır pıtır dokuluyo gozyaslarım ıyıce sınırlerım bozuldu bugun gene bı hamıs haberı aldım hatta gordum ve bana ee sende hadı dedı tabıkı demese olurdu bıde bı arkadasa bebek hayırlamaya gıttık doguran dogurana içim yanıyo resmen rabbım dermansız dert vermesın ama bazen bole yığılıyorum ve kendımı kaldırcak gucü bulamıyorum kendımde

İyiyim canım.İkinci aşılama için iğnelere devam bir haftaya kadarda aşılamam yapılacak inşallah.

inş canım bu sefer hayırlı haberler vereceksin ize aklım hep sende biliyor musun şuraya geldiğimde senin haberini almak istiyorum artık Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bir bebek nasip eder tüm isteyenlere

iyi geceler duygum allah rahatlık versın boş gecırme gunlerını sen bu bı hafta ıyı calış hatta ay sonuna kadar

stres yapma canım stres en büyük düşman bu konuda biliyorum demesi kolay ama bunca zaman neler aşılmadı ki bunlarda geçecek hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olacak buna o kadar çok inanıyorum ki asla olmaz dediğim bir anda oldu benim hamileliğim canım megan biliyor neler neler yaptım

geçecek her şey düzelecek belki bebeğin seninledir üzme kendini lütfen

canım cok saol ıns tesekkur ederım guzel dıleklerın ıin bazen ole guclu oluyorumkı ama işte bole yumurta kapıya dayanınca salıyorum kendımı butun sıktıklarım gerı donuyo resmen rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınş bızede dua et cok

canlarım çıkıyorum ben artık sabahın köründe misafirim gelecek yatıp dinleneyim biraz
bol bol dua ediyorum sizin için sizi çok öpüyorum
iyi geceler Allah her şeyi gönlünüze göre nasip etsin

Canım seni çok iyi anlıyorum.Aynı şeyleri yaşadım bende daha sonuç belli olmadan başladım peşin peşin ağlamaya.İnşallah sen pozitif sonuç alırsın.Gerçekten zor beklemek ama sabretmemiz lazım.Rabbim başka dert vermesin inşallah.
Ayy çok sağol damlam İnşlalah kısmet hakkımızda hayırlısıysa bu ay veririm inşallah hayırlı haberi.

saol meganım ıns cekmeyen anlıyamaz zaten bılıyorum bana bunları ıkı sen once anlatsalar uzulerdum ama bukadar takılmazdım heralde anlıyamazdım sındı bırı hamıleyım desse zayıf yanım o gecen bı arkadas bebegını gormeye gıttık hala aglıyo kıyamam 5.yı almıs kucagına neler yasadım dıs gebelık kımyasak sebebsız dusuk olu dogum cok yandım dıyo kıyamadım goozlerım doldu ole ıyı anladımkı onu evlat hasretıyleyakmasın allahım kımseyı meganım ben kactım esım dırdırlanıyo halbukı kusum ben ona hıııh ama gıdıyım barı uyuyabılırsem uyuyım en azınan vakıt gecer ıyı geceler kendıne ıyı bak canım ben sana hemen habre verrırım her gelısmeden ıns guzel haberlerle donerım:26::26::26:

İnşlalah güzel haberlerle geliceksinKendine iyi bak iyi geceler

Merhaba 23 ziyaretci
hayirdir gece gece akliniza bi sey mi takildi da geldiniz?
hic bu kadar cok ziyaretci gormemistim Allah sizi inandirsin

Gunaydin kizlar. Evdeydim kahvalti yapiyodum. Sehit haberlerini izledim cok kotu oldum. Sizlere bakiyim kenime geliyim dedim

gunaydın herkese
bırazdan cıkcam okula gıdecegım dun hıc gıremedım dıye bı bakıyım dedım
kızlar aşı benı mahvettı
pazartesı gece hıc uyuyamadım ates ve tıtreme nöbetıne tutuldum bır yandan basım bır yandan kolum kopacak derecede agrıdı
dun okulada gıdemedım aksam 5 e kadar hıcbısey yemedım 3 kerede bos mıdeyı kustum
okadar kötu bır gun gecırdımkı

aşı olmayanlar korkmasın ama bu benım bunyem ne zaman ası olsan böyle oluyorum vucudum kabullenmıyor galıba

aksam 10 gıbı yorgan altında su gıbı olmustum cok terlemısım ve sanırım o ter benı kurtardı
sımdı ıyıyım cok sukur
sadece kolum agrıyor oda sankı benım bır parcam gıbı suanda
hadı ben kactım
aksama görusuruzzzz
ınsallah cabucak aksam olur

günaydin herkese
bende evdeyim bugun ama sabahin köründe uyandim güya uyuyacaktim
bugunu degerlendircem hava cok güzel carsiya cikip hamile pantolonu almaya falan gidicem
bebisimin battaniyesi bitmek üzere kenarini süslüycem onun icin ip falan alicam..
ama simdilik burdayim tabiki..

günaydın azra.. ya bizim burda hava kapanmış çok üzüldüm..
ne güzeldi güneşli güneşlii valla neşem yerine gelmişti ...

OOOh ne güzel hamiş kıyafetleri alıcan heee sende tulummu alcaksın :)

hazırlıklar son sürat desene..

hava kapali olunca bende sevmiyorum
evet cnm öbür pantolanlarim falan oluyor da ama cok SIKIYor rahat edemiyorum :)
elbise falan bakiyim diyorum..
tulum da alicam cnmm karnim iyice ciksinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…