Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günyadıınnn kızlar bir girip bakayım dedim biraz işim var onları halledicem kahvaltı yapıcam:125::125::125: sonrasında burda olmaya çalaışırım

hani ev hamurunu açıp kesip kızartıyoruz ya akşamda ondan yedim sabahda ben bu oburlukla napıcam kızlar ya, akşam eşimde 20 tane midye almış bende giderken 10 tane almıştım. 5 tane eşim yedi yemeğin üstüne 25 midye yedim yani

Dun aksam kendimi tanitmistim ama hemen cikmak zorunda kaldim adim ayse 25 yasindayim 2 yillik evliyim 30 haftalik hamileyim ev hanimiyim simdilik

Bende dun 19 tane yedim cok seviyorum midyeyi dedigin hamur kizartmasinida biz pişi diyoruz o hamura bugun yapsam mi acaba ama drumuz kilo alimimi cok buldu yediklerime dikkat etmem lazimmis

cicim sen niye o kdar midye yiyosun bakiim kabuklu deniz ürünlerini fazla tüketmemek gerekiyo diye biliyorum ben

Dun aksam kendimi tanitmistim ama hemen cikmak zorunda kaldim adim ayse 25 yasindayim 2 yillik evliyim 30 haftalik hamileyim ev hanimiyim simdilik
ayşecim hoşgeldin 30 haftalık hamileysen bence şimdilik değil epey bir sürelik ev hanımısın

Bende dun 19 tane yedim cok seviyorum midyeyi dedigin hamur kizartmasinida biz pişi diyoruz o hamura bugun yapsam mi acaba ama drumuz kilo alimimi cok buldu yediklerime dikkat etmem lazimmis

bizdede kesme kabarcığı derler valla heralde büyük dilim 10 tane yedim akşam domates ve beyaz peynirle sabahda 10 tane yemişimdir. zayıf olduğum için şimdilik doktorun takılcağını sanmıyorum ama tabi sana doktorun kızdıysa çok az 2-3 tanelik yap ye bebeğinin canı çekmesin

Evet bebek 3 yaşına gelene kadar ev hanımı olacağım sanırım ama sonrasında kocam ikna olursa çalışırım işallah 25 kg aldım şuana kadar cok dedi dr

Tesekkur ederim hoşbuldum

günaydın sanada

günaydın hayatım sanada

ohhh afiyet bal şeker olsun bebişimize yarasınn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…