benim velette erkek, ben senin daha yarı haftanım ama tecrübelerinden faydalanırız bizde
2011 de hamile kalanların erkek 2012 de hamile kalanların kız diye okumuştum sanırım burada okudum ama emin değilim
Evet bebek 3 yaşına gelene kadar ev hanımı olacağım sanırım ama sonrasında kocam ikna olursa çalışırım işallah 25 kg aldım şuana kadar cok dedi dr
ohhh afiyet bal şeker olsun bebişimize yarasınn inşallah
evet ama aklıma pek gelmiyo. gelincede ekmek arasına koyup yiyorum ceviziceviz iyidir ye bol bol
2011 de kaldım bende 2012 ocak 5 bat günümdü ama ben 9unda öğrendim2011 de hamile kalanların erkek 2012 de hamile kalanların kız diye okumuştum sanırım burada okudum ama emin değilim
Dedim ya gıyaben hepinizi tanıdım okurken kız olmadığı için 2 kişiydiniz üzülen hayırlı evlat olsun işallah
çok tatlılar ya,
inşallah benim oğlumda anası ve babası gibi kedi köpek delisi olur
bende istiyorumda babamız izin vercek mi bilmem
bende istiyorumda babamız izin vercek mi bilmem
benmki de seviyo da işte huyludur birazbenim eşimde artık eve hayvan getirmekden bezdi. :) benden fazla deli oluyor hayvanlara
1 yaşından sonra hayvanlarla haşır neşir olmalı çocuklar eskiden herkes içiçeydi hastalık yoktu şimdi tüm çocuklar apartman bebesi oldu
benmki de seviyo da işte huyludur biraz
valla öyle sokaktan eve girmezdim ben
1 yaşından sonra hayvanlarla haşır neşir olmalı çocuklar eskiden herkes içiçeydi hastalık yoktu şimdi tüm çocuklar apartman bebesi oldu
evet hem aklı sürünce o da o hayvana ait bir sorumluluk alabiliyor
Gamze tekrar gelmişş aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?