üyeliğinin silinmesini iptal ettirdi ama dönmiycek. derin bey doğana kadar gelmiycek canım
günaydın kızlarr
günaydın kedicik hoşgeldin
günaydın kızlar
hoşbulduk tatlım nasılsın prensesin ne yapıyor:)
günaydın balım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın ferdam hoş geldin
Gunaydın burdaki en büyük hamilelik haftası sende sanırım
hoşgeldin balımmm
iyiyim cnm bir bakayım dedim işe başlamadan ne yapıyorsunuz gidicekmisiniz ev bakmaya?
ya buara benim pisi bana aşırı düşkünleşti zaten düşkündü acaba hamile olduğmu anlıyormu
gidicez gülüm inş da bakalım nasıl olucak demek düşkünleşti anlıyo olabillirmi anlıyodur herhalde meleğim:44:
günaydın kızlar hepinize
hoşbuldum
burdaki en büyük değilim aslında
doğum yapanlar bile var topikte ama gelmiyorlar
şu an gelenler arasında en büyük benim evet
ama gamze var bir de benden 12 gün büyük
gelmeye devam ederse o var
sen de hoşgeldin aramıza bademkrokan
byzglm dün yazdım ama görmedin
testte çıkmamış ama zaten erken daha çıkmaz demiştim ben
daha regline var senin
günaydın arkadaşlar nasılsınız...
benim reglide yaklaşıyor ve bende göğüsler hariç hiçbir belirti yok beklemedeyim bakalım
bencede anlıyor cnm :) eşek sıpası hep onu seviyim istiyor eskiden sade sabahları sevdirirdi şimdi dibimden ayrılmıyor
İyim canım çok sağol prensesim de iyi çok şükür ama çok süslü sabah okula bırakırken baya çektirdi bana üstüne hırkasını giymiyO nedeni kıyafetlerini kapatıyomuş görünmüyomuşhoşbulduk tatlım nasılsın prensesin ne yapıyor:)
günaydın balım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
günaydın arkadaşlar nasılsınız...
benim reglide yaklaşıyor ve bende göğüsler hariç hiçbir belirti yok beklemedeyim bakalım
Ben en son 28. haftada gordum bebeğimi tersti makat duruşmuş 36. ve 37. haftada donmezse sezeryan düşünebilirim demişti drumuz döndürme hareketini eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?