Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ilk hareketi anlamadım ama 2.yi yapabilirim teşekkür ederim

melisammmmmm hoşgeldin kuzum nasılsın

iyiyim canım kasık agrısı devam ediyo üşüttüm sanırım ama hala inatla 4 gündür her gece magnuım yiyorum hammmmmmmmmmmm
ay yine canım cekti kıs
o kadar sevmem dondurmayı ya bu senbe yaz gelmek bilmedi ondan sanırım arka arkaya yidim canıma degsinnnnnnnnnn

elifim nasılsın gülüm gömüyon beni yavvvvvvvv hıhhhhhhhhhhh.
hastalanmadın da ademi, gülüm. bana bak erkeknden ne test yapıyosun en azından 4 gün falan gelsin be gülüm.

görmezmiyim be gülüm yazdım canım benim gelmedi daha bekliyorum valla erkenden yaptım ama ne yapayım test bağımlısı oldum yahu eşime diyorum dün aradı birşey lazımmı geliyorum diye bir koli test diyom hadi len manyek diyo bana

onun hakkında bilgi verilmemiş
bebek dönmediyse döndürmek için diyor
bence sen yapabilirsin artık
benim 2 hafta sonra kontrolüm var
eğer dönmemişse ben de yapıcam

Kontrolde aklında olsun ultrason için masaya yatiyoruz ya kalkarken yan dönerek kalk benim drum öyle yaptırdı son gidişimde artık direk kalkmak yok dedi

günaydıııın kuzular nasılsınız
sabah sabah damladım yancagızınıza

ohh afiyet bal şeker olsun yee kız yee bende severimde bademlisini ama kilo için engelliyorum kendimi kasık ağrıların belkide üşütmek değildir be balım batın ne zaman bakem:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…