günaydın hoşgeldin,hakkınızda hayırlısı olsun
günaydın gülüm hoşgeldin kaç günün kaldı :18:
pelvik sallanma: Ellerinize ve dizlerinize dayanın, sırtınızı yay yapın ve pelvisinizi hafifçe eğin. düz pozisyona geçin. bunu günde 30 kere tekrarlayın
dizler göğüse: yere çökün ve dirseklerinizi yere dayayın.yerçekimindeki bu değişiklik çocuğun pozisyon değiştirmesini sağlar.
resimlerini de ekliyorum
nasıl zor olur geçmez şimdi o günler balım yaa benimde 2 gün geçti hala yok bekliyorum sacılarım var damlamak üzerehoşbuldum canım sanada günaydın 7 günüm kaldı sabırla bekliyorum yinee
Ilk hareketi anlamadım ama 2.yi yapabilirim teşekkür ederim
nasıl zor olur geçmez şimdi o günler balım yaa benimde 2 gün geçti hala yok bekliyorum sacılarım var damlamak üzere
gunaydin kizlar nasilsiniz
ilk harekette de şekildeki gibi yatıyor belini yukarı kaldırıp kavis veriyorsun sonra tekrar indiriyorsun
normaldede gecikirmiydi canım senin düzensizlik varmıdır eğer yoksa test yap çıkar zaten
Şimdi anladım peki bunlara ne zaman başlamak gerek her haftada yapılabilir mi?
2 ay geçiktiği oldu gülüm dünde test yaptım yok çıkmadı bkliyorum artık hayırlısı olsun
günaydın arkadaslar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
melisammmmmm hoşgeldin kuzum nasılsın
elifim nasılsın gülüm gömüyon beni yavvvvvvvv hıhhhhhhhhhhh.
hastalanmadın da ademi, gülüm. bana bak erkeknden ne test yapıyosun en azından 4 gün falan gelsin be gülüm.
onun hakkında bilgi verilmemiş
bebek dönmediyse döndürmek için diyor
bence sen yapabilirsin artık
benim 2 hafta sonra kontrolüm var
eğer dönmemişse ben de yapıcam
iyiyim canım kasık agrısı devam ediyo üşüttüm sanırım ama hala inatla 4 gündür her gece magnuım yiyorum hammmmmmmmmmmm
ay yine canım cekti kıs
o kadar sevmem dondurmayı ya bu senbe yaz gelmek bilmedi ondan sanırım arka arkaya yidim canıma degsinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?