100 mesaj gerekiyor kızlar
canım hasta olmayasın dikkat et kendine :26::26:
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr
o yorgunluk hissi beni epey bi müddet mahvettiteşekkürler demekki doğru hatırlıyomuşum
canım üzerimde bişey var bir atlatsam gayet iyiyim aslında halsizliğim gitse bi
günaydın günaydınngünaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr
nihayet kuzum nerelerdesin sen ya
ooo maşallah bebeişin 2 aylık olmuş bile
canımsın günaydın
evet oldu teyzesi 5 dakka pc bana kaldı bi bakıym dedim size
maşallah ona kırkbinkere. nasılsın bulantılar falan varmı
hepsine maşallah
hemde nasıl işin kötüsü ben kusamıyorum çıkarsam belki rahatlarım ama sadece bulantı var. bi de salya sümük ağlıyorum herşeye
inan o sadece sende yok, bende herşeye ağlıyorum. dün kayınvalidem eşimi aradı teline bakmadım banyo yapan adama verdim. eşimde diyoki baksana sen hayatım dedi, beni aramadıki benle konuşmak istese beni arardı dedim teli verdim gözlerim doldu ne alaka dimi
hepsine maşallah
hemde nasıl işin kötüsü ben kusamıyorum çıkarsam belki rahatlarım ama sadece bulantı var. bi de salya sümük ağlıyorum herşeye
Ay bende kocaya felaket takmis durumdayim adami sn basi arayip kimle konustun ne ettin sen beni aldatiyomusun sistim diye falan diyip agliyorum
valla ben bu ara cins bir kıskançlığa başladım yine. allah eşime sabır versin. artık hormonlar normale dönsün. adamcağızımın benden çektiği nedir ya
gunaydin cnmbende esime bayagi cektiriyorm ama sonunda isyan bayragini cekti cok kirdi beni cok ustume geliyosn dedi daha neler neler ... artik nazimi kime cektiricm bilmiyorm kendi kendime konusurum bende
valla ben bu ara cins bir kıskançlığa başladım yine. allah eşime sabır versin. artık hormonlar normale dönsün. adamcağızımın benden çektiği nedir ya
eminim onunda canının sıkkın olduğu zmana denk gelmiştir. yoksa o da seni kırmak istemez. ama gerçekden çok abartıyoruz. kız kardeşi aradı diye surat yaptım. Normal değil mesela. kendimi toplamak istiyorum bende ama yapamıyorum şimdilik. eşinde gönlünü alır bugün yarın canım üzülme
gunaydin cnmbende esime bayagi cektiriyorm ama sonunda isyan bayragini cekti cok kirdi beni cok ustume geliyosn dedi daha neler neler ... artik nazimi kime cektiricm bilmiyorm kendi kendime konusurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?