Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar kocamla bi kampanya icin gorusmeye gittik bu arada bi marketin brosuru gecti elime rinso konsantre matik 10 kg 23.95 tl rinso kullanan var mi fiyati cok iyi geldi bana ama emin olamadim almadim o yuzden

hepsine maşallah

hemde nasıl işin kötüsü ben kusamıyorum çıkarsam belki rahatlarım ama sadece bulantı var. bi de salya sümük ağlıyorum herşeye

inan o sadece sende yok, bende herşeye ağlıyorum. dün kayınvalidem eşimi aradı teline bakmadım banyo yapan adama verdim. eşimde diyoki baksana sen hayatım dedi, beni aramadıki benle konuşmak istese beni arardı dedim teli verdim gözlerim doldu ne alaka dimi

kayınvaldemin avon temsilcilerine dönmesi gerek zira çok ayrı kaldılar o yüzden malesef çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi Allaha emanet olun

Ay bende kocaya felaket takmis durumdayim adami sn basi arayip kimle konustun ne ettin sen beni aldatiyomusun sistim diye falan diyip agliyorum

hepsine maşallah

hemde nasıl işin kötüsü ben kusamıyorum çıkarsam belki rahatlarım ama sadece bulantı var. bi de salya sümük ağlıyorum herşeye

sende aynı bensinnn zamannn bende kusamıyorummm. öğürüp duruyorum çok sık olmuyo ama kusamadığım için rahatlayamıyorummm.

Ay bende kocaya felaket takmis durumdayim adami sn basi arayip kimle konustun ne ettin sen beni aldatiyomusun sistim diye falan diyip agliyorum

valla ben bu ara cins bir kıskançlığa başladım yine. allah eşime sabır versin. artık hormonlar normale dönsün. adamcağızımın benden çektiği nedir ya

valla ben bu ara cins bir kıskançlığa başladım yine. allah eşime sabır versin. artık hormonlar normale dönsün. adamcağızımın benden çektiği nedir ya

gunaydin cnm bende esime bayagi cektiriyorm ama sonunda isyan bayragini cekti cok kirdi beni cok ustume geliyosn dedi daha neler neler ... artik nazimi kime cektiricm bilmiyorm kendi kendime konusurum bende

gunaydin cnm bende esime bayagi cektiriyorm ama sonunda isyan bayragini cekti cok kirdi beni cok ustume geliyosn dedi daha neler neler ... artik nazimi kime cektiricm bilmiyorm kendi kendime konusurum bende

eminim onunda canının sıkkın olduğu zmana denk gelmiştir. yoksa o da seni kırmak istemez. ama gerçekden çok abartıyoruz. kız kardeşi aradı diye surat yaptım. Normal değil mesela. kendimi toplamak istiyorum bende ama yapamıyorum şimdilik. eşinde gönlünü alır bugün yarın canım üzülme

demekki hormonlardanmis adam diyo ki aklimdan bile gecmiyo zorla aklima sokuyosun o zaman bogure bogure agliyorum simdi karar verdim balkonuma saksi alicam 5-6 tane uzunlardan sogan sarimsak roka dere otu ekicem onlarla ugrasicam bi muddet cok ozendim ogleden sonra alalim dedi kocam belki kafam dagilir

aynen bende gorumcem arasa surat yapiyorm kaynanam gelse surat hakli ama elimde degil bu cocugu tek basima yapmadim ya cekecek iste

bazen tahammulsuz oluyolar bencede benimkide bugun yatagi toplama carsafi degistir dedi diye kavga ettim tek basima zorlaniyorum sinirimden kalktim yaptim ama belim koptu egil kalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…