Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bak süper olur senin için, bende bebeğime battaniye başladım ama aklımda başka bir model daha var kararsız kaldım
slm hormonlarıyla eşlerini bezdiren arkadaşlarım nasılsınız

şimdilik iyi bakalım kocişler bezince ne halt edicez acaba

aynen bende gorumcem arasa surat yapiyorm kaynanam gelse surat hakli ama elimde degil bu cocugu tek basima yapmadim ya cekecek iste

valla ben böyle surat yapmakda istemiyorum 4 görümce var çünkü her gün biri için surat yapsam huzurumuz kalmazda kendimi toplamak istiyorum. adamın aklında yokken aklına sokuyorum

bak süper olur senin için, bende bebeğime battaniye başladım ama aklımda başka bir model daha var kararsız kaldım

şimdilik iyi bakalım kocişler bezince ne halt edicez acaba

valla suan cok hevesliyim ama zaten severim toprak isini bahcem yok saksilarla idare ederim ben orguden anlamam hicte sevmem hatta kuzenler falan bebege biseyler baslamislar yapmayin giydirmezsem kirilacaksiniz diyorum ama yapiyolar ben camasirlarimi asip geliyorum

bende aksine örgülere bayılırım. yaz kış elimde illa bişeyler olur. Yazın genelde dantel örüyorum. kışın yün örgüler

iyiyim canım seni sormalı yokda bişi demi

iyi gibi işte belim ve başım çok ağrıyo birde göğüs uçlarım ha birde bol miktarda akıntım var sanırsınki yumurtluyorum resmen öyle beyaz şeffaf kaygan akıntı gelmediide hala sinir basıyo yine gecikti sancım yok ama arasıra oluyo olucakmışım gibi ama birşey yok gelsede kurtulsam adet olmadan sancı çekmek çok iğrenç balım işleri yapıyodum bir slm ereyim dedim yerler ve banyom kaldı işte

herkese selamlarrrrr,hayırlı günler

gülüm bunlar belirtide olabilir bekle bakalım bol akıntı diyosun ya ondan süphelendim ben. esinle konustunmu canım tasınma işini ne zaman yapcanız. kıs ev sahibin ayak yapıyo olmasın zam yapın diye.

hehe ben yine gezmekler buldum kendime. hava güzel ya kac gündür evde durmuyorum bi dün durdum işte. anasını sattıgım işndirimlerde bitti ya geziyorum ya pek bişi alamıyorumki adam gibi.

bende aksine örgülere bayılırım. yaz kış elimde illa bişeyler olur. Yazın genelde dantel örüyorum. kışın yün örgüler

Inanirmisin evimde 1 tane dantel yok sinir oluyorum gordukce neden bilmem bi kere heves ettim bi atki basladim onuda yanlis ormusum egri bugru bisiy oldu o benim orgu kariyerimin sonu oldu yok ben karar verdim kendi balkonumun ciftcisi olucam

hehe ben yine gezmekler buldum kendime. hava güzel ya kac gündür evde durmuyorum bi dün durdum işte. anasını sattıgım işndirimlerde bitti ya geziyorum ya pek bişi alamıyorumki adam gibi.

Indirimlerde bi tuhaf gecen floya girdim bi bebek ayakkabisi begendim 60 kusur tl reyon gorevlisine sordum indirim hani diye bazi urunlerde dedi oysa kapida %70 yaziyodu inanirmisin butun ayakkabilar etiket fiyatiyla ayni ben bulamadim indirimli urunleri

kandırıyolar ya %70 yazıyolar yanına küçük -e varan- diyo. adamada sorunca hani %70 diye oda varan yazıyo ya diyo. cakal olmus tüm esnaf vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…