Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gülüm bunlar belirtide olabilir bekle bakalım bol akıntı diyosun ya ondan süphelendim ben. esinle konustunmu canım tasınma işini ne zaman yapcanız. kıs ev sahibin ayak yapıyo olmasın zam yapın diye.

bilmiyorumki gülüm valla aklım karışık umut etmek istemiyorummmm ama adet belirtilerimde giderek azalıyo arasıra vuruyo sancı sabahın 5 de uyandım koştum banyoyo eşiimde kalktı ne oluyo diye geldi dedim benimkiler ama akıtıymış bilmiiyorum yarın sabaha test yaparım çıkarsa çıkar çıkmazsa yine bildiğimiz adet gecikmesi deriz artık bakalım hayırlısı olsun ev sahibi kesin kararlı gülüm çocuğu için gelicek okul varya site içinde verecekmiş yani kira faln değil şimdilik ev bakmıyoruz hazirana kadar bekleyin dedi babam öğreviler çıkıcak yaaa kiralar düşer dedi bende gelriim sakın el sürme sırtın ağrıyo senin dedi izin vermiyo bakalım nasıl olucak geç yazdım meleğim kusuruma bakma babam aradı konuştuk o nedenle yazamadım

Inanirmisin evimde 1 tane dantel yok sinir oluyorum gordukce neden bilmem bi kere heves ettim bi atki basladim onuda yanlis ormusum egri bugru bisiy oldu o benim orgu kariyerimin sonu oldu yok ben karar verdim kendi balkonumun ciftcisi olucam

bende aksi gibi çok severim. örmeyede bayılırım, kullanmayada zaten kendi yaşıtlarım makas tutmayı bilmezken ben dantel örüyodum

bende aksi gibi çok severim. örmeyede bayılırım, kullanmayada zaten kendi yaşıtlarım makas tutmayı bilmezken ben dantel örüyodum

Anne tarafimda baba tarafimda cok becerikli orgu konusunda ben kime cektim bilmem eskiden bere falan begenirdim hemen yun alip teyzelerime yavsardim onlarda yuz karasi derlerdi bana cunku hepsi disari is yapip para bile kazaniyo bu isten ben cidden yuz karasiyim sulalenin icimde bi mutluluk var neden bilmem cok mutlu hissediyorum kendimi havalardan galiba gunesi gordukce kelebekler ucusuyo icimde

bende şuan işten çıkıp bir parkda falan güneşde oturmak istiyorum ama nerdeeeee

bak süper olur senin için, bende bebeğime battaniye başladım ama aklımda başka bir model daha var kararsız kaldım

şimdilik iyi bakalım kocişler bezince ne halt edicez acaba
bezmez kıa onlar onlarda halinizden anlıyolardır gülüm oyüzden ses cıkarmazlar ama sizde abartmayın haaa boşu boşuna kocişleri üzmeyin
ah bu hormonlar esimle arami bozdu yahu bu arada slm cnm hosgeldin
hoşbuldum gülüm bişe olmaz canım sıpasını taşıyosun diye fazla ses cıkarmaz canım bi parlar sonra saman alevi gbi söner sende cok üsteleme baktınki iş yokuşa sürülüyo uzatma gülüm okis bebem

günaydın canım nasılsın

kızlar eşim rüyasında altın küpe buldugunu görmüş anlamını bilen varmı acepp:44::44::44:

Tesekkur ederim sen nasilsin valla kocalar dogurduktan sonra bunun acisini cikarir bence bizden

kizlar ben dun baska bi dr a gittim bebegimi gormek istedim o yuzden ve bana cinsiyetinin % 80 kiz oldugunu soyledi bunun icin cok erken degil mi bana hic inandirici gelmedi samimi de bulmadim zaten

Merhaba kızlar
Benim adetim 4 gün geçti test aldım yaptım tek çizgiydi bende 2-3 dakka bekledikten sonra attım çöpe testi. Daha sonra bir arkadaşım bana tekrar bakmamı sonucun hemen çıkmayacağını söyledi ve ben ertesi gün testi çöpten çıkardım (tabi kutunun içindeydi) baktım 2. çizgi var ama silik daha sonraki gün tekrar test yaptım ama tek çizgiydi 2 saat bekledim yine tek çizgiydi.
Hala adet olmadım.Bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.. Lütfen bunu yaşayanlar benimle paylaşabilirlermi

Son düzenleme:
kizlar ben dun baska bi dr a gittim bebegimi gormek istedim o yuzden ve bana cinsiyetinin % 80 kiz oldugunu soyledi bunun icin cok erken degil mi bana hic inandirici gelmedi samimi de bulmadim zaten

Erkek dese belki derdim sahsen ama kiz ileriki haftalarda bile zar zor belli ediyo kendini erkekn konusmus bence sen emin olana kadar kimseye soyleme ve esya alma bebegine

Tesekkur ederim sen nasilsin valla kocalar dogurduktan sonra bunun acisini cikarir bence bizden
bende iyim balım seni yeni görüyorum burda hoşgeldin aramıza canım bebeişe vakit ayırdıktan sana sıra gelirse eger yapar canım bunun acısını cıkarır kaçışın yok
Altin cocuktur benim bildigim kocam bebenizi bulmus bence eger hamile degilsen yakindir diye dusunuyorum ben

ayy insallah gülüm agzından bal damlıyo benmki rüyasını hemen unuturdu bu sefer en ince ayrıntısına kadar anlattı valla bende henüz bebiş yok tatlım ama 9 aydır istiyorum rabbim ins nasip eder bu duyguyu bana ve kalpten isteyen herkese....

Testlerde 10 dk sonra cikan sonucu dikkate almayin diyor ama senin gibi olup hamile olanlarda duydum bence kan testini yaptir icin rahat etsin isallah hamilesindir

Tesekkur ederim yeniyim evet ben altini cocuk olarak biliyorum ruyada altin gorup bikac aya hamile olanda cok duydum bende bugun karpuz yedim ama kilolarca resmen ruyada karpuz ani kismet hayir ve cocukmus isallah ruyalarimiz hayirli gelir bize

döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :)
....alıntıdır...

kızlar çok erken gebelik belirtileri bunlar günü gelip tereddütte kalanlar sizdede bu belirtilerden varmı

bunlarin cogu bende olmadi cnm sadece gogsumde cok hafif bi yesil damar gormustum
bi de kasik agrisi vardi ama o adet zmni da oluyodu

Benim sadece akinti coktu cis kacirmis gibi kivamsiz sulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…