Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim sadece akinti coktu cis kacirmis gibi kivamsiz sulu...

canım kan testi yap en yanılmaz sonuç odur bizde silik ikinci çizgide bebiş geliyo diye sevindik ama kırmızılar gelince tabi sevincimiz kursagımızda kalmıştı ins senn bebişin vardır canım ama kesin kan testi yaptır

Benim sadece akinti coktu cis kacirmis gibi kivamsiz sulu

canım benmde bu ay akıntım cok oldu ama hemen ardından kırmızılar gelmişti bu belirtiler hem gebelikte hemde adet döneminde aynı belirtiler yaşandıgından insan ayırt edemiyo dogrusu ben artık kan testi yapmadan sonucu görmeden inanmıyorum çünkü cok yanıldım

Hemen hemen ayni zaten adet belirtisiyle dedigin gibi kesin sonuc kan testi

geldim ama bittim yaa nasıl yorulmuşum daha yemek var of off hülyam nasılsın balım

bend egeciktim ama bu belirtiler yok sadece sol kasığımda yumurta gibi bi sertlik var ağrı oluyo bazen de orda neden acaba

geldim ama bittim yaa nasıl yorulmuşum daha yemek var of off hülyam nasılsın balım

ozaman dinlenme zamanı canım hadi biraz sohbet edelim yemegi biraz ertele canım bende daha yapmadım 3 gbi yaparım zaten kızartma yapıcam kısa sürer sen ne yapıcan bgüne bakalım

bend egeciktim ama bu belirtiler yok sadece sol kasığımda yumurta gibi bi sertlik var ağrı oluyo bazen de orda neden acaba

canım İLLA HEPSİ OLACAK DİYE BİŞE YOKKİ BAZILARI hamile oldugu halde BU BELİRTİLERİ BİLE YAŞAMIYOR her insanınki farklı olur test filan yaptınmı kac gün gecti gününden

ozaman dinlenme zamanı canım hadi biraz sohbet edelim yemegi biraz ertele canım bende daha yapmadım 3 gbi yaparım zaten kızartma yapıcam kısa sürer sen ne yapıcan bgüne bakalım

dinleniyorum zati kahve yapıcam şimdi gülüm daha var yemeğe benimde taze fasulye ve domatesli bulgur pilavı yapıcam kuzum

selammmmmm canlar nasılsınız bakalımmmm
sabahtan beri giremedim işlerim vardı
şimdide karnım aça birazdan yemeğe geçicem :125::125::125::125:
ve yapacak birkaç iş daha var onlarıda halledeyimm :126::126::126::126::126:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn gülümmmmmmm naılsın balımmmm benimmm

dinleniyorum zati kahve yapıcam şimdi gülüm daha var yemeğe benimde taze fasulye ve domatesli bulgur pilavı yapıcam kuzum

taze fasulye en sevdiğim yemektir canım sen buzlugamı attın yazdan benmde 1 paket kalmış yapmaya kıyamıyorum canım nezamn aşırı cekerse o zamana yapıcam

hoşgeldin emineşme karnını bi doyur öyle gel hele gülüm sonra guruldar bak durmadan

taze fasulye en sevdiğim yemektir canım sen buzlugamı attın yazdan benmde 1 paket kalmış yapmaya kıyamıyorum canım nezamn aşırı cekerse o zamana yapıcam

biri mamamı deddiiiiiiiii ve taze fasulyemmiii dediiiiiiiii
ALLAHI IMMM SONUMU HAYIR ETT :125::125::125:

aynen gülüm bende çok severim buzşğa atöıştım 14 paket son 2 pakaette bende kaldı kavurması olsun sulusu lsun çok seviyoruz bzde domates yapmıştım 60 tane 20de biber kızartmasıona sosluk domates yapmıştım acılı ama hepiciği bitti inş yaza dondurucu alıcazki bol bol biber falan hepsinden koyucan meleğim
iyim bebikim
sen nasılsın bakalım adet olmadın değilmi kaç gün geçti

yok olmadım gülüm bekliyorum hala kuzucum

oh oh afiyet olsun canım valla derin dondurucu benm aklımdada var ama mutfagı cok daraltır diye istemiyom zaten heryer dolu kız zar zor buzdolabının buzluguna sıgdırıyorum ama gel bana sor ordan alıp alt rafa başka yerden alıf üst rafa koy derken anam ağlıyo

hoşgeldin emineşme karnını bi doyur öyle gel hele gülüm sonra guruldar bak durmadan
hoşbulduk hülyam karnımı doyurdum geldimmm
hayırlısı olsun canım ya ama bebek yoksa gelsin yani fazla bekletmenin alemi yok

severmisin eminem fasulyyei

severim canım ama eşime sevdiremedim nedense kurusunu çok seviyo eşimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…