döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :)
....alıntıdır...
Merhaba kızlar
Benim adetim 4 gün geçti test aldım yaptım tek çizgiydi bende 2-3 dakka bekledikten sonra attım çöpe testi. Daha sonra bir arkadaşım bana tekrar bakmamı sonucun hemen çıkmayacağını söyledi ve ben ertesi gün testi çöpten çıkardım (tabi kutunun içindeydi) baktım 2. çizgi var ama silik daha sonraki gün tekrar test yaptım ama tek çizgiydi 2 saat bekledim yine tek çizgiydi.
Hala adet olmadım.Bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.. Lütfen bunu yaşayanlar benimle paylaşabilirlermi
Benim sadece akinti coktu cis kacirmis gibi kivamsiz sulu
canım benmde bu ay akıntım cok oldu ama hemen ardından kırmızılar gelmişti bu belirtiler hem gebelikte hemde adet döneminde aynı belirtiler yaşandıgından insan ayırt edemiyo dogrusu ben artık kan testi yapmadan sonucu görmeden inanmıyorum çünkü cok yanıldım
Hemen hemen ayni zaten adet belirtisiyle dedigin gibi kesin sonuc kan testi
geldim ama bittim yaa nasıl yorulmuşum daha yemek var of off hülyam nasılsın balım
bend egeciktim ama bu belirtiler yok sadece sol kasığımda yumurta gibi bi sertlik var ağrı oluyo bazen de orda neden acaba
ozaman dinlenme zamanı canım hadi biraz sohbet edelim yemegi biraz ertele canım bende daha yapmadım 3 gbi yaparım zaten kızartma yapıcam kısa sürer sen ne yapıcan bgüne bakalım
selammmmmm canlar nasılsınız bakalımmmm
sabahtan beri giremedim işlerim vardı
şimdide karnım aça birazdan yemeğe geçicem :125::125::125::125:
ve yapacak birkaç iş daha var onlarıda halledeyimm :126::126::126::126::126:
dinleniyorum zati kahve yapıcam şimdi gülüm daha var yemeğe benimde taze fasulye ve domatesli bulgur pilavı yapıcam kuzum
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn gülümmmmmmm naılsın balımmmm benimmm
selammmmmm canlar nasılsınız bakalımmmm
sabahtan beri giremedim işlerim vardı
şimdide karnım aça birazdan yemeğe geçicem :125::125::125::125:
ve yapacak birkaç iş daha var onlarıda halledeyimm :126::126::126::126::126:
taze fasulye en sevdiğim yemektir canım sen buzlugamı attın yazdan benmde 1 paket kalmış yapmaya kıyamıyorum canım nezamn aşırı cekerse o zamana yapıcam
aynen gülüm bende çok severim buzşğa atöıştım 14 paket son 2 pakaette bende kaldı kavurması olsun sulusu lsun çok seviyoruz bzde domates yapmıştım 60 tane 20de biber kızartmasıona sosluk domates yapmıştım acılı ama hepiciği bitti inş yaza dondurucu alıcazki bol bol biber falan hepsinden koyucan meleğimtaze fasulye en sevdiğim yemektir canım sen buzlugamı attın yazdan benmde 1 paket kalmış yapmaya kıyamıyorum canım nezamn aşırı cekerse o zamana yapıcam
iyim bebikim
sen nasılsın bakalım adet olmadın değilmi kaç gün geçti
biri mamamı deddiiiiiiiii ve taze fasulyemmiii dediiiiiiiii
ALLAHI IMMM SONUMU HAYIR ETT :125::125::125:
aynen gülüm bende çok severim buzşğa atöıştım 14 paket son 2 pakaette bende kaldı kavurması olsun sulusu lsun çok seviyoruz bzde domates yapmıştım 60 tane 20de biber kızartmasıona sosluk domates yapmıştım acılı ama hepiciği bitti inş yaza dondurucu alıcazki bol bol biber falan hepsinden koyucan meleğim
yok olmadım gülüm bekliyorum hala kuzucum
hoşbulduk hülyam karnımı doyurdum geldimmmhoşgeldin emineşme karnını bi doyur öyle gel hele gülüm sonra guruldar bak durmadan
hayırlısı olsun canım ya ama bebek yoksa gelsin yani fazla bekletmenin alemi yokaynen gülüm bende çok severim buzşğa atöıştım 14 paket son 2 pakaette bende kaldı kavurması olsun sulusu lsun çok seviyoruz bzde domates yapmıştım 60 tane 20de biber kızartmasıona sosluk domates yapmıştım acılı ama hepiciği bitti inş yaza dondurucu alıcazki bol bol biber falan hepsinden koyucan meleğim
yok olmadım gülüm bekliyorum hala kuzucum
severmisin eminem fasulyyei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?