Asyacım 11. hafta geçmesi için çok erken16. haftaya doğru artık geçtiğini farkedersin,yani bir kerede geçmez azalır.Ama bazı bünyeler 9 ay çekiyor ona da hazırlıklı olmak lazım.Bebişin büyüyor koay değil tabi
Bende hiç duymamıştım.Cumartesi tekrar gittiğimde sorucam.Ama sanırım yumurta geliştirici iğnelerden oldu.İnşallah ikiden fazla yumurtam gelişmesinde iptal olmasın aşılamam.Ama herşeye rağmen bu ay bir öncekine göre daha rahatım.Ne yaşayacağımı biliyorum en azından.
tş ederim cevabın için... umarım düzelir.kendimi hamile hissedemıyorum alışamadım.sadece hasta hissediyorum bu durum umarım düzelir
O çok önemli ya, valla derlerdi inanmazdım stres çok etkiliyormuş gerçekten.Dediğin gibi ne yaşayacağını biliyorsun inşallah bu rahatlık bebişini getirir.
İnşlalah elisimHem bu ay psikoloğada gidiyorum artık kendimi daha iyi hissediyorum inşallah bu ay hayırlısıysa tutar aşılamam.
Kızlar uyku bastı ben kaçayım size iyi geceler
Ne güzel ya, benim de üzüldüğüm bazı ailevi meseleler var ben de bir gitsem ne güzel olur.Ama nerde burda genelde psikiyatr var sen konuşurken daha ilaç yazıp gönderiyorlar.Böyle oturup konuşsan içini döksen ohhhh
Gunaydinn herkese nihat hatipoglunu izliyorum bayanlardan soru gelmis silikon taktirmak gunah mi diye bu insanlar manyak mi yoksa bende mi bi tuhaflik var
canım her ramazan oruçu seks ile açsak günahmı diyen milletiz biz bunlar normal kalıyor
Günaydın kızlar
bir tur atayım şimdi
valla oda sacma geliyo bana ozellikle ramazanda eline beline diline sahip olacaksin diye biliyorum ben o zaman orucluyken yapmamak gerek gerci simdi hocalarda olur diyolar bizde onlarin pesinden gidiyoruz
aynen öyle ama değişik bir milletiz biz ya. dar bir elbisem var bariz hamile olduğum belli bugün onu giydim ince mont vardı elimde, elim sargılı atelde otobüste bir allahın kulu yer vermedi. bakıyolar karnıma ve basıp kendileri oturuyolar. biz böyle bir milletken bu sorularda normal
Terbiyesizler ay sinir oldum simdi o gerzeklere
aman bende zaten yazık otursun bebeğine falan bişey olur diyip bakıyorum suratına ve geçiyorum arkalara
şimdilik takmıyorum karnım biraz daha çıksın karnımla yer vermeyenlerin kafasına vura vura geçicem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?