Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tş ederim cevabın için... umarım düzelir.kendimi hamile hissedemıyorum alışamadım.sadece hasta hissediyorum bu durum umarım düzelir

O çok önemli ya, valla derlerdi inanmazdım stres çok etkiliyormuş gerçekten.Dediğin gibi ne yaşayacağını biliyorsun inşallah bu rahatlık bebişini getirir.

tş ederim cevabın için... umarım düzelir.kendimi hamile hissedemıyorum alışamadım.sadece hasta hissediyorum bu durum umarım düzelir

Düzelecek tabi, 14. haftadan sonra en güzel dönemler olacak inşallah,vücudun alışmış olacak tadını çıkaracaksın.

O çok önemli ya, valla derlerdi inanmazdım stres çok etkiliyormuş gerçekten.Dediğin gibi ne yaşayacağını biliyorsun inşallah bu rahatlık bebişini getirir.

İnşlalah elisimHem bu ay psikoloğada gidiyorum artık kendimi daha iyi hissediyorum inşallah bu ay hayırlısıysa tutar aşılamam.

İnşlalah elisimHem bu ay psikoloğada gidiyorum artık kendimi daha iyi hissediyorum inşallah bu ay hayırlısıysa tutar aşılamam.

Ne güzel ya, benim de üzüldüğüm bazı ailevi meseleler var ben de bir gitsem ne güzel olur.Ama nerde burda genelde psikiyatr var sen konuşurken daha ilaç yazıp gönderiyorlar.Böyle oturup konuşsan içini döksen ohhhh

Aslında banda ilaç yazacaktı.Panik atağımda olduğu için ilaç yazmalıydıda zaten.Ama aşılama yaptırıyorum tedavi görüyorum diye ilaç kullanmamın doğru olmayacağını söyledi.Bu durumdan psikiyatr psikloğa yönlendirdi.Canım sen hamişsin çok kafaya takmamaya çalış herşeyi bebişini düşün oda etkilenir sonra annesi.

herkese günaydınnn....

umarım herkes iyidir..ben artık girmiyorum ama inşallah bebek olduğunda müjdemle gelebilirim

eşime iğne çok iyi geldi herşey yoluna giriyo çok şükür..inş bebişimde yaza kadar gelir

hepinizi öpüyorum

Gunaydinn herkese nihat hatipoglunu izliyorum bayanlardan soru gelmis silikon taktirmak gunah mi diye bu insanlar manyak mi yoksa bende mi bi tuhaflik var

Günaydın kızlar

bir tur atayım şimdi

canım her ramazan oruçu seks ile açsak günahmı diyen milletiz biz bunlar normal kalıyor

valla oda sacma geliyo bana ozellikle ramazanda eline beline diline sahip olacaksin diye biliyorum ben o zaman orucluyken yapmamak gerek gerci simdi hocalarda olur diyolar bizde onlarin pesinden gidiyoruz

Günaydın kızlar

bir tur atayım şimdi

gunaydinnnnnn

Bisey dicem ben icimi yiyiyo resmen dun kocamin yaninda calisan elemani kocama kek cikolata falan vermis yenge hamile yesin diye bulgaristandan getirmis neyse ben keki yedim kocama dedim bunda bi tuhaflik var icindekilere baktim likorluymus bisey olmaz herhalde dimi sonucta azda olsa alkol var icinde

valla oda sacma geliyo bana ozellikle ramazanda eline beline diline sahip olacaksin diye biliyorum ben o zaman orucluyken yapmamak gerek gerci simdi hocalarda olur diyolar bizde onlarin pesinden gidiyoruz

aynen öyle ama değişik bir milletiz biz ya. dar bir elbisem var bariz hamile olduğum belli bugün onu giydim ince mont vardı elimde, elim sargılı atelde otobüste bir allahın kulu yer vermedi. bakıyolar karnıma ve basıp kendileri oturuyolar. biz böyle bir milletken bu sorularda normal

Terbiyesizler ay sinir oldum simdi o gerzeklere

Ya 1 kere minubuse bindik kar var arabayla cikmayalim diye o gun inerken arabadan karnim demirle koltuk arasina sikisti canim yandi ama yanda oturan hoduk 2 dk kalksa ben insem olmazdi sanki sonrada cocuga bisey olmustur diye agladim bi daha tovbe sel olsa kendi arabamizla giderim bu arada ben piknige hazirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…