Ya 1 kere minubuse bindik kar var arabayla cikmayalim diye o gun inerken arabadan karnim demirle koltuk arasina sikisti canim yandi ama yanda oturan hoduk 2 dk kalksa ben insem olmazdi sanki sonrada cocuga bisey olmustur diye agladim bi daha tovbe sel olsa kendi arabamizla giderim bu arada ben piknige hazirim
ayyy kıyamam ya, dangalak kaldıramamışmı bi tarafını yer vermek için, ben çok kızıyorum ya. azıcık saygı gösterilsin.
günayddııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım şekerlemeler
ben bugün çok tuhaf rüyalar gördüm haırlara vesile olsun inşallah :44::44::44:
Eki Görüntüle 373937
gebelik orgda buldum bunuerkek çocuklar babaya benzer yazıyor. Çok hoşuma gitti sizlede paylaşıyım istedim
bu resmi gorunce mumkunse benzemesin dedim
eşime benzerse çocukluğu yaramaz ama büyüklüğü gayet sakin sessiz olgun biri olur
tabi benim gibi delü hatununa da anca öyle bir adam olmalıydı
Benimkide hep cocuk gibi ilgi manyagi hele bazen bi kuser ayni kari gibisin derim ama bana benzesin ya huyu bana benzicek eminim simdiden bazi seyleri benziyo
Eki Görüntüle 373937
gebelik orgda buldum bunuerkek çocuklar babaya benzer yazıyor. Çok hoşuma gitti sizlede paylaşıyım istedim
günaydın melisam iyim çok sağol amin hayırlara vesile olsun inşallah gerçekten nefes nefese kaldığım rüyalardan biriydi :18:günaydın canım nasıılsın. rüyan hayırlara vesile olsun gülüm.
hoşbulduk puffymmhoşgeldin canım. rüyan hayra çıksın inşallah. bende epey zamandır çok yorucu rüyalar görüyorum. rabbim hep hayırlı işlere bulaştırsın bizleri
bu resmi gorunce mumkunse benzemesin dedim
gunaydin hayirlara ciksin isallah ruyan
sağol canım hoş geldin darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına....Selam kızlar, yoktum ne zamandır buralarda çok şükür gelebildim sonunda. Nasılsınız?
Ben yokken bluemotion hamile kalmış ay çok sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallah.
alık balık desene sende bendensin...valla ben balık kadınıyım düşün ondan huyu suyu bana benzemesin. babasına benzesin. eşim aklı başında efendi biridir bakma benim gibi deliyi aldı ama çok sevdiğinden
şimdi sorsam alırmıydı bilmem
olsun önemli değil tekrar sağol canım...bluemoon seni bluemtion ilan etmişim canım kusura bakma, hayırlı uğurlu olsun gebeliğin
dün dr a gittim kontrollerim için ama dr bebeğimin 6 hafta 4 günlük olduğunu söylemişti
ama gebelik.org daki hesaplamalara göre ben 9 haftanın içindeyim bu konuda bilgisi olanınız varmı yada benim gibi ultrasonla sat ın uyuşmadığı hamileler........:18::18::18::18::18:
valla ben balık kadınıyım düşün ondan huyu suyu bana benzemesin. babasına benzesin. eşim aklı başında efendi biridir bakma benim gibi deliyi aldı ama çok sevdiğinden
şimdi sorsam alırmıydı bilmem
esracıkkkkbluemoon seni bluemtion ilan etmişim canım kusura bakma, hayırlı uğurlu olsun gebeliğin
dün dr a gittim kontrollerim için ama dr bebeğimin 6 hafta 4 günlük olduğunu söylemişti
ama gebelik.org daki hesaplamalara göre ben 9 haftanın içindeyim bu konuda bilgisi olanınız varmı yada benim gibi ultrasonla sat ın uyuşmadığı hamileler........:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?