Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyy kıyamam ya, dangalak kaldıramamışmı bi tarafını yer vermek için, ben çok kızıyorum ya. azıcık saygı gösterilsin.

ayyy kıyamam ya, dangalak kaldıramamışmı bi tarafını yer vermek için, ben çok kızıyorum ya. azıcık saygı gösterilsin.

yemin ederim aklima geldikce sinirim bozuluyo aglayasim geliyo ben o karnimla yaslilara yer vermeye kalktim kocam kizdi kimsede saygi falan yok ya cidden bebegime bisey olsaydi allah korudu

şaka maka 16. haftaya geldim. ben hala eski düşüklerin korkularını yaşıyorum. Şükürler olsun bu kadar zaman geldik. bakınca böyle 15+4 diyor ya sanki başkasınınkiymiş gibi benimki değilmiş gibi geliyor.inşallah kucağıma alıncada bu benimmi ne çabuk geçti zaman derim

kizlaaaaar. catlatma ignemi olali bi hafta oldu. sayet bende dollenme olduysa biseyler hissedermiyim. cok mu erken. sanki adet olacakmisimda bacaklarima agri vurmus kivamindayim. niye ki?

günayddııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım şekerlemeler
ben bugün çok tuhaf rüyalar gördüm haırlara vesile olsun inşallah :44::44::44:

hoşgeldin canım. rüyan hayra çıksın inşallah. bende epey zamandır çok yorucu rüyalar görüyorum. rabbim hep hayırlı işlere bulaştırsın bizleri

Eki Görüntüle 373937
gebelik orgda buldum bunu erkek çocuklar babaya benzer yazıyor. Çok hoşuma gitti sizlede paylaşıyım istedim

bu resmi gorunce mumkunse benzemesin dedim

gunaydin hayirlara ciksin isallah ruyan

eşime benzerse çocukluğu yaramaz ama büyüklüğü gayet sakin sessiz olgun biri olur
tabi benim gibi delü hatununa da anca öyle bir adam olmalıydı

Benimkide hep cocuk gibi ilgi manyagi hele bazen bi kuser ayni kari gibisin derim ama bana benzesin ya huyu bana benzicek eminim simdiden bazi seyleri benziyo

dün dr a gittim kontrollerim için ama dr bebeğimin 6 hafta 4 günlük olduğunu söylemişti
ama gebelik.org daki hesaplamalara göre ben 9 haftanın içindeyim bu konuda bilgisi olanınız varmı yada benim gibi ultrasonla sat ın uyuşmadığı hamileler........:18::18::18::18::18:

Selam kızlar, yoktum ne zamandır buralarda çok şükür gelebildim sonunda. Nasılsınız?
Ben yokken bluemotion hamile kalmış ay çok sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallah.

Benimkide hep cocuk gibi ilgi manyagi hele bazen bi kuser ayni kari gibisin derim ama bana benzesin ya huyu bana benzicek eminim simdiden bazi seyleri benziyo

valla ben balık kadınıyım düşün ondan huyu suyu bana benzemesin. babasına benzesin. eşim aklı başında efendi biridir bakma benim gibi deliyi aldı ama çok sevdiğinden
şimdi sorsam alırmıydı bilmem

Eki Görüntüle 373937
gebelik orgda buldum bunu erkek çocuklar babaya benzer yazıyor. Çok hoşuma gitti sizlede paylaşıyım istedim

günaydın canım nasıılsın. rüyan hayırlara vesile olsun gülüm.
günaydın melisam iyim çok sağol amin hayırlara vesile olsun inşallah gerçekten nefes nefese kaldığım rüyalardan biriydi :18:
hoşgeldin canım. rüyan hayra çıksın inşallah. bende epey zamandır çok yorucu rüyalar görüyorum. rabbim hep hayırlı işlere bulaştırsın bizleri
hoşbulduk puffymm amin inşallah hayırlara vesile olur
bu resmi gorunce mumkunse benzemesin dedim

gunaydin hayirlara ciksin isallah ruyan

günaydın bedemkorokan
amin inşallah hayırlara vesile olsun aminn

Selam kızlar, yoktum ne zamandır buralarda çok şükür gelebildim sonunda. Nasılsınız?
Ben yokken bluemotion hamile kalmış ay çok sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallah.
sağol canım hoş geldin darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına....

alık balık desene sende bendensin...

bluemoon seni bluemtion ilan etmişim canım kusura bakma, hayırlı uğurlu olsun gebeliğin
olsun önemli değil tekrar sağol canım...

ultrason olcumune takilma bence baska bi dra gitsen farkli cikacaktir bi daha ki kontrolde one gecmis cikabilir bu haftalardaki gerilik korkutmasin seni

benim kocam yengec su grubu ben ates su atesi sondurur derler ama ben sonmedim aksine adamin suyunu kurutma yolunda ilerliyorum

bluemoon seni bluemtion ilan etmişim canım kusura bakma, hayırlı uğurlu olsun gebeliğin
esracıkkkk
neerdesin sen bakımm
özledik yahu arayı açma artık birterlerede kaybolma lütfennnnnnn

bulemoonummm canımmmm
canım valla hiç bir bilgim yok ya ama önemli olduğunu sanmam bebğin iyidir inşallah puffy de öyle bir sorun vardı galiba ama 9 gün geriden geldiğini söylemiştii :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…