Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alık balık desene sende bendensin...

bazen ben bile kendimi çekemiyorum allah kocalarımıza yardım etsin
benim kocam yengec su grubu ben ates su atesi sondurur derler ama ben sonmedim aksine adamin suyunu kurutma yolunda ilerliyorum

benim eşim kova ben balık. aslında iyi anlaşıyoruz sorunlu değiliz. Tamamen zıt kutuplarız bizde ama zıt kutupların da çekimiyiz aynı zamanda
çok fırtınalı aşkımız var halada fırtınası devam ediyor

zaten öle de oldu 3 hafa önce özeldeki dr um 5 hafta 1 günlük demişti ondada uyuşmamıştı buda daha farklı bişey dedi az önce ebehemşire bi arkadaşıma danıştım aklım iyice karıştı benim..ben yarın tekrar gidicem sanırım dra..
bu arada benim eşimde yengeç ben balık ikimizde birbirimizi bulmuşuz sulu sulu........

emine kuzucummmm

sağol canım hoş geldin darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına....

alık balık desene sende bendensin...

olsun önemli değil tekrar sağol canım...

bulum canım nerelerdesin senyaa pozitif ve çatlağğkk arkadaşımmm benimmm
özletme kendini olurmu

BLUEmoon2009 tatlım benimde geriden geliyordu şimdi ileri bile çıkıyor
o ölçümle alakalı doktor tam ölçüm alamamıştır. korkma hiç benimde sattan önde gidiyor mesela sata göre 15+4 doktora göre 16+4 olduk sanırım sayamıyorumda günleri
takma kafana zaten eğer bir sorun olsada geri kalsa doktor anlıyor, mesela benimki takip edicez dedi o ay öne geçene kadar her hafta gittim doktora. Sen sıkma canını o ultrasonla alakalıdır.

amin kolay kadınlarız ama bence yaw
allah seni yaaaaavalla balık kadınını alan erkek şanslıdır bence sulu gözlülüğümüze ve suygusallığımıza katlandıkları sürece
biz balık yengeç tam bulmuşuz birbirimizi tencere kapak olayı

evet kesinlikle azıcık alttan almaları lazım bizi. Eşim diyoki evi alınca senin üstüne yapıcam en azından kızınca gitmezsin beni kovarsın bende kapıda beklerim sinirin geçince alırsın beni böyle uzun sürüyo tartışmalar diyo

sanki içim rahatladı ama ne bileyim aklım iyice bulandı benim oğlumda hiç böyle bişey olmamıştı...şaştım kaldım resmen rabbime emanet o herşeyin hayırlısını bilir....
banada beklemekten başka bişey kalmıyor

esracıkkkk
neerdesin sen bakımm
özledik yahu arayı açma artık birterlerede kaybolma lütfennnnnnn

sorma kuzucum yaa çok ara verdim gerçekten. bu ay yumurtlamadım ben ona canım sıkıldı biraz 5 aydır topu topu iki ay adam gibi şansımız oldu kederlendim. Ama şimdi toparladım kendimi :), gelirim artık bol bol

bulum canım nerelerdesin senyaa pozitif ve çatlağğkk arkadaşımmm benimmm
özletme kendini olurmu
ben burdayım sen nerdesin..pazartesi selam verdim alan olmadı tüstüm dittim bende zaten ayrılmalar falan olmuş bende dr a falan gittim tahlillerimi hallettim..artık eskisi kadar gelemiyorum maalesef...

sıkma sakın canını dedim ya kuzum yaşadım ben şimdi 1 hafta önden gidiyor.
Kafana takmamaya çalış. Bana doktor geriden geldiğini söyledi daha önceki düşüklerimden dolayıda çok korkutmuştu. o karın ortasında montumu bile giymemiştim içimin yangını sönmemişti. eşim elimden tuttu sarıldı ve ben biliyorum kaybedicem bu bebeğide diyip günlerce ağladım. taaaki ferda ve gamze bunlar normal bizimkide geriden geliyordu şimdi önce gibi bişeyler demişlerdi o zamana kadar. Cihazda ölçüm aldığı mm oynatsa bebek küçük yada büyük çıkar takma sen

sağol canım inşallah öyledir rahatlattın beni..işte 2 haftalık bi süre olunca ...neyse tekrar teşekkür ederim ilgin için...rabbim senin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

meyaba ot delddddddddddddiiin
hodbulduk balımmm sağolasın kuzum
hosgeldin bi denem iyiki geldin cıkacaktım bende bi emine beni görüyo geri,si konusmuyo sıkılmıstım iyice. nasılsın gülüm adet oldunmu caqnım dünde görüşemedik senle.

hoşbuldum melisam sağolasın bende 3 gündüğr slm veriyorum belirli kişiler alıyo sorma boşver takılma bak ben geldim düşünme bile balım ben sağa yiterim bee yavrumm iyiyim sen nasılsın fıstığımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…