Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım
sorma kuzucum yaa çok ara verdim gerçekten. bu ay yumurtlamadım ben ona canım sıkıldı biraz 5 aydır topu topu iki ay adam gibi şansımız oldu kederlendim. Ama şimdi toparladım kendimi :), gelirim artık bol bol
üzülmek yoooookkkk noktaa
hem kendi kendine üzülüp içine atacağına gel anlat için açılsın
ben burdayım sen nerdesin..pazartesi selam verdim alan olmadı tüstüm dittim bende zaten ayrılmalar falan olmuş bende dr a falan gittim tahlillerimi hallettim..artık eskisi kadar gelemiyorum maalesef...

kim almadı seninn selamını bakımmm söyle hemen zindana attırıyım
onu döfüüyüümm
muhteşeme fazla kaptırdım kendimi herhalde bir başını tiizzz vurun demediğim kaldı
evet canım oldu bazı tatsızlıklar malesef :26:

hayırlı cumalar hatunlar nasılsınız allahım bu günün hürmetine gönlümüzden gecen muratlarımızı kabul etsin inşallah

ne oldu kızlar ya ne gibi tatsızlıklar ayrılmalar oldu Ki?

hoşgeldin gülümmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalar hatunlar nasılsınız allahım bu günün hürmetine gönlümüzden gecen muratlarımızı kabul etsin inşallah

hoşgeldin hülyam kaymağım nasılsın sanada hayırlı cumalar bebeğim

bundan sonra topige girerklen sadece selamı muhabbetinm olan kişilere verecem. ya ben yeni biri bile gelse tanımasam bile selamını alıyorum nasıl bi insanlıktır bu anlamıs degilim dogrusu.

slm kızlar burçlarmı konuşuldu bende balığım
kız yamacıma gel balıklar topiği olmuş burası...hoş geldin kuzucuk

ot delddddddiiiiiiiiiiiinnnnnnn

sen almamıştın bikerem
tez vurun kellesini
dalgınlığına geldi sanırım...
ha bide puffycik almamıştı

hoşgelddiiiiiiiiiiinnnnnnn
slm kızlar burçlarmı konuşuldu bende balığım
hoşgeldin hilalimmm
bende obur boğayımm :125:
hosgeldin bi denem iyiki geldin cıkacaktım bende bi emine beni görüyo geri,si konusmuyo sıkılmıstım iyice. nasılsın gülüm adet oldunmu caqnım dünde görüşemedik senle.
melisammm
canım benim bazen mesajlar arda kaynıyo gitme biryerlere yaaa:84:

elifim adet olmadın demi gülüm daha bugün 5. gün bitest yap istersen canım.
amanin cok stres yaptım kıs hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

hoşgeldin azramm balım nasılsın gülümm
bundan sonra topige girerklen sadece selamı muhabbetinm olan kişilere verecem. ya ben yeni biri bile gelse tanımasam bile selamını alıyorum nasıl bi insanlıktır bu anlamıs degilim dogrusu.
öyle gülüm slm sonuçta ama malesef boşver verenlerle muhabettimizi yaparız gülüm sıkma o güzel canınıyirim seniii
eliffff sen bugun test yapmıcakmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum :44::44:

evet balım yaptım çıkmadıkırmızılarda gelmedi yine dingisizleştim valla balım

canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hoş geldin canım...

deme kız tarih ver bakim ...

selam baayan ..hoş geldinüz

ben topiğe gelen her allahın kulunun selamını alırım hepiceğinede selam veririm....
beğenen alırrrrrrrrrr alınan almazzzzz

hmm anladım canım. Olabilir gebelikde çok sık oluyormuş, şükürler olsun ben henüz yaşamadım yaşamakda istemiyorum çok can yakıcı. bütün çocukluğum idrar yolu enfeksiyonları ile ağlayarak geçti

hilalimde balıkmış ne çok balığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…