slm kızlar
üzülmek yoooookkkk noktaasorma kuzucum yaa çok ara verdim gerçekten. bu ay yumurtlamadım ben ona canım sıkıldı biraz 5 aydır topu topu iki ay adam gibi şansımız oldu kederlendim. Ama şimdi toparladım kendimi :), gelirim artık bol bol
ben burdayım sen nerdesin..pazartesi selam verdim alan olmadı tüstüm dittim bende zaten ayrılmalar falan olmuş bende dr a falan gittim tahlillerimi hallettim..artık eskisi kadar gelemiyorum maalesef...
hoşgeldin canım
üzülmek yoooookkkk noktaa
hem kendi kendine üzülüp içine atacağına gel anlat için açılsın
kim almadı seninn selamını bakımmm söyle hemen zindana attırıyım
onu döfüüyüümm
muhteşeme fazla kaptırdım kendimi herhalde bir başını tiizzz vurun demediğim kaldı
evet canım oldu bazı tatsızlıklar malesef :26:
hoşgeldin gülümmmmmmmmmmmmbende geldimmm
hoşgeldin canım
hoşbuldum eminem sağolsın balım nasılsın
onu döfüüyüümm
muhteşeme fazla kaptırdım kendimi herhalde bir başını tiizzz vurun demediğim kaldı
hayırlı cumalar hatunlar nasılsınız allahım bu günün hürmetine gönlümüzden gecen muratlarımızı kabul etsin inşallah
iyi canım nolsunhoşgeldin didommm nbr
slm kızlar burçlarmı konuşuldu bende balığım
hodbulduk balımmm sağolasın kuzum
hoşbuldum melisam sağolasın bende 3 gündüğr slm veriyorum belirli kişiler alıyo sorma boşver takılma bak ben geldim düşünme bile balım ben sağa yiterim bee yavrumm iyiyim sen nasılsın fıstığımmmmmmmmm
kız yamacıma gel balıklar topiği olmuş burası...hoş geldin kuzucukslm kızlar burçlarmı konuşuldu bende balığım
ot delddddddiiiiiiiiiiiinnnnnnnbende geldimmm
hoşgeldin canım
onu döfüüyüümm
selamlar kizlar
hoşgelddiiiiiiiiiiinnnnnnnbende geldimmm
hoşgeldin hilalimmmslm kızlar burçlarmı konuşuldu bende balığım
melisammmhosgeldin bi denem iyiki geldin cıkacaktım bende bi emine beni görüyo geri,si konusmuyo sıkılmıstım iyice. nasılsın gülüm adet oldunmu caqnım dünde görüşemedik senle.
hoşgeldin gülümmmmmmmmmmmm
hoşgeldin hülyam kaymağım nasılsın sanada hayırlı cumalar bebeğim
selamlar kizlar
hoşgeldin azramm balım nasılsın gülümmselamlar kizlar
öyle gülüm slm sonuçta ama malesef boşver verenlerle muhabettimizi yaparız gülüm sıkma o güzel canınıbundan sonra topige girerklen sadece selamı muhabbetinm olan kişilere verecem. ya ben yeni biri bile gelse tanımasam bile selamını alıyorum nasıl bi insanlıktır bu anlamıs degilim dogrusu.
eliffff sen bugun test yapmıcakmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum :44::44:
canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNhayırlı cumalar hatunlar nasılsınız allahım bu günün hürmetine gönlümüzden gecen muratlarımızı kabul etsin inşallah
deme kız tarih ver bakim ...iyi canım nolsun
yarın doktora gidicem ferda idrar yolu enfeksiyonu var görünüyo tahlillerde dedi
bugünde nufusa gittik adres değişikliği için yeni geldim
bende bende hatta seninle doğum günlerimiz aynıdıydı dimi canım
selam baayan ..hoş geldinüzselamlar kizlar
ben topiğe gelen her allahın kulunun selamını alırım hepiceğinede selam veririm....bundan sonra topige girerklen sadece selamı muhabbetinm olan kişilere verecem. ya ben yeni biri bile gelse tanımasam bile selamını alıyorum nasıl bi insanlıktır bu anlamıs degilim dogrusu.
iyi canım nolsun
yarın doktora gidicem ferda idrar yolu enfeksiyonu var görünüyo tahlillerde dedi
bugünde nufusa gittik adres değişikliği için yeni geldim
bende bende hatta seninle doğum günlerimiz aynıdıydı dimi canım
bende slm dedim ama arada kaynadı heralde ben yüzsüzüm hiç gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?