Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosbuldukk tatlim..
iyiyim cnmm sen nasilsin iyimisin?
ev isiniz ne oldu bu arada cnmm:26:

hosbuldukk bayan...
mersi cnmm..

ben gecen doktora gıttıgımde karnım agrıyo arasıra dedım rahım agrısı gıbı deıl gıbıme geldı
oyle olmaz ıdrar yolu enfeksıyonu dedı
ama varmış işte
bende çok oluyodum zaten hamıle kalmadan oncede şimdi yine olmuş işte

balım ben görmedim seni şimdi yazdığını gördüm hoşgeldin sende balım nasılsın

hoşbuldum aşkım sende hoşgeldin yawww hepimiz aynı saattemi girdik nedir bir saattir hoşboş bitmedi

hepimiz hoşgeldikkkkkkk hoşbuldukkkk

ben hala kahvaltı etmedim kızlar bi mutfağa gideyim pc açık

hülyaemrah,
azra2424,
melisakaktus,
didemss25,
byzglm,
hilal19,
synmaster

hoşgeldiniz kızlar. Hem çalışıp hem burayı takip edince kaçırıyorum bazen selam vermeyi. Kızmayın ne olur

hoşgelddiiiiiiiiiiinnnnnnn

hoşgeldin hilalimmm
bende obur boğayımm :125:

melisammm
canım benim bazen mesajlar arda kaynıyo gitme biryerlere yaaa:84:

yok gülüm niye gidiyim. sabahtan beri topicteyim girer girmez selam verdim bi sen cevap yazdın gülüm. burdayım ama bende görmem bana selam vermeyenleri. herkese hak ettigi gibi davranmak gerek.

küçükken bende sürekli oluyordu, bide annem o kadar temiz titiz bir kadındıki nasıl oluyodu hiç bilmiorum. okulda tuvaletim gelmesin diye annem su bile içirmezdi yanıma koymazdı. Çünkü o bir damla idrarı yapana kadar tüm okul tuvalete toplanırdı çok sancılı ağrılı geçiyordu. Şükür bazen oluyor ama öyle o kadar ağrılı değil zaten hafif bir kaşıntı yanma hissedince hemen karbonatlı ılık su ile bol bol yıkıyorum ve bol su içiyorum. 2.gün geçmiş oluyor

hayirlisi olsun cnmmm
amin canım sağolasın
hepimiz hoşgeldikkkkkkk hoşbuldukkkk

ben hala kahvaltı etmedim kızlar bi mutfağa gideyim pc açık
hoşbulduk kuzucum sen git yee yemeğini gel afiyet bal şeker olsun meleğimmm
hülyaemrah,
azra2424,
melisakaktus,
didemss25,
byzglm,
hilal19,
synmaster

hoşgeldiniz kızlar. Hem çalışıp hem burayı takip edince kaçırıyorum bazen selam vermeyi. Kızmayın ne olur

hoşbuldum balım sağolasın sende hoşgeldin canım benim kızmıyoruz gülüm sen rahat ol emi kuzum benimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…