körler sağırlar birbirini ağırlar...measim uzun sürdühoşbuldum aşkım sende hoşgeldin yawww hepimiz aynı saattemi girdik nedir bir saattir hoşboş bitmedi
bende etmedim hala...hepimiz hoşgeldikkkkkkk hoşbuldukkkk
ben hala kahvaltı etmedim kızlarbi mutfağa gideyim pc açık
hülyaemrah,
azra2424,
melisakaktus,
didemss25,
byzglm,
hilal19,
synmaster
hoşgeldiniz kızlar. Hem çalışıp hem burayı takip edince kaçırıyorum bazen selam vermeyi. Kızmayın ne olur
küçükken bende sürekli oluyordu, bide annem o kadar temiz titiz bir kadındıki nasıl oluyodu hiç bilmiorum. okulda tuvaletim gelmesin diye annem su bile içirmezdi yanıma koymazdı. Çünkü o bir damla idrarı yapana kadar tüm okul tuvalete toplanırdı çok sancılı ağrılı geçiyordu. Şükür bazen oluyor ama öyle o kadar ağrılı değil zaten hafif bir kaşıntı yanma hissedince hemen karbonatlı ılık su ile bol bol yıkıyorum ve bol su içiyorum. 2.gün geçmiş oluyor
ayy ne güzel..rabbim sevdiklerine bağışlasın seni...bende 5 mayısım
anaammmm benmiiikız yamacıma gel balıklar topiği olmuş burası...hoş geldin kuzucuk
ot delddddddiiiiiiiiiiiinnnnnnn
sen almamıştın bikerem
tez vurun kellesini
dalgınlığına geldi sanırım...
ha bide puffycik almamıştı
HOŞGELDDİİİNNNselamlar kizlar
ben farkettiğimde sanırım iş işten geçmiş oluyo
yumurtalık ağrısına benzer bi ağrı yaşıyorum bacağımı kaldırınca filan ağrıyo çunku
anaammmm benmiii
KIZBEN SENİ GÖRÜRÜMDE SELAMINI ALMAMMII
BAZEN AÇIK OLUYO AMA BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞTIĞIM OLUYO VALLA
AMA CEZAYI HAFİFLETSEK OLURMU KELLELER KALSIN YERİNDEEE
HOŞGELDDİİİNNN
kıs ben sana ne dedim bırak melisa cayını git güzel migrosta bile oluyo paket adacayı al. otlu yapraklı poset degil yani. onu iç o iyi geliyo gülüm.
allah seni, yaaaaaanaammmm benmiii
KIZBEN SENİ GÖRÜRÜMDE SELAMINI ALMAMMII
BAZEN AÇIK OLUYO AMA BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞTIĞIM OLUYO VALLA
AMA CEZAYI HAFİFLETSEK OLURMU KELLELER KALSIN YERİNDEEE
HOŞGELDDİİİNNN
kör olasıca aktara adacayı dedim ne için istiyosunuz diyince uykusuzluk için dedim aaaaaa olurmu melisa cayı uykusuzlugu giderir dedi bende güvenip aldım adamın met ettği melisa çayı beni anca esnetiyo gerisi yok ok dısarı cıktıgımda adacayı alıcam bu sefer ama oda uytmazsa seni varya yerim bakkkk
ben farkettiğimde sanırım iş işten geçmiş oluyo
yumurtalık ağrısına benzer bi ağrı yaşıyorum bacağımı kaldırınca filan ağrıyo çunku
ya galiba bende enfeksiyona kapildim sanci olmuyo ama idrarda kotu koku var
onceden de olmustum ordan anladim dr a gittigimde soylerim artik bol su icmeye dikkat ediiyorm
anam o beni güzel uyuyoya sende etkilemezse bilemem. kafaya bişilermi takıyosunda uykuların kacıyo gülüm. benim ole oluyoda ne zaman kafamda bi sorun olsa sabaha karsı uyurum.
canım yanma başlıyor ve kaşıntı hemen yıkıyorum sende bir dene epey rahatlatıyor
kızlar kan test yaptırmıştım değerlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz normalmi diye
bu arada benim cnm kocam aksam bana cok istedigim bi meyveyi buldu 4-5 tanesi 25 liraymisama canimiz saolsun
surda 1 ay sonra 25 tl ye 5 kilo aliriz yabi kerelik olsun o kadar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?