Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elifim test negatifmi cıktı gülüm yaaa neyse kırmızılar gelmeden umut kesmek olmaz

evet gülüm yaptım öçıkmadı aman sağpık olsun valla dert etmiyorum zati umudum yoktu yaparken sancılarım vardı yaa sadece çıkarsa diye heyecan yaptım

kızlar bişey sorucam...
bende şidddetli akıntı ve kaşıntı var bu gebeliğimde dün dr a söyledim şimdi bebek ufak bişey yapamam ileride bakalım ama dedi...
sakıncası yoksa sizdede oldumu bu tür şeyler yada oluyormu..............

teyzesi benim paşamda boğa.........5 mayıs...
ben o paşayı hammmm yapsammm:125: Buçdaşım beniiimmmmmmmmmmmmmm
yok gülüm niye gidiyim. Sabahtan beri topicteyim girer girmez selam verdim bi sen cevap yazdın gülüm. Burdayım ama bende görmem bana selam vermeyenleri. Herkese hak ettigi gibi davranmak gerek.

allah seni, yaaaaa
Hadi kalsın kelleler
Yoksa benim selamlarımı kim alıcak demi yaaaolmadı selamlar havada uçuşur.............
Kıyarmıyıom kız ben sana sefeyom ben seni aşkuuuuuuuuuuuuuummmmmmm

Oleeyyy oleeyyyy oleeyyyyyy
Kelleden yırttııkkk 8::8
valla bende seniii çoookk seviyorummm yalanmı söyleyiimm
Kalp kalbe karşııı bebemmmm

evet gülüm yaptım öçıkmadı aman sağpık olsun valla dert etmiyorum zati umudum yoktu yaparken sancılarım vardı yaa sadece çıkarsa diye heyecan yaptım

hiçmi cıkmadı askım 2.çizgi varya bi düzgün hormonlarımız yok hormonları ,gdo lu ürünleri yiye yiye vücudumuz kafayı yedi valla en iyisi o yaşayamam dediğimiz köy hayatı canım yaa herşeyin organiğini yiyip oturcan aşağıya bakalım ozamndamı göbüşler büyümiycek

aşkuuuuuuuuuuuummmm
enişte beye saygılar kızmasın bana
sıradaki parçayı biricik aşkım amineme armağan ediyorum[video=youtube;hX2PwGZoywY]http://www.youtube.com/watch?v=hX2PwGZoywY[/video]

selamlar hanımlar oh yine muhabbetler koyu maşşalh
bugün sabah 6 da kalktım dahada uyuyamadım şimdi çok fena uykum varr birazdan uyicam

kıslar hazır kalabalıkken bişi sorcam bi hap kullanan bvarsa cevaplarsa sevinirim
progynex hapını kullanan varmı. benkullanıyorum böle kac gündür kasıklarımda acayip bi gerilme olusuyuo sankim içten bebiş var büyüyo o zorluyo gibi
bu haptan mı sizce o yaparmı. aslında onun yaptıgını düşünüyorum sonocta bu hap rahim duvarının kalınlıgını ayarlıyo ya yinede ne bilem emin olamadım

öyle yapıcam artık gülüm ne zamnadır ferdaylada karşılaşamıyoruz ama neyse görürsem yazarım artıkın sen napıyon bakim bat yakınmı

27 gibi olmam gerekiyo ya bilmiyom gari 14. gün yumurtama baktı büyümemiş dedi bi hap yazdı progynex onla adetin gecikmez dedi ya bakalım bu gün o hapı son kez içcem sonrada beklicem.

yok gülüm hiç çıkmadı valla kurban olayım ben memleketime yeminle yaa eti sütü yağı başkaydı yaa burya geldik geleli ne inek sütü ne ev yoğurdu ne etii hiç birşey yok anasını satayım sağolsun babam aylık etim tereyağımı gönderiyo ama işte havası suyu başkaydı yaa adet sancımdan başka bir sorunum yoktu valla ben memleketimde herşeyin özünü yerdim 60 kiloydum buraya geldim şiştim yediğin neki abur vubur sıkıntıdan off offf ne diyeyimki hayırıısıyla gitsek burdan valla
selamlar hanımlar oh yine muhabbetler koyu maşşalh
bugün sabah 6 da kalktım dahada uyuyamadım şimdi çok fena uykum varr birazdan uyicam

hoşgeldin gülümmmmm yat dinlen sen madem uyuyamadın canımmm

hoşgeldin gülüm keşke bende erken kalkabilsem ama nerdeeeeee

hoşbuldum canım normalde ben bukadar erken kalkmam ama bugün uyuyamadım eşimi işe gönderdim inanırmısın temizlik yaptım bolcana inşlh komşular rahatsız olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…