Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlum ben serephone ve sonrasında prognex kullanmıştum aralıkta ve böyle gece uykumdan uyanmıştım kasık ağrısı olmuştu hatta burda da yazdım eşime de demiştim sol tarafımda bişey var gibi demiştim ve o ay hamiş kaldım

yatıcam cnm gözlerimi açamıyorum zaten öpüyorum senii sora görüşürüz yatıyorumben

vallahamı
ay insallah vardır bişilerrrrrr oh oh yandan hehe

beyazgülümmmmm senin bu durum nolcak ne testte çıkıyo ne adet geliyo?testti sabah ilk idrarla mı yaptın ?acaba testmi yanlış

Selam kızlar geçen ay doktora gittim klomen hap verdi adetin 3.günü başladım. 5 gün içtim. normalde dün hasta olmam gerekiyordu daha olmadım. inşallah olmam testte almıyorum. 6 aydır yapıyorum negatif görünce sinirlerim bozuluyo. klomen kullanıp adeti geciken varmı?

inşallah cnm ama ben kullanmadım ama burda kulllananlar çok var onlara denk gelirse cvp verirler

melissammmmmm inş.sende gebesindir inş.bekleyen herkes gebedir

selamlar herkese
umarım keyifleriniz yerindedir

eve geldim bir heves duş alcam diye
sular gitmiş sinir oldum
sanırım yatıp uyucam yine

MART AYI LİSTESİ

aysberk ---------- 12 mart
mulberry--------------13 mart
guney--------------13 mart
byzglm-------------19 mart
fndfrkfnd-------------19 mart
elibeses----------20 mart
PeriMeri------------20 mart
arestera------------23 mart
gulbebek ----------24 mart
rosess--------27 mart
melisakaktus--------27 mart
everythingwillbegreat --------28 mart

NİSAN AYI LİSTESİ

esraik---------1 nisan
SueSue------------2 nisan
OfLu ---------- 3 nisan
gulum2011----------4 nisan
umutege16 -----------5 nisan
berceste_-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
megan17 ----------9 nisan
eminemine -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan
_figen_-----------18 nisan
yoluzun ------------21 nisan

Mamaları yedi geldi ben

bende yedim ohh yarasınnn
,

selamlar herkese
umarım keyifleriniz yerindedir

eve geldim bir heves duş alcam diye
sular gitmiş sinir oldum
sanırım yatıp uyucam yine

hoşgeldin tatlum bende uyuz oluyorum pat diye kesilincebu arada mayıs listesinde bende olcam henüz erken ama söyleyeyim dedim

kıslar ben bi temizlik yapayım 2 saate gelirim en gec bugün evdeyim bol bol sohbet ederiz side buralarda olun emi

beyazgülümmmmm senin bu durum nolcak ne testte çıkıyo ne adet geliyo?testti sabah ilk idrarla mı yaptın ?acaba testmi yanlış

bilmiyorumki gülüm valla geçen ay ne güzel tam gününde gelmişti sevinmiştim düzene girdi diye ama bu ay geç yumurtladığım içinmi gecikti anlamadımki ama bgün bakıyorumda göğüslerime iyice mavi mavi damarlar çıktı daha çok belişrginleşiyo valla aklım almıyo ne alaka ne oluyo balım benimmmmmm

ferda nasılsın kuzu, hoşgeldin

bende yedim ohh yarasınnn
,

hoşgeldin tatlum bende uyuz oluyorum pat diye kesilincebu arada mayıs listesinde bende olcam henüz erken ama söyleyeyim dedim

afiyet olsun

hoş geldin ......

sağolun kızlar hoşbuldum
evet ben de sinir oluyorum istediğim an su akmadığında

hilalcim evet okudum adet olmuşsun gözün aydın
dilediğin zaman batını yazdırırsın
yine ümitle hep beraber bekleriz güzel haberlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…