kıslar hazır kalabalıkken bişi sorcam bi hap kullanan bvarsa cevaplarsa sevinirim
progynex hapını kullanan varmı. benkullanıyorum böle kac gündür kasıklarımda acayip bi gerilme olusuyuo sankim içten bebiş var büyüyo o zorluyo gibi
bu haptan mı sizce o yaparmı. aslında onun yaptıgını düşünüyorum sonocta bu hap rahim duvarının kalınlıgını ayarlıyo ya yinede ne bilem emin olamadım
kıslar ben bi temizlik yapayım 2 saate gelirim en gec bugün evdeyim bol bol sohbet ederiz side buralarda olun emi
yok gülüm hiç çıkmadı valla kurban olayım ben memleketime yeminle yaa eti sütü yağı başkaydı yaa burya geldik geleli ne inek sütü ne ev yoğurdu ne etii hiç birşey yok anasını satayım sağolsun babam aylık etim tereyağımı gönderiyo ama işte havası suyu başkaydı yaa adet sancımdan başka bir sorunum yoktu valla ben memleketimde herşeyin özünü yerdim 60 kiloydum buraya geldim şiştim yediğin neki abur vubur sıkıntıdan off offf ne diyeyimki hayırıısıyla gitsek burdan valla
hoşgeldin gülümmmmm yat dinlen sen madem uyuyamadın canımmm
tatlum ben serephone ve sonrasında prognex kullanmıştum aralıkta ve böyle gece uykumdan uyanmıştım kasık ağrısı olmuştu hatta burda da yazdım eşime de demiştim sol tarafımda bişey var gibi demiştim ve o ay hamiş kaldım
Selam kızlar geçen ay doktora gittim klomen hap verdi adetin 3.günü başladım. 5 gün içtim. normalde dün hasta olmam gerekiyordu daha olmadım. inşallah olmam testte almıyorum. 6 aydır yapıyorum negatif görünce sinirlerim bozuluyo. klomen kullanıp adeti geciken varmı?
selamlar herkese
umarım keyifleriniz yerindedir
eve geldim bir heves duş alcam diye
sular gitmiş sinir oldum
sanırım yatıp uyucam yine
benim o benim kız aklında en ufak şüphen olmasın........
selamlar herkese
sular gitmiş sinir oldum
Mamaları yedi geldi ben
selamlar herkese
sular gitmiş sinir oldum
Mamaları yedi geldi ben
hoş geldin ......selamlar herkese
sular gitmiş sinir oldum
kıslar ben bi temizlik yapayım 2 saate gelirim en gec bugün evdeyim bol bol sohbet ederiz side buralarda olun emi
beyazgülümmmmm senin bu durum nolcak ne testte çıkıyo ne adet geliyo?testti sabah ilk idrarla mı yaptın ?acaba testmi yanlış
temmmm bebekiimmmm eklicem ama akşam ekleye bilirim petronn msnyi yaskladı işyerinde
ferda nasılsın kuzu, hoşgeldin
bende yedim ohh yarasınnn
,
hoşgeldin tatlum bende uyuz oluyorum pat diye kesilincebu arada mayıs listesinde bende olcam henüz erken ama söyleyeyim dedim
afiyet olsun
hoş geldin ......
bende yedim ohh yarasınnn
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?