Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beyazgülümmmmm senin bu durum nolcak ne testte çıkıyo ne adet geliyo?testti sabah ilk idrarla mı yaptın ?acaba testmi yanlış

gülüm sabah ilk idrarla yaptım 4 saat lik idrarla valla sık çıkarım tuvalete tuttum garanti olsun diye testte novaydı bilmiyorumki sepebleri ne düzensizlik yordu beni valla bebein olmamasına laıştım takmıyorum şükürler olsun neyapalım ama bari düzenli olsam olsaydım şimdi 5. günümdü bitöiş olurdu bu aya bakardık yani ama gelmedi üstelik sancılar çekiyorum boluna yanii

valla kafa karıştırıyo bu durumlar ama geçte yumurtlasan üzerine +14 koyunca olman gerek ,benim hala umudum var benimde testte çıkmamıştı hatırlatırım

kızlar yata yata karpuz olduk..işler dağ gibi yığıldı tahlil sonuçlarımı alıcam işlerimi yapicem gezicem tozicem ooohhhhhhhhhh ben kaçar...allaha emanet olun.......
gülbebek timbel hatun iki saatte bir selam veremedin neyse sen vermeden ben alayım ...hoş geldin ..allaha emanet ol.......

valla kafa karıştırıyo bu durumlar ama geçte yumurtlasan üzerine +14 koyunca olman gerek ,benim hala umudum var benimde testte çıkmamıştı hatırlatırım

aynen öyle gülüm kafa karıştırıyo akıntım var sürekli ıslaklık halivar anlamıyorum Allahtan artık belirti belirti diyip tekılıp gitmiyorum kesin hamileyim demiyorum işte umut oluyo yine ama eskisi gibi olsam yıkılırdım 2 aydır iyiyim çok şükür

benim oldu canım işte mantar ya da vajinit diyolar
doktora söyledim fitil verdi bana 2 tane vardı içinde
3 gün arayla kullandım tertemiss oldu çok da rahatladım hala da rahatım yani

Biliyorsun yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyor. Benim tavsiyem evde yapılan testlere adet gecikmesi 10 gün olmadan itibar etmemen. Bir çok kişi gebe olsa dahi o testlerde çıkmayabiliyor. Bir arkadaşımın kanda bile çıkmamıştı gebeliği. Tam adet gecikmesinden 2 hafta sonra gebesin diyebildi doktoru. O nedenle içini ferah tut bakalım. Çıkmadık candan umut kesilmez

a.slm ferdam hoşgeldin canım nasılsın

sağolasın hoşbuldum
hala adet olmadın demek
ama zaten olmaman gerekiyordu
yumurtlama tarihine göre senin bat ne zaman şimdi?
yarın ilk idrarla bi test daha yap istersen
testi yaptığında erkendi zaten ben söylemiştim çıkmaz daha diye

ben şimcik anneme gidiyorum
karnım acıktı evde canım bişi yapmak istemedi
görüşürüz sona dikkat edin kendinize

ya cnm sen hiç hayıt yada başka bişey kullandın mı adeti düzenlemek için?

sağol tatlum bekliyoruz işte zamanda hızla geçiyor mayısta sahalardayım kısmetse

Sanada afiyet olsun balım, can kanolsun :)

Sağol taze gebişim.

sağolasın cnm

aşkuuuuuuuuuuuummmm
enişte beye saygılar kızmasın bana
sıradaki parçayı biricik aşkım amineme armağan ediyorum[video=youtube;hX2PwGZoywY]http://www.youtube.com/watch?v=hX2PwGZoywY[/video]

kızz enişten niye kızzsın sanaaa
şarkıyı zaten severimm çooookkkk teşekkürlerrr bideneeemmmmmmmmmmmmm
selamlar hanımlar oh yine muhabbetler koyu maşşalh
bugün sabah 6 da kalktım dahada uyuyamadım şimdi çok fena uykum varr birazdan uyicam
:hoşşş geldddiin kuzzzzuuu dünki sessizliğin acısını çıkartıyoruzzz biryandanda çalışmaya çalışıyorummm petron tepemdeee

melisam valla odedğin ilacı bilmiyom ben yavrım yaaa ama inşalllah meleğin içerde annesinden habersizz buyuyodur

tsh 2.79
anti toxoplazma IGG 22,151
'' '' IGM 0,274
anti rubella IGG 29.103
'' '' IGM 0,193
MBC 8.1
RBC 4.22
HGB 13.4
HCT 38.0
MCH 31.7
MCV 89.9
MCHC 35.3
PLT 302
MPV 7.2
PCT 0.216
PDW 16.4
RDW 12.7
NEU% 72.1
LYM% 20.5
MON% 6.0
EOS% 0.9
BAS% 0.5
NEU# 5.8
LYM# 1.7
MON#0.5
EOS#0.1
BAS#0.0

canım yemekdeydim şimdi gördüm. bebek 3 aylık olmadan ilaç vermezler genelde. Sen karbonatlı ılık su ile bol bol yıka. her tuvaletten sonra yıka genitalini rahatlatır seni canım.

kızlar hava çok güzel bende kaçarrrrrbi temiz hava alayım bari

bu arada kociş dün hiç sigara içmemiş şok oldum bırakcam diyo ama senelerdir dediği için hiç inanmıyorum

tsh iyi
hemoglobin iyi, kansızlık yok
toksoplazma ve rubellaya bağışıklığın var
bu çok güzel bişey
hamileyken dikkat etmek zorunda kalmayacaksın
ve şu anda geçirmiyorsun

yani sonuçların olabileceğinin en iyisi

canım yemekdeydim şimdi gördüm. bebek 3 aylık olmadan ilaç vermezler genelde. Sen karbonatlı ılık su ile bol bol yıka. her tuvaletten sonra yıka genitalini rahatlatır seni canım.
sağol kuzucum..zaten balığım bu gidişle sudan çıkamayacağım galiba....

Kızlar bir soru da benden olsun. Şimdi ben bu ay yumurtlamadım, boş geçti. Normalde 1 Nisan da adet olacaktım ama bu durum adet döngümü etkilermi bilemedim. Bileniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…