beyazgülümmmmm senin bu durum nolcak ne testte çıkıyo ne adet geliyo?testti sabah ilk idrarla mı yaptın ?acaba testmi yanlış
bilmiyorumki gülüm valla geçen ay ne güzel tam gününde gelmişti sevinmiştim düzene girdi diye ama bu ay geç yumurtladığım içinmi gecikti anlamadımki ama bgün bakıyorumda göğüslerime iyice mavi mavi damarlar çıktı daha çok belişrginleşiyo valla aklım almıyo ne alaka ne oluyo balım benimmmmmm
selamlar herkese
umarım keyifleriniz yerindedir
eve geldim bir heves duş alcam diye
sular gitmiş sinir oldum
sanırım yatıp uyucam yine
valla kafa karıştırıyo bu durumlarama geçte yumurtlasan üzerine +14 koyunca olman gerek ,benim hala umudum var benimde testte çıkmamıştı hatırlatırım
kızlar bişey sorucam...
bende şidddetli akıntı ve kaşıntı var bu gebeliğimde dün dr a söyledim şimdi bebek ufak bişey yapamam ileride bakalım ama dedi...
sakıncası yoksa sizdede oldumu bu tür şeyler yada oluyormu..............
bilmiyorumki gülüm valla geçen ay ne güzel tam gününde gelmişti sevinmiştim düzene girdi diye ama bu ay geç yumurtladığım içinmi gecikti anlamadımki ama bgün bakıyorumda göğüslerime iyice mavi mavi damarlar çıktı daha çok belişrginleşiyo valla aklım almıyo ne alaka ne oluyo balım benimmmmmm
a.slm ferdam hoşgeldin canım nasılsın
gülüm sabah ilk idrarla yaptım 4 saat lik idrarla valla sık çıkarım tuvalete tuttum garanti olsun diye testte novaydı bilmiyorumki sepebleri ne düzensizlik yordu beni valla bebein olmamasına laıştım takmıyorum şükürler olsun neyapalım ama bari düzenli olsam olsaydım şimdi 5. günümdü bitöiş olurdu bu aya bakardık yani ama gelmedi üstelik sancılar çekiyorum boluna yanii
sağolun kızlar hoşbuldum
evet ben de sinir oluyorum istediğim an su akmadığında
hilalcim evet okudum adet olmuşsun gözün aydın
dilediğin zaman batını yazdırırsın
yine ümitle hep beraber bekleriz güzel haberlerinizi
Sanada afiyet olsun balım, can kanolsun :)
Sağol taze gebişim.
aşkuuuuuuuuuuuummmm
enişte beye saygılar kızmasın bana
sıradaki parçayı biricik aşkım amineme armağan ediyorum[video=youtube;hX2PwGZoywY]http://www.youtube.com/watch?v=hX2PwGZoywY[/video]
:hoşşş geldddiin kuzzzzuuu dünki sessizliğin acısını çıkartıyoruzzz biryandanda çalışmaya çalışıyorummm petron tepemdeeeselamlar hanımlar oh yine muhabbetler koyu maşşalh
bugün sabah 6 da kalktımdahada uyuyamadım şimdi çok fena uykum varr birazdan uyicam
kıslar hazır kalabalıkken bişi sorcam bi hap kullanan bvarsa cevaplarsa sevinirim
progynex hapını kullanan varmı. benkullanıyorum böle kac gündür kasıklarımda acayip bi gerilme olusuyuo sankim içten bebiş var büyüyo o zorluyo gibi
bu haptan mı sizce o yaparmı. aslında onun yaptıgını düşünüyorum sonocta bu hap rahim duvarının kalınlıgını ayarlıyo ya yinede ne bilem emin olamadım
inşallah kuzucum inşallah en kısa zamanda müjdelerle gelirsin.......amin.......bende yedim ohh yarasınnn
,
hoşgeldin tatlum bende uyuz oluyorum pat diye kesilincebu arada mayıs listesinde bende olcam henüz erken ama söyleyeyim dedim
kızlar bişey sorucam...
bende şidddetli akıntı ve kaşıntı var bu gebeliğimde dün dr a söyledim şimdi bebek ufak bişey yapamam ileride bakalım ama dedi...
sakıncası yoksa sizdede oldumu bu tür şeyler yada oluyormu..............
hımm çok sağol canım..bende tekrar hatırlatayım öyleyse dr a.....benim oldu canım işte mantar ya da vajinit diyolar
doktora söyledim fitil verdi bana 2 tane vardı içinde
3 gün arayla kullandım tertemiss oldu çok da rahatladım hala da rahatım yani
selamlar herkese
umarım keyifleriniz yerindedir
eve geldim bir heves duş alcam diye
sular gitmiş sinir oldum
sanırım yatıp uyucam yine
tsh 2.79
anti toxoplazma IGG 22,151
'' '' IGM 0,274
anti rubella IGG 29.103
'' '' IGM 0,193
MBC 8.1
RBC 4.22
HGB 13.4
HCT 38.0
MCH 31.7
MCV 89.9
MCHC 35.3
PLT 302
MPV 7.2
PCT 0.216
PDW 16.4
RDW 12.7
NEU% 72.1
LYM% 20.5
MON% 6.0
EOS% 0.9
BAS% 0.5
NEU# 5.8
LYM# 1.7
MON#0.5
EOS#0.1
BAS#0.0
sağol kuzucum..zaten balığım bu gidişle sudan çıkamayacağım galiba....canım yemekdeydim şimdi gördüm. bebek 3 aylık olmadan ilaç vermezler genelde. Sen karbonatlı ılık su ile bol bol yıka. her tuvaletten sonra yıka genitalini rahatlatır seni canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?