aslm hosgeldin cnmmm
Kızlar bir soru da benden olsun. Şimdi ben bu ay yumurtlamadım, boş geçti. Normalde 1 Nisan da adet olacaktım ama bu durum adet döngümü etkilermi bilemedim. Bileniniz var mı?
bu sabah gün doğarken geeeeel sakın geç kalma erken geelllllll aman geç kalma erken geeeeeellllll
sağolun kızlar hoşbuldum
evet ben de sinir oluyorum istediğim an su akmadığında
hilalcim evet okudum adet olmuşsun gözün aydın
dilediğin zaman batını yazdırırsın
yine ümitle hep beraber bekleriz güzel haberlerinizi
sağol kuzucum..zaten balığım bu gidişle sudan çıkamayacağım galiba....
tsh iyi
hemoglobin iyi, kansızlık yok
toksoplazma ve rubellaya bağışıklığın var
bu çok güzel bişey
hamileyken dikkat etmek zorunda kalmayacaksın
ve şu anda geçirmiyorsun
yani sonuçların olabileceğinin en iyisi
yumurtlamadığını nerden biliyorsun?
yumurtlamadıysan adetin gecikebilir
kıızzz seni görmek negüzeeellnasılsın canımmm özlettin kendini yaaa çabıkk hesap verbakımmm bukadar kendini özletmeye hakkın yyyoooooooooooooookkkkk
şarkını yirim senin yirimmm
hğşgeldin ferda dün gelmedin hiçç merak ettim nasılsınnn
bu sefer kaçtım sonuçlarımı alıcam dua edin bana lütfen hepiniziEki Görüntüle 374022
rica ederim canım ne demekcok teşekkür ederim canım benm allah senden razı olsun ağzından bal damlıyo
rahatlattın beni gercekten bunu duymaya cok ihtiyacım vardı
peki bişe sorucam ben bu testler her an değişebilirlik gösterebilirmi canım
bu arada hoşgeldin nezamandır karşılaşamıyoduk
belki geç de olsa yumurtlamışsındırbu ay adetim çok sancılı geçmişti, doktor çağırınca bende biraz geç gittim hani bir taşla iki kuş olsun diye. Hem adet sancısı için bakar hemde yumurta gelişimi ile ilgili bir şey söyler dedim ama gelişen hiçbir yumurtam yoktu. Gelişme eğilimi olanda yoktu. Sonrasında da hiçbir belirti de olmadı zaten yumurtladığıma dair ordan biliyorum.
evet canım öyle ilk defa geç yumurtalama oldu bende yanii gecikiceğini biliyodum ama bu gecikmenin sonu adet mi bebekmi olur bilemiyorum haklısın güven olmuyo aslında benim hiç yapmamam gerek çünkü daha önceleri çıktı ama kanda çıkmadı mesela balım ama 10 gündür falan belki daha fazla adet sancısı çekiyorum hep geliyo keisn diyorum eşim artık ianmıyo gelmez gelmez diyo geçenlerde çıkardım afedersin ama nasıl döktü yüzüm kıızamık dökmüş gibi oldum daha hala var o gün akşam fece bel ağrısı çektim hani doğım sancısı belden ani girer derler ya onun gibi aynen 10dk çektim geçti şimdide hafif hafif vuruyo ben adet olduğumda yaşardım o bulantıları şimdi sadece belirtiler çekiyorum kırmızılar gelmeden gülüm aklım çok karılık geçekten bebekle ilgili değil keşke olsa ama düzensizlik boşa ağrılar çekmekten yoruldum yaniiiBiliyorsun yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyor. Benim tavsiyem evde yapılan testlere adet gecikmesi 10 gün olmadan itibar etmemen. Bir çok kişi gebe olsa dahi o testlerde çıkmayabiliyor. Bir arkadaşımın kanda bile çıkmamıştı gebeliği. Tam adet gecikmesinden 2 hafta sonra gebesin diyebildi doktoru. O nedenle içini ferah tut bakalım. Çıkmadık candan umut kesilmez
evet canım olmadım hala gülüm test yapmamın sebebi aslında sancılı oluyo ya adetlerim eğer bebek ykda diyorum gevşetici alıyorum ben sancısız olsun diye içtimde 5 tane falan ama şimdi olmadıkça acaba bebekmi diye içmiyorum ama sancılı olursam diye korkuyorum sancılı olunca acil hastaneye gidiyoruz yada 5 tane falan ağrı kesici alıyorum oda kesiyo adeti kötü oluyo düzenli değilki ona göre ayarlayım ama bakalım gecikeceğini demiştin balım inanki yaparkende dedim kendime ferdam demişti diye bakalım daha test yapmam gelmediği sirece salı çarşambaya kadar beklerim doktora giderim kan tahliline falan bakalımsağolasın hoşbuldum
hala adet olmadın demek
ama zaten olmaman gerekiyordu
yumurtlama tarihine göre senin bat ne zaman şimdi?
yarın ilk idrarla bi test daha yap istersen
testi yaptığında erkendi zaten ben söylemiştim çıkmaz daha diye
ya cnm sen hiç hayıt yada başka bişey kullandın mı adeti düzenlemek için?
evet gülüm hayıtı kullandım bu ay adete 6 gün kalamı ne bıraktım yalan olmasın aklımda kalmadı edenki bu hayır göğüslere etkisi oluyomu acaba kuzucum damarları falan neden çımıştırki acaba bir görseniz hak vericeksiniz valla omuzlarımdan böyle ağaç kökleri gibi sarmış uçlara kadar ve bugün çok ağrısı var böyle omuzlara kadar vuruyo çene altından var ağrıları:44::44::44::44:
sağol tatlum bekliyoruz işte zamanda hızla geçiyor mayısta sahalardayım kısmetse
sağolasın cnm
evet canım öyle ilk defa geç yumurtalama oldu bende yanii gecikiceğini biliyodum ama bu gecikmenin sonu adet mi bebekmi olur bilemiyorum haklısın güven olmuyo aslında benim hiç yapmamam gerek çünkü daha önceleri çıktı ama kanda çıkmadı mesela balım ama 10 gündür falan belki daha fazla adet sancısı çekiyorum hep geliyo keisn diyorum eşim artık ianmıyo gelmez gelmez diyo geçenlerde çıkardım afedersin ama nasıl döktü yüzüm kıızamık dökmüş gibi oldum daha hala var o gün akşam fece bel ağrısı çektim hani doğım sancısı belden ani girer derler ya onun gibi aynen 10dk çektim geçti şimdide hafif hafif vuruyo ben adet olduğumda yaşardım o bulantıları şimdi sadece belirtiler çekiyorum kırmızılar gelmeden gülüm aklım çok karılık geçekten bebekle ilgili değil keşke olsa ama düzensizlik boşa ağrılar çekmekten yoruldum yaniii
evet canım olmadım hala gülüm test yapmamın sebebi aslında sancılı oluyo ya adetlerim eğer bebek ykda diyorum gevşetici alıyorum ben sancısız olsun diye içtimde 5 tane falan ama şimdi olmadıkça acaba bebekmi diye içmiyorum ama sancılı olursam diye korkuyorum sancılı olunca acil hastaneye gidiyoruz yada 5 tane falan ağrı kesici alıyorum oda kesiyo adeti kötü oluyo düzenli değilki ona göre ayarlayım ama bakalım gecikeceğini demiştin balım inanki yaparkende dedim kendime ferdam demişti diye bakalım daha test yapmam gelmediği sirece salı çarşambaya kadar beklerim doktora giderim kan tahliline falan bakalım
kızlar ,ikinci çizgi çıkmış bu testte salı yaptığımda gölgesi çıkmıştı bugünde çizgi var resmen ama 5 saat geçtikten sonra bakıyorum ki var bozukmudur acaba nova güvenilir derler ama:44::44:
hamileyken de benzer sancıları yaşıyorsun
bence de içme artık ilaç falan
daha kesin bir sonuç yok
dediğin gibi bekle bakalım biraz daha
ptesi salı kan tahlili yaptırırsın artık
kızlar ,ikinci çizgi çıkmış bu testte salı yaptığımda gölgesi çıkmıştı bugünde çizgi var resmen ama 5 saat geçtikten sonra bakıyorum ki var bozukmudur acaba nova güvenilir derler ama:44::44:
nova güvenilir ama sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmaz
istersen yarın bidaha yap testi
ilk 10 dakika içinde çıkması lazım çizginin
belki geç de olsa yumurtlamışsındır
yumurtlama ihtimali yok demesi tuhaf bence
muhtemelen gecikir canım bence adetin
evet canım öyle ilk defa geç yumurtalama oldu bende yanii gecikiceğini biliyodum ama bu gecikmenin sonu adet mi bebekmi olur bilemiyorum haklısın güven olmuyo aslında benim hiç yapmamam gerek çünkü daha önceleri çıktı ama kanda çıkmadı mesela balım ama 10 gündür falan belki daha fazla adet sancısı çekiyorum hep geliyo keisn diyorum eşim artık ianmıyo gelmez gelmez diyo geçenlerde çıkardım afedersin ama nasıl döktü yüzüm kıızamık dökmüş gibi oldum daha hala var o gün akşam fece bel ağrısı çektim hani doğım sancısı belden ani girer derler ya onun gibi aynen 10dk çektim geçti şimdide hafif hafif vuruyo ben adet olduğumda yaşardım o bulantıları şimdi sadece belirtiler çekiyorum kırmızılar gelmeden gülüm aklım çok karılık geçekten bebekle ilgili değil keşke olsa ama düzensizlik boşa ağrılar çekmekten yoruldum yaniii
canım bence yarın sabah ilk idrarla yap, ben daha önce nova ile yapmıştım ve kim bilir kaç saat sonra çizgi çıkmış ve ben çöpten alıp baktığımda gölge vardı. kan testim 15,05 çıkmıştı. Sen yarın sabah bi daha dene yada kana git derim bu ay nedense senden umutluyum, inşallah o belirtilerin boş değildir meleğin göbeğindedir
Zaten ben yumurtalayacağımda anlarım kasıklarım ağrır falan akıntı da takip ediyorum artık. Hiçbiri olmadığı için bende yumurta yok bu ay diyorum. İnşallah ciddi bir gecikme yaşamam yahu, genelde adetim düzenlidir ama 3-4- defa gecikme yaşadığımda 2 ay adet göremeyip ilaçla adet görmüştüm. Hiç sevmiyorum o ilaçları, insanın metabolizmasını manyaklaştırıyor resmen. Neyse artık cevap için sağol.
beklemek gerçekten sıkıntı verici ama yapacakta başka bir şey yok ne yazıkki. tez zamanda güzel haberler al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?