Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kıızzz seni görmek negüzeeell nasılsın canımmm özlettin kendini yaaa çabıkk hesap verbakımmm bukadar kendini özletmeye hakkın yyyoooooooooooooookkkkk

bu sabah gün doğarken geeeeel sakın geç kalma erken geelllllll aman geç kalma erken geeeeeellllll
şarkını yirim senin yirimmm

hğşgeldin ferda dün gelmedin hiçç merak ettim nasılsınnn

cok teşekkür ederim canım benm allah senden razı olsun ağzından bal damlıyo
rahatlattın beni gercekten bunu duymaya cok ihtiyacım vardı
peki bişe sorucam ben bu testler her an değişebilirlik gösterebilirmi canım
bu arada hoşgeldin nezamandır karşılaşamıyoduk

yumurtlamadığını nerden biliyorsun?
yumurtlamadıysan adetin gecikebilir

bu ay adetim çok sancılı geçmişti, doktor çağırınca bende biraz geç gittim hani bir taşla iki kuş olsun diye. Hem adet sancısı için bakar hemde yumurta gelişimi ile ilgili bir şey söyler dedim ama gelişen hiçbir yumurtam yoktu. Gelişme eğilimi olanda yoktu. Sonrasında da hiçbir belirti de olmadı zaten yumurtladığıma dair ordan biliyorum.

hoşbuldum kuzum
iyiyim çok şükürr
dün geldim yorgundum yattım hemen
kalkınca da saçma sapan doldurmam gereken birsürü evrak vardı onlarla uğraştım gelemedim
hepiniz iyisnizdir inşallah

rica ederim canım ne demek
testlerde rubella ve toksoplazmaya bağışıklığın çıktığı için bir daha tekrarlanmasına gerek yok
hepatit b bakılmamış birtek, ondan da aşı olduysan eğer daha önce bağışıklığın vardır
gebe kalman durumunda testleri tekrarlatmana gerek yok, sonuçlarını sakla bunları gösterirsin

evet epeydir karşılaşamıyoruz
sen de iyisindir inşallahh

belki geç de olsa yumurtlamışsındır
yumurtlama ihtimali yok demesi tuhaf bence
muhtemelen gecikir canım bence adetin

evet canım öyle ilk defa geç yumurtalama oldu bende yanii gecikiceğini biliyodum ama bu gecikmenin sonu adet mi bebekmi olur bilemiyorum haklısın güven olmuyo aslında benim hiç yapmamam gerek çünkü daha önceleri çıktı ama kanda çıkmadı mesela balım ama 10 gündür falan belki daha fazla adet sancısı çekiyorum hep geliyo keisn diyorum eşim artık ianmıyo gelmez gelmez diyo geçenlerde çıkardım afedersin ama nasıl döktü yüzüm kıızamık dökmüş gibi oldum daha hala var o gün akşam fece bel ağrısı çektim hani doğım sancısı belden ani girer derler ya onun gibi aynen 10dk çektim geçti şimdide hafif hafif vuruyo ben adet olduğumda yaşardım o bulantıları şimdi sadece belirtiler çekiyorum kırmızılar gelmeden gülüm aklım çok karılık geçekten bebekle ilgili değil keşke olsa ama düzensizlik boşa ağrılar çekmekten yoruldum yaniii
evet canım olmadım hala gülüm test yapmamın sebebi aslında sancılı oluyo ya adetlerim eğer bebek ykda diyorum gevşetici alıyorum ben sancısız olsun diye içtimde 5 tane falan ama şimdi olmadıkça acaba bebekmi diye içmiyorum ama sancılı olursam diye korkuyorum sancılı olunca acil hastaneye gidiyoruz yada 5 tane falan ağrı kesici alıyorum oda kesiyo adeti kötü oluyo düzenli değilki ona göre ayarlayım ama bakalım gecikeceğini demiştin balım inanki yaparkende dedim kendime ferdam demişti diye bakalım daha test yapmam gelmediği sirece salı çarşambaya kadar beklerim doktora giderim kan tahliline falan bakalım

hamileyken de benzer sancıları yaşıyorsun
bence de içme artık ilaç falan
daha kesin bir sonuç yok
dediğin gibi bekle bakalım biraz daha
ptesi salı kan tahlili yaptırırsın artık

kızlar ,ikinci çizgi çıkmış bu testte salı yaptığımda gölgesi çıkmıştı bugünde çizgi var resmen ama 5 saat geçtikten sonra bakıyorum ki var bozukmudur acaba nova güvenilir derler ama:44::44:

nova güvenilir ama sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmaz
istersen yarın bidaha yap testi
ilk 10 dakika içinde çıkması lazım çizginin

hamileyken de benzer sancıları yaşıyorsun
bence de içme artık ilaç falan
daha kesin bir sonuç yok
dediğin gibi bekle bakalım biraz daha
ptesi salı kan tahlili yaptırırsın artık

içm,iyorum gülüm zaten olursa pişmanlık yaşamıyım olmasada tedbirili olmuş olurum diyorum ki aldığım ilacın bebeğin beyin kalp gelişimene zararı varmış korktum bıraktım 3 gün öncesine kadar alıyodum almıyorum artık

canım bence yarın sabah ilk idrarla yap, ben daha önce nova ile yapmıştım ve kim bilir kaç saat sonra çizgi çıkmış ve ben çöpten alıp baktığımda gölge vardı. kan testim 15,05 çıkmıştı. Sen yarın sabah bi daha dene yada kana git derim bu ay nedense senden umutluyum, inşallah o belirtilerin boş değildir meleğin göbeğindedir

nova güvenilir ama sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmaz
istersen yarın bidaha yap testi
ilk 10 dakika içinde çıkması lazım çizginin

anladım canım tamam baya çizgi var yani şaşırdım birden bozusa dedim umut ettim bir an yeniden yapayım belki çıkar dedim sevindirik oldum valla

belki geç de olsa yumurtlamışsındır
yumurtlama ihtimali yok demesi tuhaf bence
muhtemelen gecikir canım bence adetin

Zaten ben yumurtalayacağımda anlarım kasıklarım ağrır falan akıntı da takip ediyorum artık. Hiçbiri olmadığı için bende yumurta yok bu ay diyorum. İnşallah ciddi bir gecikme yaşamam yahu, genelde adetim düzenlidir ama 3-4- defa gecikme yaşadığımda 2 ay adet göremeyip ilaçla adet görmüştüm. Hiç sevmiyorum o ilaçları, insanın metabolizmasını manyaklaştırıyor resmen. Neyse artık cevap için sağol.

beklemek gerçekten sıkıntı verici ama yapacakta başka bir şey yok ne yazıkki. tez zamanda güzel haberler al inşallah.

ciddimisin canım yaa salı yaptığımda sadce gölgesi oldu ama şimdi bildiğin ince çizgi var şimdi heyecanlandım valla bakk inş vardır nasıl sevinirim inş kuzum dediğin gibi olur tüm kızlar sağolsun hep umutlu hissetiklerini söylediler inş hayırlıısyla olur çıkar bakalım kalbim küt küt atyıyo acaba varmıdır diye gidicem aşağı eşimi bekliyorum farklı tesler alayım da gelmezse eğer hafta sonralrıda yapayım bari inş koyulaşır sağolun kızlar yaaaa:26::26::26::26:

öyle gülüm sağlık olsun valla her şekilde kabulum yetrki canımız sağolsun rabbi hastalık vermesin balım cümlemize sağlık versin inş AMİNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…