Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlım hemen resmini koysana cok merak ettim valla heyecan dorukta hadi elifim güldr yüzümüzü

ok canım valla sen dr olmalıymışsın canım maşallah herşeyden haberin var burda jinekologa filan ihtiyaç kalmıyo sayende cogu soru ve sorunlarımıza yetişiyosun ee ne diyim rabbimde seni bi ıkınmada dogurtsun hayırlısıyla

canım umarım yaşadığım şeyin aynısı başına gelir ve bebek olur sana

sağol canım aminnn
kendim de bu evrelerden geçtiğimden çok araştırmıştım canım o yüzden

tmm gülüm çkeyimde ince çizgi telden çıktığı kadar çekerim bu arada sonuçların çok iyimiş ferdam öyle yazmış çok sevindim balım çok şükür sıkıntı yok valla çok sevindim bebeğim

canım umarım yaşadığım şeyin aynısı başına gelir ve bebek olur sana

İNŞ GÜLÜM İNŞLŞ DÜŞÜNMEN SÖYLEMEN BİLE YETİYO İNSANA SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZDEN aLLAH RAZI OLSUN YANİ BEBEK OLSUN OLMASIN ŞU YAŞADIĞIM HEYECANI ÜZÜNTÜYÜ BİLE PAYLAŞMAK İYİ GELİYO SAĞOLUN

bu duygu çok farklı testi yaptığımda hala çift çizgi olduğuna inanamadığımda ilk foruma yazdım. o mutluluğunuda paylaşıcaz merak etme

sağol canım aminnn
kendim de bu evrelerden geçtiğimden çok araştırmıştım canım o yüzden
valla bende bazen cok kafaya takarım araştırırım ama bi yere kadar canım sonra kafam almamaya başlıyo bende bırakıyorum peşini şimdi topiğimizde ilk dogum yapıcak sen gözüküyosun artık tecrübeye dayanarak aktarırsın bilgilerini

hadi ins tatlım zaten erken gebelik belirtilerinide yazmıştım hepsini yaşamıştın kuzum bi sıpa eksik valla oda ins annesine emanet edilmiştir
evet ne yalan söyliyim rahatladım biraz sonucları olumllu duyunca ins bebişin gelmemesi var olan bir sorundan kaynaklanmıyodur canım vakti gelmemiş ondan olmuyordur

selam canlarım nasılsınızzz??
benim dönemin 17. günü bugün yumurtlama bitti gitti artık....
çalışmaları bırakıyım mı :))

selam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. sizde varmı güzel haberler.

bu duygu çok farklı testi yaptığımda hala çift çizgi olduğuna inanamadığımda ilk foruma yazdım. O mutluluğunuda paylaşıcaz merak etme
evet gülüm farklı olmazmı düşüncesi bile insanın nefesni kesiyo yaşamayı ancak yaşadığımzda anlarız inş canım bekleyelim balım acaba bu sefer hangi marka alsam farklıolsun diyorum:18::18:

inş güüm valla çokda kendimi dinlemyim ben yine birden ateş bastı heyecan yaptımda inş hayırlısı olur en iyisi sabırla beklemek gelmezse giderim kana inşş balım

hoşgeldin oflum bence 1 2 gün daha yapın iyce emin olalım sen yyumurtladıgını akıntıdanmı anladın yoksa pcdenmi yumurtlama tarihini buldun
selam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. sizde varmı güzel haberler.

hoşgeldin balım şu anki en büyük bomba elifte testin 2.çizgisi cıkmış heyecan dorukta bekliyoruz canım sen nasılsın sonuclarına sevindim ins hamişliğin böyle sorunsuz devam eder gülüm

evet gülüm farklı olmazmı düşüncesi bile insanın nefesni kesiyo yaşamayı ancak yaşadığımzda anlarız inş canım bekleyelim balım acaba bu sefer hangi marka alsam farklıolsun diyorum:18::18:

nova ve miratech iyi diye biliyorum ben canım. novanında hatta kırmızı paketli olanı 10 ml/u hcgyi ölçebiliyordu. miratechde ya 25 yada 50 ml/u hcg de pozitif sonuç veriyodu

evet öyle gibi şimdilik
tabi ki ne merak ediyorsanız yardımcı olurum canım

bugün son kez yap kapanışı

gözün aydın canım
belliydi iyi çıkacağı ama beklemek stres

gülüm cokta sıkıntı yapma dicem ama elde olan bişe diilki anlıyorum seni acaba bebek varmı yokmu soruları içinde kayboluyosun suanda bebiş olursa hemen şükür secdesi yap gülüm rabbimize bolbol şükret

Selam herkese biz geldik piknikten zehir zikkim oldu resmen ben hic sevmiyorum sicak havayi golgeler bile yaniyo 2 saat zor dayandim vallahi

amini meleğim inşallah.ay hadi bakalım inşallah hamiledir ya ne güzel oluurrrrrrrrrren kısa zamanda inş hepiniz gebiş kalırsınız.
evet öyle gibi şimdilik
tabi ki ne merak ediyorsanız yardımcı olurum canım

bugün son kez yap kapanışı

gözün aydın canım
belliydi iyi çıkacağı ama beklemek stres

sağol tatlım ya evet bu hafta moralim aceyip bozuktu ister istemez insan düşünmeden edemiyor ama normal dedi.çok mutluyum .allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Selam herkese biz geldik piknikten zehir zikkim oldu resmen ben hic sevmiyorum sicak havayi golgeler bile yaniyo 2 saat zor dayandim vallahi...

[ı]selam canlarım nasılsınızzz??
Benim dönemin 17. Günü bugün yumurtlama bitti gitti artık....
çalışmaları bırakıyım mı :))[/ı]
hoşgeldin canım bence devam et bırakma ne yaparsan kardır boşver devam ett
selam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. Sizde varmı güzel haberler.
hoşgeldin canımıniçi çok sevindim bak ben sana dedim dimi takma kafana temiz çıkıcak idiye çook şükür temiz çıktı meleğimmm
nova ve miratech iyi diye biliyorum ben canım. Novanında hatta kırmızı paketli olanı 10 ml/u hcgyi ölçebiliyordu. Miratechde ya 25 yada 50 ml/u hcg de pozitif sonuç veriyodu
anladım canım benimki mor beyazdı bakrım giderimde artık gerçi çok pis midem bulanı 3-4 gündür böyle adet sancıları geldikçe umudumu kaybediyorum benim midem bulanırsa ve sancı olursa adetim yakındır demektir ama 10 gündürde çekiyorum n bileyim en iyisi zamana bırakmak sonundada üzülmemek olsun

yani gülüm ne kadarda istesek sıkıntı oluyo oldmu olmadıı varmı yokmu demek bile insanı sıkıntıya sokuyo hakkımızda hayırlısı valla şükretmezmiyim balım her şekilde şükürler olsun olsada olmasada balımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…