- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
tatlım hemen resmini koysana cok merak ettim valla heyecan dorukta hadi elifim güldr yüzümüzükızlar ,ikinci çizgi çıkmış bu testte salı yaptığımda gölgesi çıkmıştı bugünde çizgi var resmen ama 5 saat geçtikten sonra bakıyorum ki var bozukmudur acaba nova güvenilir derler ama:44::44:
rica ederim canım ne demek
testlerde rubella ve toksoplazmaya bağışıklığın çıktığı için bir daha tekrarlanmasına gerek yok
hepatit b bakılmamış birtek, ondan da aşı olduysan eğer daha önce bağışıklığın vardır
gebe kalman durumunda testleri tekrarlatmana gerek yok, sonuçlarını sakla bunları gösterirsin
evet epeydir karşılaşamıyoruz
sen de iyisindir inşallahh
belki geç de olsa yumurtlamışsındır
yumurtlama ihtimali yok demesi tuhaf bence
muhtemelen gecikir canım bence adetin
ciddimisin canım yaa salı yaptığımda sadce gölgesi oldu ama şimdi bildiğin ince çizgi var şimdi heyecanlandım valla bakk inş vardır nasıl sevinirim inş kuzum dediğin gibi olur tüm kızlar sağolsun hep umutlu hissetiklerini söylediler inş hayırlıısyla olur çıkar bakalım kalbim küt küt atyıyo acaba varmıdır diye gidicem aşağı eşimi bekliyorum farklı tesler alayım da gelmezse eğer hafta sonralrıda yapayım bari inş koyulaşır sağolun kızlar yaaaa:26::26::26::26:
tatlım hemen resmini koysana cok merak ettim valla heyecan dorukta hadi elifim güldr yüzümüzü
ok canım valla sen dr olmalıymışsın canım maşallah herşeyden haberin var burda jinekologa filan ihtiyaç kalmıyo sayende cogu soru ve sorunlarımıza yetişiyosun ee ne diyim rabbimde seni bi ıkınmada dogurtsun hayırlısıyla
tatlım hemen resmini koysana cok merak ettim valla heyecan dorukta hadi elifim güldr yüzümüzü
ok canım valla sen dr olmalıymışsın canım maşallah herşeyden haberin var burda jinekologa filan ihtiyaç kalmıyo sayende cogu soru ve sorunlarımıza yetişiyosun ee ne diyim rabbimde seni bi ıkınmada dogurtsun hayırlısıyla
canım umarım yaşadığım şeyin aynısı başına gelir ve bebek olur sana
İNŞ GÜLÜM İNŞLŞ DÜŞÜNMEN SÖYLEMEN BİLE YETİYO İNSANA SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZDEN aLLAH RAZI OLSUN YANİ BEBEK OLSUN OLMASIN ŞU YAŞADIĞIM HEYECANI ÜZÜNTÜYÜ BİLE PAYLAŞMAK İYİ GELİYO SAĞOLUN
valla bende bazen cok kafaya takarım araştırırım ama bi yere kadar canım sonra kafam almamaya başlıyo bende bırakıyorum peşini şimdi topiğimizde ilk dogum yapıcak sen gözüküyosun artık tecrübeye dayanarak aktarırsın bilgilerinisağol canım aminnn
kendim de bu evrelerden geçtiğimden çok araştırmıştım canım o yüzden
tmm gülüm çkeyimde ince çizgi telden çıktığı kadar çekerim bu arada sonuçların çok iyimiş ferdam öyle yazmış çok sevindim balım çok şükür sıkıntı yok valla çok sevindim bebeğim
evet gülüm farklı olmazmı düşüncesi bile insanın nefesni kesiyo yaşamayı ancak yaşadığımzda anlarız inş canım bekleyelim balım acaba bu sefer hangi marka alsam farklıolsun diyorum:18::18:bu duygu çok farklı testi yaptığımda hala çift çizgi olduğuna inanamadığımda ilk foruma yazdım. O mutluluğunuda paylaşıcaz merak etme
valla bende bazen cok kafaya takarım araştırırım ama bi yere kadar canım sonra kafam almamaya başlıyo bende bırakıyorum peşini şimdi topiğimizde ilk dogum yapıcak sen gözüküyosun artık tecrübeye dayanarak aktarırsın bilgilerini
Hadi ins tatlım zaten erken gebelik belirtilerinide yazmıştım hepsini yaşamıştın kuzum bi sıpa eksik valla oda ins annesine emanet edilmiştir
evet ne yalan söyliyim rahatladım biraz sonucları olumllu duyunca ins bebişin gelmemesi var olan bir sorundan kaynaklanmıyodur canım vakti gelmemiş ondan olmuyordur
hoşgeldin oflum bence 1 2 gün daha yapın iyce emin olalım sen yyumurtladıgını akıntıdanmı anladın yoksa pcdenmi yumurtlama tarihini buldunselam canlarım nasılsınızzz??
benim dönemin 17. günü bugün yumurtlama bitti gitti artık....
çalışmaları bırakıyım mı :))
selam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. sizde varmı güzel haberler.
evet gülüm farklı olmazmı düşüncesi bile insanın nefesni kesiyo yaşamayı ancak yaşadığımzda anlarız inş canım bekleyelim balım acaba bu sefer hangi marka alsam farklıolsun diyorum:18::18:
evet öyle gibi şimdilikvalla bende bazen cok kafaya takarım araştırırım ama bi yere kadar canım sonra kafam almamaya başlıyo bende bırakıyorum peşini şimdi topiğimizde ilk dogum yapıcak sen gözüküyosun artık tecrübeye dayanarak aktarırsın bilgilerini
hadi ins tatlım zaten erken gebelik belirtilerinide yazmıştım hepsini yaşamıştın kuzum bi sıpa eksik valla oda ins annesine emanet edilmiştir
evet ne yalan söyliyim rahatladım biraz sonucları olumllu duyunca ins bebişin gelmemesi var olan bir sorundan kaynaklanmıyodur canım vakti gelmemiş ondan olmuyordur
bugün son kez yap kapanışıselam canlarım nasılsınızzz??
benim dönemin 17. günü bugün yumurtlama bitti gitti artık....
çalışmaları bırakıyım mı :))
gözün aydın canımselam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. sizde varmı güzel haberler.
evet gülüm farklı olmazmı düşüncesi bile insanın nefesni kesiyo yaşamayı ancak yaşadığımzda anlarız inş canım bekleyelim balım acaba bu sefer hangi marka alsam farklıolsun diyorum:18::18:
inş güüm valla çokda kendimi dinlemyim ben yine birden ateş bastı heyecan yaptımda inş hayırlısı olur en iyisi sabırla beklemek gelmezse giderim kana inşş balım
selam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. sizde varmı güzel haberler.
hoşgeldin oflum bence 1 2 gün daha yapın iyce emin olalım sen yyumurtladıgını akıntıdanmı anladın yoksa pcdenmi yumurtlama tarihini buldun
hoşgeldin balım şu anki en büyük bomba elifte testin 2.çizgisi cıkmış heyecan dorukta bekliyoruz canım sen nasılsın sonuclarına sevindim ins hamişliğin böyle sorunsuz devam eder gülüm
evet öyle gibi şimdilik
tabi ki ne merak ediyorsanız yardımcı olurum canım
bugün son kez yap kapanışı
gözün aydın canım
belliydi iyi çıkacağı ama beklemek stres
hoşgeldin canım bence devam et bırakma ne yaparsan kardır boşver devam ett[ı]selam canlarım nasılsınızzz??
Benim dönemin 17. Günü bugün yumurtlama bitti gitti artık....
çalışmaları bırakıyım mı :))[/ı]
hoşgeldin canımıniçi çok sevindim bak ben sana dedim dimi takma kafana temiz çıkıcak idiye çook şükür temiz çıktı meleğimmmselam kızlar bugün ikili test sonucu için doktoru aradık sonuçlar temiz çıkmış allah şükürler olsun. Sizde varmı güzel haberler.
anladım canım benimki mor beyazdı bakrım giderimde artık gerçi çok pis midem bulanı 3-4 gündür böyle adet sancıları geldikçe umudumu kaybediyorum benim midem bulanırsa ve sancı olursa adetim yakındır demektir ama 10 gündürde çekiyorum n bileyim en iyisi zamana bırakmak sonundada üzülmemek olsunnova ve miratech iyi diye biliyorum ben canım. Novanında hatta kırmızı paketli olanı 10 ml/u hcgyi ölçebiliyordu. Miratechde ya 25 yada 50 ml/u hcg de pozitif sonuç veriyodu
gülüm cokta sıkıntı yapma dicem ama elde olan bişe diilki anlıyorum seni acaba bebek varmı yokmu soruları içinde kayboluyosun suanda bebiş olursa hemen şükür secdesi yap gülüm rabbimize bolbol şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?