Selam herkese biz geldik piknikten zehir zikkim oldu resmen ben hic sevmiyorum sicak havayi golgeler bile yaniyo 2 saat zor dayandim vallahi...
sağol tatlım ya darısı tüm yaptırcakların başına ya.çok mutluyum balım inşallah hepbirlikte sorunsuz gebelik dönemi geçirip bebelerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.......aslm cnmm
cok sevindim cnmmm
hadi gözün aydin olsun...
hoşgeldin canım bence devam et bırakma ne yaparsan kardır boşver devam ett
hoşgeldin canımıniçi çok sevindim bak ben sana dedim dimi takma kafana temiz çıkıcak idiye çook şükür temiz çıktı meleğimmm
anladım canım benimki mor beyazdı bakrım giderimde artık gerçi çok pis midem bulanı 3-4 gündür böyle adet sancıları geldikçe umudumu kaybediyorum benim midem bulanırsa ve sancı olursa adetim yakındır demektir ama 10 gündürde çekiyorum n bileyim en iyisi zamana bırakmak sonundada üzülmemek olsun
yani gülüm ne kadarda istesek sıkıntı oluyo oldmu olmadıı varmı yokmu demek bile insanı sıkıntıya sokuyo hakkımızda hayırlısı valla şükretmezmiyim balım her şekilde şükürler olsun olsada olmasada balımmmmmmmmm
Selam herkese biz geldik piknikten zehir zikkim oldu resmen ben hic sevmiyorum sicak havayi golgeler bile yaniyo 2 saat zor dayandim vallahi...
Merhaba mustim aşılaman hayırlı olsun.Kan tahlili için biraz bekle bence 17 sinde yaptırdıysan 30 unu beklesen iyi olur.Bende geçen ayki aşılamam tutmadı bu ay yeniden deniyoruz.Şuan iğne kullanıyorum pazartesi salı gibide aşılamam yapılacak.İnşallah ikimizinde son aşılaması olur.
Selamun aleyküm..Umarım bende yazabilirim yaknda bebek bekliyorum diye ihtimal bile güzeldir bazen
sağol tatlım ya darısı tüm yaptırcakların başına ya.çok mutluyum balım inşallah hepbirlikte sorunsuz gebelik dönemi geçirip bebelerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.......
kız gebişim dicem sana hadi inşallah:) sağol tatlım sabah aradım temiz dedi doktor normal dedi.:))))
tatlım resmini koymıycakmısın bekliyorum amahoşgeldin canım bence devam et bırakma ne yaparsan kardır boşver devam ett
hoşgeldin canımıniçi çok sevindim bak ben sana dedim dimi takma kafana temiz çıkıcak idiye çook şükür temiz çıktı meleğimmm
anladım canım benimki mor beyazdı bakrım giderimde artık gerçi çok pis midem bulanı 3-4 gündür böyle adet sancıları geldikçe umudumu kaybediyorum benim midem bulanırsa ve sancı olursa adetim yakındır demektir ama 10 gündürde çekiyorum n bileyim en iyisi zamana bırakmak sonundada üzülmemek olsun
yani gülüm ne kadarda istesek sıkıntı oluyo oldmu olmadıı varmı yokmu demek bile insanı sıkıntıya sokuyo hakkımızda hayırlısı valla şükretmezmiyim balım her şekilde şükürler olsun olsada olmasada balımmmmmmmmm
hoşgeldin canım bademim en sevdiğim çerezim yerim seni niye kız ne güzel güneşli hava bol bol d vaitamini almışsın biz şimdilik eve giran güneşlerden nasipleniyoruzSelam herkese biz geldik piknikten zehir zikkim oldu resmen ben hic sevmiyorum sicak havayi golgeler bile yaniyo 2 saat zor dayandim vallahi...
amini meleğim inşallah.ay hadi bakalım inşallah hamiledir ya ne güzel oluurrrrrrrrrren kısa zamanda inş hepiniz gebiş kalırsınız.
sağol tatlım ya evet bu hafta moralim aceyip bozuktu ister istemez insan düşünmeden edemiyor ama normal dedi.çok mutluyum .allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hoşgeldin canım. yazın asıl o koca göbeklerle napıcaz onu düşünüyorumgerçi senin doğumun yakın 2 ay var :26:
inşallah cnm rabbim sanada bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah.
Valla aynen oyle dogum yakin ama 40 gunde lohusalik var arkasindan gerci ben yari kirk ciktimi atarim kendimi sokaklara
yumurtlama testiyle bebeğimm :)))hoşgeldin oflum bence 1 2 gün daha yapın iyce emin olalım sen yyumurtladıgını akıntıdanmı anladın yoksa pcdenmi yumurtlama tarihini buldun
hoşgeldin balım şu anki en büyük bomba elifte testin 2.çizgisi cıkmış heyecan dorukta bekliyoruz canım sen nasılsın sonuclarına sevindim ins hamişliğin böyle sorunsuz devam eder gülüm
son olsun :)))evet öyle gibi şimdilik
tabi ki ne merak ediyorsanız yardımcı olurum canım
bugün son kez yap kapanışı
gözün aydın canım
belliydi iyi çıkacağı ama beklemek stres
kuzum hoşgeldin nasılsın bakalım
tatlım resmini koymıycakmısın bekliyorum ama
hoşgeldin canım bademim en sevdiğim çerezim yerim seni niye kız ne güzel güneşli hava bol bol d vaitamini almışsın biz şimdilik eve giran güneşlerden nasipleniyoruz
umarım gülüm acaba gercekten burdaki herkesin hamiş haberini alırmıyız gercekten bi düşündümde adınında en cok hamiş kalan topik diye değiştirirdik dimi ne gzel olrdu hayali bile güzel
sağol tatlım ya darısı tüm yaptırcakların başına ya.çok mutluyum balım inşallah hepbirlikte sorunsuz gebelik dönemi geçirip bebelerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.......
Kız gebişim dicem sana hadi inşallah:) sağol tatlım sabah aradım temiz dedi doktor normal dedi.:))))
bebekinden fırsat kalırsa atmamazlık yapmazsın
ciddimisin canım yaa salı yaptığımda sadce gölgesi oldu ama şimdi bildiğin ince çizgi var şimdi heyecanlandım valla bakk inş vardır nasıl sevinirim inş kuzum dediğin gibi olur tüm kızlar sağolsun hep umutlu hissetiklerini söylediler inş hayırlıısyla olur çıkar bakalım kalbim küt küt atyıyo acaba varmıdır diye gidicem aşağı eşimi bekliyorum farklı tesler alayım da gelmezse eğer hafta sonralrıda yapayım bari inş koyulaşır sağolun kızlar yaaaa:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?