Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslm cnmm
cok sevindim cnmmm
hadi gözün aydin olsun...
sağol tatlım ya darısı tüm yaptırcakların başına ya.çok mutluyum balım inşallah hepbirlikte sorunsuz gebelik dönemi geçirip bebelerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.......

kız gebişim dicem sana hadi inşallah:) sağol tatlım sabah aradım temiz dedi doktor normal dedi.:))))

MEGANIMMM inş. tutar bizim bebişlerimiz "NAZLI BEBİŞLERİMİZZ"
Senin içinde dua ediyorum hepimiz için dahga doğrusu "CANIM BACILARIM BENİMMMM"

amin cnmmm insallahh

Hülyamm gülüm çektimde telden belli olmuyo elde beli cama tuttukça belli ama resimde varyok arası çok umut etmemek lazım aslında zati sancılarım vuruyo hayırlısı artık beklemekten başka çare yok gülümmmmm

tatlım resmini koymıycakmısın bekliyorum ama
Selam herkese biz geldik piknikten zehir zikkim oldu resmen ben hic sevmiyorum sicak havayi golgeler bile yaniyo 2 saat zor dayandim vallahi...
hoşgeldin canım bademim en sevdiğim çerezim yerim seni niye kız ne güzel güneşli hava bol bol d vaitamini almışsın biz şimdilik eve giran güneşlerden nasipleniyoruz

umarım gülüm acaba gercekten burdaki herkesin hamiş haberini alırmıyız gercekten bi düşündümde adınında en cok hamiş kalan topik diye değiştirirdik dimi ne gzel olrdu hayali bile güzel

yumurtlama testiyle bebeğimm :)))
tamam bugün sonnn olsun o zaman :)

evet öyle gibi şimdilik
tabi ki ne merak ediyorsanız yardımcı olurum canım

bugün son kez yap kapanışı

gözün aydın canım
belliydi iyi çıkacağı ama beklemek stres
son olsun :)))

kuzum hoşgeldin nasılsın bakalım

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın

Balkonda rahatim hatta aksam 7ye kadar balkon keyfi yapiyorum ama ormanin icine gittik ya agaclar carpti ya hava basim dondu tuhaf oldum alerjim var ondanda olabilir benimde en sevdigim cerezler arasinda badem ozellikle viskiyle muhtesem ikili oluyolar

dime dime gülüm bekleyeliim valla sonrası kötü olursa kendimi kaptırmıyım sonuçta geç çıktı olabilirde olmayabilirde yarı yarı ihtimal bekleyelim en iyisi sildim ben kafamdan sacı vuruyoki adet olucam diyorum kendime ne olursa şükürler olsun gülüm

meraba kizlar?nasilsiniz?benim bgun akintim var biraz seffaf bir akinti normalmi bu haftalarda

eeeliiiiiiiiiifffff kızzz ikinci çizgimi çıkkttıııııııııııııı
annaaammmm heyecan yptımmm
hadi inşallah rabbim üzünü güldürür canım yaaa ama yinede çok sevinmeyelim biliyosun bize sevinmek pek gelmiyo bekle sakin sakin olmadı yarın yada 2 gün sonra tekrar yapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…