allah kocana bol kazanç versin canım,işi artık daha zorlaşıyo
haha
aynen cnm zaten simdiden hazirlanmaya bak diyorum
iflasa ugratcaz seni
o da istedigini al cekinme diyor
tabi is basa düsünce ne olcak bakalim
kızlarına dayanamaz babalar..
kız sokulur babasının burnunun dibine o dadlu sesiyle,dadlu bakışıyla ister isteyeceğini
babanın da gıkı çıkmaz,kız çocuklar işlerini bilirler dimi..
Megim doktor erkek dedi hayırlısı olsun
Kızlar yeni wella şampuan kullanan var mı ya?Ben geçen hafta aldım,ilk yıkadığımda kötü oldu,alışınca düzelir dedim ama geçen yine yıkadım daha beter.Güya parlaklık vereni aldım ama saçlarım hiç olmadığı kadar matlaştı.Ayrıca kabarık ve karışık berbat bişey oldu,ertesi gün de hemen yağlandı.Tek kelimeyle yaşil sabun daha iyi olurdu yemin ederim.Normalde saçlarım uysaldır öğrenciyken öyle 2-3 tl lik şampuan kullanırdım millet şampuanımı sorardı.Siz ne kullanıyorsunuz?
cnm ben elidor turuncuyu kullanıorm çok da memnunm bi de onn maskesi var zeytnyaglı ozlu süper wella yeni çıkardı evt ben de syoss'u mrk edyrm aslnda arada şampuan degştrmek ii oluor ...olmadı yne donerm elidora...
slm bu arada kızlar naslsnzzzz arada bakıormm neler yapıosnz die
azracım maşallah senn süslü kızına
demek pipili geliyo he sanamaşallah bebişine elisim
Kızlar yeni wella şampuan kullanan var mı ya?Ben geçen hafta aldım,ilk yıkadığımda kötü oldu,alışınca düzelir dedim ama geçen yine yıkadım daha beter.Güya parlaklık vereni aldım ama saçlarım hiç olmadığı kadar matlaştı.Ayrıca kabarık ve karışık berbat bişey oldu,ertesi gün de hemen yağlandı.Tek kelimeyle yaşil sabun daha iyi olurdu yemin ederim.Normalde saçlarım uysaldır öğrenciyken öyle 2-3 tl lik şampuan kullanırdım millet şampuanımı sorardı.Siz ne kullanıyorsunuz?
cnm ben elidor turuncuyu kullanıorm çok da memnunm bi de onn maskesi var zeytnyaglı ozlu süper wella yeni çıkardı evt ben de syoss'u mrk edyrm aslnda arada şampuan degştrmek ii oluor ...olmadı yne donerm elidora...
slm bu arada kızlar naslsnzzzz arada bakıormm neler yapıosnz die
azracım maşallah senn süslü kızına
selam kızlarrr çok güzelll bi pazarrrrr. kocişle kahvaltıya gittik yürüyüş yaptık vee evimize geldikkk.sizler nasılsınız
kizlar bu arada ferda nerde haberi olan var mi:26:
özledim cadiyi ama kac gündür görüsemedik..
aslm cnm hosgeldin
iyidir cnm saolasin..
patik örnegi cikarmaya calisiyordum bende haril haril ama beceremedim
selam kızlarrr çok güzelll bi pazarrrrr. kocişle kahvaltıya gittik yürüyüş yaptık vee evimize geldikkk.sizler nasılsınız
hoşbulduk arkadaşımmm. çıkar bakalımda bizede gösterirsin. gerçi ben pek beceremem ama anneme yaptırırım. zaten herke şimdiden hediyeler getirmeye başladıı.doğduğu zaman kimbilir ne yapacaklar.
merhaba kızlar..uzun süredir giremiyordum..
bebeğimizi kaybettik malesef..düşük yaptım..
merkezde bize ücretsiz aşılama önerdi..bizde kabul ettik..önümüzdeki hafta aşılamam var..hayırlısı bakalım..
hosgeldin cnmm
cok gecmis olsun...
hayirlisi olsun cnm hakkinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?