Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haha
aynen cnm zaten simdiden hazirlanmaya bak diyorum
iflasa ugratcaz seni
o da istedigini al cekinme diyor
tabi is basa düsünce ne olcak bakalim

kızlarına dayanamaz babalar..
kız sokulur babasının burnunun dibine o dadlu sesiyle,dadlu bakışıyla ister isteyeceğini
babanın da gıkı çıkmaz,kız çocuklar işlerini bilirler dimi..

kızlarına dayanamaz babalar..
kız sokulur babasının burnunun dibine o dadlu sesiyle,dadlu bakışıyla ister isteyeceğini
babanın da gıkı çıkmaz,kız çocuklar işlerini bilirler dimi..

evet cnmm kiz cocuklari babalarina düskün olur derler birde..
bir babacigim dese ici erir insanin
baba kiz halletsinler aralarinda bana dokunmasinlar

Kızlar yeni wella şampuan kullanan var mı ya?Ben geçen hafta aldım,ilk yıkadığımda kötü oldu,alışınca düzelir dedim ama geçen yine yıkadım daha beter.Güya parlaklık vereni aldım ama saçlarım hiç olmadığı kadar matlaştı.Ayrıca kabarık ve karışık berbat bişey oldu,ertesi gün de hemen yağlandı.Tek kelimeyle yaşil sabun daha iyi olurdu yemin ederim.Normalde saçlarım uysaldır öğrenciyken öyle 2-3 tl lik şampuan kullanırdım millet şampuanımı sorardı.Siz ne kullanıyorsunuz?

cnm ben elidor turuncuyu kullanıorm çok da memnunm bi de onn maskesi var zeytnyaglı ozlu süper wella yeni çıkardı evt ben de syoss'u mrk edyrm aslnda arada şampuan degştrmek ii oluor ...olmadı yne donerm elidora...

slm bu arada kızlar naslsnzzzz arada bakıormm neler yapıosnz die
azracım maşallah senn süslü kızına

Bi elidor kullanmadım valla bir de onu deneyeyim bari.Saç ve kaş takıntım var da benim Ama wellayı tavsiye etmem,benim saça uymadıysa kimseye uymaz bence.Tabi parlaklık verenden bahsediyorum diğerlerini bilmem.Üstelik saç kremiyle birlikte kullandım.

demek pipili geliyo he sana maşallah bebişine elisim

Minik adam

cnm ben wella hic kullanmadim..
gliss kur kullaniyorum ben..iyi geliyor saclarima..

aslm hosgeldin cnmm
sabahtan beri patik örnegini cikarmaya calisiyorum canim cikdi ama beceremedim ya bir türlü ah anacim yanimda olsaydi
saolasin cnmmm
sen nasilsin iyimisin?

kizlar bu arada ferda nerde haberi olan var mi:26:
özledim cadiyi ama kac gündür görüsemedik..

selam kızlarrr çok güzelll bi pazarrrrr. kocişle kahvaltıya gittik yürüyüş yaptık vee evimize geldikkk.sizler nasılsınız

selam kızlarrr çok güzelll bi pazarrrrr. kocişle kahvaltıya gittik yürüyüş yaptık vee evimize geldikkk.sizler nasılsınız

aslm cnm hosgeldin
iyidir cnm saolasin..
patik örnegi cikarmaya calisiyordum bende haril haril ama beceremedim

aslm cnm hosgeldin
iyidir cnm saolasin..
patik örnegi cikarmaya calisiyordum bende haril haril ama beceremedim

hoşbulduk arkadaşımmm. çıkar bakalımda bizede gösterirsin. gerçi ben pek beceremem ama anneme yaptırırım. zaten herke şimdiden hediyeler getirmeye başladıı.doğduğu zaman kimbilir ne yapacaklar.

Ohh iyi yapmışsınız.Benim kociş bugün de çalışıyor üstelik akşam da geç gelecek ben hiç çıkamıyorum o yüzden.

merhaba kızlar..uzun süredir giremiyordum..
bebeğimizi kaybettik malesef..düşük yaptım..
merkezde bize ücretsiz aşılama önerdi..bizde kabul ettik..önümüzdeki hafta aşılamam var..hayırlısı bakalım..

hoşbulduk arkadaşımmm. çıkar bakalımda bizede gösterirsin. gerçi ben pek beceremem ama anneme yaptırırım. zaten herke şimdiden hediyeler getirmeye başladıı.doğduğu zaman kimbilir ne yapacaklar.

deniyorum pes etmeye pek niyetim yok gittigi yere kadar söküp söküp örecem

hosgeldin cnmm
cok gecmis olsun...
hayirlisi olsun cnm hakkinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…