Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ohh iyi yapmışsınız.Benim kociş bugün de çalışıyor üstelik akşam da geç gelecek ben hiç çıkamıyorum o yüzden.

bizimde bi pazar günümüz varr.ben gezmeyi çok seviyorumda kociş pek sevmiyoo. ama artık hamileyimm diye her istediğimi yapıyo :)))

çok geçmiş olsunnn arkadaşımmm. herşeyin hayırlısı üzülme sakın.

Geçmiş olsun canım, inşallah aşılama bebişini getirir.Üzülme Allah büyük inşallah aşılama olacak.

Ben geldimmm kocam arkadasi ve ben bakkali temizledik tabi ben oturdum is derken onlara talimat verdim sadece :)

cülyetim canim rabbim once sabir versin sana umutsuz olma isallah asilamada tutacak bebeniz

elisimmmm ben syoss kullaniyorum mukemmel bi sampuan sacima iyi gelen tek o oldu tek gecerim valla onca marka arasinda

Hoşgeldin gamze

çok geçmiş olsunnn arkadaşımmm. herşeyin hayırlısı üzülme sakın.

Geçmiş olsun canım, inşallah aşılama bebişini getirir.Üzülme Allah büyük inşallah aşılama olacak.

Allah razı olsun kızlar sağolun..
açıkçası aşılamadan pek ümidim yok..aşılamayıda teselli hediyesi olarak görüyorum..nasib tabi bu işler...
aynı zamanda kuzenimi kaybettim ikisi birbirine girdi..cenazeden 2 gün sonra düşüğüm oldu..
üzülmedim dersem yalan olur..tam bulmuşken kaybetmek çok acı oldu..

hosgeldinn cnmm

Allah rahmet eylesin, rahat uyusun canım. Ama nolur üzülme moral çok önemli.Ayrca umudunu yitirme kimle kimler çocuk sahibi oluyor,Allah dermansız dert vermesin.

Hosbulduk kizlar midem berbat bi tavuk yedim burnumdan geldi uzun zamandir ilk kez cikardim oldum oldum dirildim wcde kurbaga gibi oldum

Kızlar ya tlf geldi markete giyom ben.Hepinizi öpüyorum akşam görüşürüz

Kuzum buda senin sinavin demekki ben dusuk yaptigimda zeynepmeynep sadece bedeni gitti ruhu yeniden sekillenecek yakinda demisti ve oldu hemen ertesi ay oglum geldi seninde teselli hediyesi dedigin asilamayla gelecek belki hediyende bebgin olacak isallah

hahah
kiz ne güldürdün beni
yerim ben senin bebisini...
bir kizi bes kisi ister bir kisi alirmis
eccük düsünelim kizima bir sorayim bakalim bu ise ne der

kokusundan mi tiksindin cnm:26:

Yok canim hatta kocamla kavga ettim hepsini sen yedin diye sonrada cikardim bi daha isim olmaz kirmizi ettede ayniyim yedim mi cikartiyorum neden bilmem bisey degil cocukda tavuk et vitamini almiyo ona uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…