Ohh iyi yapmışsınız.Benim kociş bugün de çalışıyor üstelik akşam da geç gelecek ben hiç çıkamıyorum o yüzden.
merhaba kızlar..uzun süredir giremiyordum..
bebeğimizi kaybettik malesef..düşük yaptım..
merkezde bize ücretsiz aşılama önerdi..bizde kabul ettik..önümüzdeki hafta aşılamam var..hayırlısı bakalım..
merhaba kızlar..uzun süredir giremiyordum..
bebeğimizi kaybettik malesef..düşük yaptım..
merkezde bize ücretsiz aşılama önerdi..bizde kabul ettik..önümüzdeki hafta aşılamam var..hayırlısı bakalım..
deniyorum pes etmeye pek niyetim yok gittigi yere kadar söküp söküp örecem
Ben geldimmm kocam arkadasi ve ben bakkali temizledik tabi ben oturdum is derken onlara talimat verdim sadece :)
cülyetim canim rabbim once sabir versin sana umutsuz olma isallah asilamada tutacak bebeniz
elisimmmm ben syoss kullaniyorum mukemmel bi sampuan sacima iyi gelen tek o oldu tek gecerim valla onca marka arasinda
Nasıl örüyon tığla mı? Resim koysana
çok geçmiş olsunnn arkadaşımmm. herşeyin hayırlısı üzülme sakın.
Geçmiş olsun canım, inşallah aşılama bebişini getirir.Üzülme Allah büyük inşallah aşılama olacak.
Ben geldimmm kocam arkadasi ve ben bakkali temizledik tabi ben oturdum is derken onlara talimat verdim sadece :)
cülyetim canim rabbim once sabir versin sana umutsuz olma isallah asilamada tutacak bebeniz
elisimmmm ben syoss kullaniyorum mukemmel bi sampuan sacima iyi gelen tek o oldu tek gecerim valla onca marka arasinda
Allah razı olsun kızlar sağolun..
açıkçası aşılamadan pek ümidim yok..aşılamayıda teselli hediyesi olarak görüyorum..nasib tabi bu işler...
aynı zamanda kuzenimi kaybettim ikisi birbirine girdi..cenazeden 2 gün sonra düşüğüm oldu..
üzülmedim dersem yalan olur..tam bulmuşken kaybetmek çok acı oldu..
hosgeldinn cnmm
Allah razı olsun kızlar sağolun..
açıkçası aşılamadan pek ümidim yok..aşılamayıda teselli hediyesi olarak görüyorum..nasib tabi bu işler...
aynı zamanda kuzenimi kaybettim ikisi birbirine girdi..cenazeden 2 gün sonra düşüğüm oldu..
üzülmedim dersem yalan olur..tam bulmuşken kaybetmek çok acı oldu..
Kızlar ya tlf geldi markete giyom ben.Hepinizi öpüyorum akşam görüşürüz
Hosbulduk kizlar midem berbat bi tavuk yedim burnumdan geldi uzun zamandir ilk kez cikardim oldum oldum dirildim wcde kurbaga gibi oldum
Azraaaaaaaaa ben senin kıza erkek dedim ya, iyi ki yanılmışım, kızını oğluma versene bak resmi aşağda oğlum çok yakışıklı,burnu biraz açık ama 20. haftadan sonra tam oturacakmış cici annesi.
Kızlar ya tlf geldi markete giyom ben.Hepinizi öpüyorum akşam görüşürüz
kokusundan mi tiksindin cnm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?