Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yok canim hatta kocamla kavga ettim hepsini sen yedin diye sonrada cikardim bi daha isim olmaz kirmizi ettede ayniyim yedim mi cikartiyorum neden bilmem bisey degil cocukda tavuk et vitamini almiyo ona uzuluyorum

allah allah tuhaf bir durum cnmm
bol bol baklagil ye o zaman cnmm etteki proteini almak icin
yapacak birsey yok maleseff.

hahah
kiz ne güldürdün beni
yerim ben senin bebisini...
bir kizi bes kisi ister bir kisi alirmis
eccük düsünelim kizima bir sorayim bakalim bu ise ne der

Ver ver elisten iyi kaynanami bulacan kiz hem disari gitmemis olur kizimiz ...

benim oglum baba pipiyi yesin mi dedigimizde cok mutlu oluyo fink atiyo icimde

15. haftada ogrendim ben canim ama ikili testin sonucunu aldigimda erkek demistim herkese 12. haftada :)

simdiden böyle oyunlar yapiyorsa cok sevdircek kendini masallah cnmm
gamze doktor bana ikili testte kiz dedi acaba degisirmi ki diye sevinemiyorum bile dogru düzgün

simdiden böyle oyunlar yapiyorsa cok sevdircek kendini masallah cnmm
gamze doktor bana ikili testte kiz dedi acaba degisirmi ki diye sevinemiyorum bile dogru düzgün

Ya azram gormen lazim anliyo sanki dunyamizzi degistirecek garanti serbest beta kac cikti sende kan sonucunda free-bhcg yaziyo ikilinin 50 ustuyse kiz altiysa erkek %90

hehe ben onun bütün bölümlerini izledim
cocuk filmlerini cok severim barbi filmlerini falan :)

Bende eve tonla cizgi film cdsi aldim kocam sinir oluyo ama oglumla izleriz ben su siralar recep ivedik izlemek istiyorum :)
kivircik vampirella seni yamuk disli pirana :) olduruyo o adamin lafalari beni :)))

Bende eve tonla cizgi film cdsi aldim kocam sinir oluyo ama oglumla izleriz ben su siralar recep ivedik izlemek istiyorum :)
kivircik vampirella seni yamuk disli pirana :) olduruyo o adamin lafalari beni :)))

hahah onuda izledim ben :)
manyak o adam ya
canim 41,1 yaziyor simdi buna göre de erkek ee ne olacak simdi :))
kesin cikiyor mu ki bu dedigin?

hahah onuda izledim ben :)
manyak o adam ya
canim 41,1 yaziyor simdi buna göre de erkek ee ne olacak simdi :))
kesin cikiyor mu ki bu dedigin?

:)) topicde bitek sewdammda tutmadi geri kalan herkeste tuttu sahsen ben sana erkek hissediyodum ama demedim yemin ederim bakalim degisecek mi ildayada erkek dediler kiz cikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…