Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahah onuda izledim ben :)
manyak o adam ya
canim 41,1 yaziyor simdi buna göre de erkek ee ne olacak simdi :))
kesin cikiyor mu ki bu dedigin?

slm benmde ikili testte 41.filandı ama bebeğim kız :) bence bu veriler cinsiyetle çok alakasız tutanlarınkide tesadüf bişey yani bence

:)) topicde bitek sewdammda tutmadi geri kalan herkeste tuttu sahsen ben sana erkek hissediyodum ama demedim yemin ederim bakalim degisecek mi ildayada erkek dediler kiz cikti :)

zaten ilaydadan sonra ben emin olamiyorum :)
degisebilir diye bakalim nasip cnmm beklemekten baska sansim yok

bu arada herkese selam kızlarrrr, neler yapıyosunuz?nasıl gidiyor?harıl harıl bi temizlik bi hazırlık üff yorulmuşum beee oturayım biraz,3 haftadan az bi zaman kaldı doğuma ve normal olacak dedi doktor ödüm kopuyo napıcam bilmiyorum :26:

slm benmde ikili testte 41.filandı ama bebeğim kız :) bence bu veriler cinsiyetle çok alakasız tutanlarınkide tesadüf bişey yani bence

bende baktim simdi forumlarda cogu kisinin tutmus cogununda tutmamis :)
bakalim nasip kismet belkide kizdir degismez,pipisini saklamadiysa benim bebis
aslm bu arada hosgeldin..

hosgeldinn cok az kalmis bebegine kavusmaya insallah sag salim kucagina alirsin
bir avazda dogur insallah..
onun streside bir baskadir eminim
ama kurtulacaksin yakinda ve unutulcak gitcek bile..

:)) topicde bitek sewdammda tutmadi geri kalan herkeste tuttu sahsen ben sana erkek hissediyodum ama demedim yemin ederim bakalim degisecek mi ildayada erkek dediler kiz cikti :)

aa unutmadan şunu ekleyim,cinsiyetinin anlaşılmasında göbek deliği tuttu bak,şayet göbek deliği aşağı bakıyosa kız yukarı bakıyosa erkek olurmuş benm aşağı bakıyodu ve gerçektende kızmış :) tabi göbek deliğinin de kıvrılması yani aşağı yada yukarı bakması durumu 4 yada 5. ayda ortaya çıkıyo benm resmen aşağı bakıyo

hosgeldinn cok az kalmis bebegine kavusmaya insallah sag salim kucagina alirsin
bir avazda dogur insallah..
onun streside bir baskadir eminim
ama kurtulacaksin yakinda ve unutulcak gitcek bile..

sağol canm inşallah,valla tek sorunum uyurken kaburgama vurması oluyo normalde bile oluyo kaburgama vuruyo resmen şimdilik tek şikayetim bu,bundan bir iki ay süreylede sürekli midem yandı ekşidi ama artık rahatım bir bir geride kaldı hepsi sadece ayağıyla kaburgamı yokluyo arada bi ama şirin oluyo beee sağlık ocağına gittiğim ebe her an hazırlıklı ol dedi doğum kanalına girmiş bebek hazırım dedim bende

zaten ilaydadan sonra ben emin olamiyorum :)
degisebilir diye bakalim nasip cnmm beklemekten baska sansim yok

canim belki sendede tutmaz hcg tahmini bi dahaki kontrolde kesinlesir merak etme

ay masallah rabbim 1 avazda kurtarsin isalallah bebk kiyafetlerini yikayip utulemeyede basladin mi

bu arada bebeklerim yasasaydi nisan ortalarinda bizimle olacaklardi

Onu hic duymamistim ben aaaa bu arada miden cok yandiysa sacli dogarmis bebek bide ben 29. haftaya giriyorum benimkide kaburgama vuruyo neden ki bide bebeginin kilosu nasil cok sordum ama tecrubelisin diye :)

bu dönemlerde bir baska güzeldir eminim
olsun rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin hepsi gelir gecer evlat sevgisi gibi yok sonucta
dogumda da rabbim yardimcin olsun ins
insirah süresinin ilk 3 ayetini oku dogumda kolaylik verirmis rabbim..
ayetel kürsi felak nas süresini oku..

bir dahaki randevumda baska doktora gidicem ona rica edicem ultrasonla bak diye
kendi doktorum belki bakmaz demisdi kendi doktoruma gidemiyorum malesef tasiniyor is yeri.

bir dahaki randevumda baska doktora gidicem ona rica edicem ultrasonla bak diye
kendi doktorum belki bakmaz demisdi kendi doktoruma gidemiyorum malesef tasiniyor is yeri.

Bizde gelecek hafta ici baska bi dra gidicez cdye cekiyolarmis ultrasonu sirf onun icin :) kocam cok istedi bitanesini aradim 150 tl dedi ben muayenede 21tl veriyorum fark cok ama 1 tane hatira olsun didik :)

Slm kızlaar biz geldik.
Bugün oğluşumla bol bol gezdik, bişeyler aldık, hava süperdi çay bahçeleri full doluydu...

Bizde gelecek hafta ici baska bi dra gidicez cdye cekiyolarmis ultrasonu sirf onun icin :) kocam cok istedi bitanesini aradim 150 tl dedi ben muayenede 21tl veriyorum fark cok ama 1 tane hatira olsun didik :)

bence de iyi yapmissiniz cnmm bende yaptirmak istiyorum
ne güzel ilerde bakar

selam bacilar nasilsiniz
topikimizin adi degismiss

Slm kızlaar biz geldik.
Bugün oğluşumla bol bol gezdik, bişeyler aldık, hava süperdi çay bahçeleri full doluydu...

hosgeldinizzzz kizlarrrr evet ismi degisti yakinda bekleyen kalmiycak sadece bebek bekleyen olacak isallaaaahhhhh

bence de iyi yapmissiniz cnmm bende yaptirmak istiyorum
ne güzel ilerde bakar

hemde 4d ultrasonmus ayyy yaptirtalim valla eskiden yoktu boyle seyler biz goremedik bizimkiler gorsun annem ultrasona girmis erkek demisler bana sirtim donukmus simdi oyle mi ya erken haftalarda biliyoruz cinsiyeti ne sansli anneleriz biz be :)

hehehehe sorma ya zaten bakiyorum da ne zaman gelsem bebek bekleyenlerden cok hamisler topikte.. eskiden ay soyle halvetten geldim boyle halvetten geldim diye konusurduk.. simdi bakiyorum da herkes cinsiyet konusuyor darisi hayirla basimiza insaallah gamzecimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…