Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süpermis cnmm ayrintili birsekilde görüceksin hemde
aynen annem bir kere görmüs beni
ikinci gördügünde de kucagindaymisim

cnmm doktor kiz dedi de degisirmi diye meraklardayim aslinda
evet cnm hayirlisi olsun..

yaaaa cok sevindim canimmmm
kizlara ayri bir ilgim var benim ya... ozellikle geridigim hamilelik sonrasindan kiz bebeklerine daha bir duskun oldum.. hayirlisi olsun azracim.. doktorlar genelde emin olmadan soylemiyorlar zaten benim bildigim ya da degisme iihtimali varsa onu da soylerdi.. hayirlisi olsun canim ,, saglikli, hayirli evlatlar olsunlarda kizi erkegi hepsi bizim degil min

Topiccene halveti unuttuk kuzucum :) simdi bebekleri gorme telasina dustuk dedigin gibi isallah sizleride cok yakinda bebek bekleyenler olarak gorucez burda nisan ayindan cok umitliyim ben bu ay cok olucak hamisimiz isallahhhh

cnmm aslinda erken cinsiyet icin ama kiz oldugu bariz belli dedi
bakalimm aynen cnmm öyle aminnn cnmm saol
rabbim en yakin zamanda sanada tattirsin yeniden insallh..

Kızlar bu günlerde kimden duyuyorsa cinsiyeti kız, burada 2 arkadaşım daha hamile ikiside kızmış.
Oğluşum yalnız kalacak :))

Topiccene halveti unuttuk kuzucum :) simdi bebekleri gorme telasina dustuk dedigin gibi isallah sizleride cok yakinda bebek bekleyenler olarak gorucez burda nisan ayindan cok umitliyim ben bu ay cok olucak hamisimiz isallahhhh

valla bende unutmustum halvet malvet ama dondum eski gunlerime gamzecim insaallah bak karninda melegin var dualarin kabul olur dua et bacim bizeee..

cnmm aslinda erken cinsiyet icin ama kiz oldugu bariz belli dedi
bakalimm aynen cnmm öyle aminnn cnmm saol
rabbim en yakin zamanda sanada tattirsin yeniden insallh..

o o zaman kizdir senin bebisin canim benimmmm
amin azracim dua edin lutfen su an calismiyoruz bebek icin .. ama hayirlisi her an fikir degistirebilirim

Kızlar bu günlerde kimden duyuyorsa cinsiyeti kız, burada 2 arkadaşım daha hamile ikiside kızmış.
Oğluşum yalnız kalacak :))

aaaa hic oyle deme bi ara hatirlarsan topikte erkek patlamasi yasamisti canim.. simdi sira kizlara gelsin tabisi

Ben dusuk yaptigimda yikilmistim resmen bi daha cocuk istemiyodum oyle diyodum kocamla her halvette kavga ederdim halvetten sonra hemen dusa girerdim bu bebek beklenmedik suprizdi bana sonra dussun diye cok ugrastim allah beni affetsin ama simdi dusunuyorumda iyi ki gelmis oglum benden dusuk yapanlara tavsiye hic beklemeyin hemen calismaya baslayin bebeleriniz gelicek ugrastirmadan isallah

hayirlisi ne ise olsun cnm hakkinda
kilocuklarda gitti bebis gelir yerine artik
kendini nasil iyi hissedeceksen öyle yap..

Deryammm culyetim hosgeldinizzz

zambakkkk oglanlara kiz geliyo iste daha ne benim tum arkadaslarim erkekti oglumunda kizlar olabilir farkli cinsiyetlerde oldun mu daha iyi oluyo dostluklar :)

hosgeldiniz bacilar

bende tam yazmistim sana canim nasilsin yahuuu nasil gidiyor ??

hosbulduk canım
ıyıyım annem geldı 4-5 gun kalacak yanımda cok ıyı geldı bana

az öncekı yazdıgını okudumda 2-3 ay oldu canım baslasanya calısmalara sen artık 6 aya gerek yoktur heralde okadar bekleme ama hıc strese gırmeden calıs nasılsa cocugun oluyor senın ıcın rahat olsun

hosbuldum azra
dun oglusuma alışverıs yaptık bıraz kıyafet aldım ınsan her görddugunden almak ıstıyor
ayrıca renklı ultrasonda gördumya burnu aynı ben ellerı babası
böle söleyınce eşim guluyr ama cıdden öyle

selamm herkesee bir uğrak verip gidiyorum hep kusuruma bakmayınnn köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimiiii kayınvalidem burdaa eşim evde okulda deersler 12gün kaldı aöf sınavlarına koşturuyorum anlayacağınızzz hepiniziii çok özledimmm bebişlerinize iyi bakınn kendinizede dikkat edinnnnnBu arada ben hala adet olmadım bu ay serephone kullandım birde preseed kullandım dündü batım bakalım reglimi bekliyorum halaaaa.görüşürüz yine uğrar cvp yazarımm öpüldünüz hepinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…