bende iyiyim azracim cok sukur.. simdi de sen meraklardasin sanirim kiz mi erkek mi diye
hayirlisi olsun canim benimmm
hosgeldinizzzz kizlarrrr evet ismi degisti yakinda bekleyen kalmiycak sadece bebek bekleyen olacak isallaaaahhhhh
hemde 4d ultrasonmus ayyy yaptirtalim valla eskiden yoktu boyle seyler biz goremedik bizimkiler gorsun annem ultrasona girmis erkek demisler bana sirtim donukmus simdi oyle mi ya erken haftalarda biliyoruz cinsiyeti ne sansli anneleriz biz be :)
cnmm doktor kiz dedi de degisirmi diye meraklardayim aslinda
evet cnm hayirlisi olsun..
hehehehesorma ya zaten bakiyorum da ne zaman gelsem bebek bekleyenlerden cok hamisler topikte.. eskiden ay soyle halvetten geldim boyle halvetten geldim diye konusurduk.. simdi bakiyorum da herkes cinsiyet konusuyor darisi hayirla basimiza insaallah gamzecimm
süpermis cnmm ayrintili birsekilde görüceksin hemde
aynen annem bir kere görmüs beni
ikinci gördügünde de kucagindaymisim
yaaaa cok sevindim canimmmm
kizlara ayri bir ilgim var benim ya... ozellikle geridigim hamilelik sonrasindan kiz bebeklerine daha bir duskun oldum.. hayirlisi olsun azracim.. doktorlar genelde emin olmadan soylemiyorlar zaten benim bildigim ya da degisme iihtimali varsa onu da soylerdi.. hayirlisi olsun canim ,, saglikli, hayirli evlatlar olsunlarda kizi erkegi hepsi bizim degil min
Topiccene halveti unuttuk kuzucum :) simdi bebekleri gorme telasina dustuk dedigin gibi isallah sizleride cok yakinda bebek bekleyenler olarak gorucez burda nisan ayindan cok umitliyim ben bu ay cok olucak hamisimiz isallahhhh
cnmm aslinda erken cinsiyet icin ama kiz oldugu bariz belli dedi
bakalimm aynen cnmm öyle aminnn cnmm saol
rabbim en yakin zamanda sanada tattirsin yeniden insallh..
Kızlar bu günlerde kimden duyuyorsa cinsiyeti kız, burada 2 arkadaşım daha hamile ikiside kızmış.
Oğluşum yalnız kalacak :))
mrb kızlarrrrrrrrr
valla bende unutmustum halvet malvet ama dondum eski gunlerimegamzecim insaallah bak karninda melegin var dualarin kabul olur dua et bacim bizeee..
o o zaman kizdir senin bebisin canim benimmmm
amin azracim dua edin lutfen su an calismiyoruz bebek icin .. ama hayirlisi her an fikir degistirebilirim
hosgeldiniz bacilar
bende tam yazmistim sana canim nasilsin yahuuu nasil gidiyor ??
hosgeldin cnmm
Deryammm culyetim hosgeldinizzz
zambakkkk oglanlara kiz geliyo iste daha ne benim tum arkadaslarim erkekti oglumunda kizlar olabilir farkli cinsiyetlerde oldun mu daha iyi oluyo dostluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?