Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet cnmm cok güzel ciciler var ya
güle güle giyinsin oglusun insallah
haha ben simdiden bile bakiyorum benzetmeye calisiyorum normal ultrasonla
sen renklide görmüssün birde

Gecen ay renkliye girdim 24 haftalikken benim velet yuzustu yatiyodu goremedik biz bizimkide iyice buyudu ya burnu ben dudaklari babasi ayni simdi renkli istiyoruz cd cekimi yapan bi yerde bakalim nasil bisiy oglumuz :))

Ozledik diyorum nokktaaaa.....

banada cd verdıler
acıp acıp bakıyorum
kafayı yerım dıye sureklı bakmamaya calısıyrorum bakınca oglum yavrumm kuzum dıye saydırıyorum

banada cd verdıler
acıp acıp bakıyorum
kafayı yerım dıye sureklı bakmamaya calısıyrorum bakınca oglum yavrumm kuzum dıye saydırıyorum

Ay ne guzel ya bende olsam hergun defalarca izlerim yani evet bende saydirmaya basladim az kaldi yaaaaa vakit gecmiyo be gelsin artik veletimmmmm

Ay ne guzel ya bende olsam hergun defalarca izlerim yani evet bende saydirmaya basladim az kaldi yaaaaa vakit gecmiyo be gelsin artik veletimmmmm

gamze 2 ayın kalmıs ne guzel
oda cabucak gecer
sırayla kavusacagız ınsallah

Ben didiyorummmmm yemekleri isitmaya basliyim kocam gelir sincik :)

mrb arkadaşlar uzun bir süredir takip edemedim sizleri.1 haftadır puregon kullanıyodum yarında çatlatma iğnesi yapcam ve salı günü akşam aşılama yapacak doktorum çok heyecanlıyım doktorum risk almamak için aşılama yapalım dedi boşa gitmesin emeklerimiz diye, sizlerle paylaşmak istedim bunu dualarınızı bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimize bebişlerimizi nasip eder inşallah

mrb cnmm
umarim hersey cok güzel gider
aminn cnmmmm..
allah gönlüne göre versin..

deli
evet gecıyor gunler benım bıle 5 ay bıttı yanı

yaa maşallah size çoğu gitti azı kaldı sizin
ben daha hafta sayıyorum geçmiyor ki zaman yarında dr kontrol var ense kalınlığı vs bakılacak :18::18:

inş canım
Allah herkesin gönlüne göre versin
dualarım hep sizinle zaten
Allah isteyen herkese nasip etsin

Onu hic duymamistim ben aaaa bu arada miden cok yandiysa sacli dogarmis bebek bide ben 29. haftaya giriyorum benimkide kaburgama vuruyo neden ki bide bebeginin kilosu nasil cok sordum ama tecrubelisin diye :)

canm,mide yanmasını sordum ben doktora,saçla filan alakası yok dedi bebek büyüdükçe midemize baskı yaparak yemek borusuna asit sıçramasına sebep olurmuş ve oda yanma hissi yaratırmış neyseki ben doktorun verdiği şuruplarla idare ettim arada maden suyuda içerek tabi,benimkide 37.haftasında şuan,35. haftadayken gitmiştim en son kontrole bebek tahmini kilosu 2 buçuk kiloydu şimdi 3 kiloya yakındır heralde yada geçmiştir bilmiyorum ama ayaklarının kaburgama vurmasıda babağin artık baş aşağı gelmesinden olabilir belki,ayyy gelse artık bir an evvel yüz üstü yatmayı çooooooooook özledim

evt,bir kaç adet yedek zıbın ve 2 hastane çıkışı almışdım,doğal bebek deterjanıyla yıkayıp kurutup ütüledim hemen hemen hepsini,bebek bezi emzik biberon derece,falan filan çantasında ne olması gerekiyosa koydum hepsini 2 çanta hazırladım biri onun için diğeride benm için.böyle işte.biz hazırız teyzeleri kızım da hazır olursa gidicez hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…