hosbuldum azra
dun oglusuma alışverıs yaptık bıraz kıyafet aldım ınsan her görddugunden almak ıstıyor
ayrıca renklı ultrasonda gördumya burnu aynı ben ellerı babası
böle söleyınce eşim guluyr ama cıdden öyle
hosbuldum azra
dun oglusuma alışverıs yaptık bıraz kıyafet aldım ınsan her görddugunden almak ıstıyor
ayrıca renklı ultrasonda gördumya burnu aynı ben ellerı babası
böle söleyınce eşim guluyr ama cıdden öyle
selamm herkeseebir uğrak verip gidiyorum hep kusuruma bakmayınnn köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimiiii kayınvalidem burdaa eşim evde okulda deersler 12gün kaldı aöf sınavlarına koşturuyorum anlayacağınızzz hepiniziii çok özledimmm bebişlerinize iyi bakınn kendinizede dikkat edinnnnn Bu arada ben hala adet olmadım bu ay serephone kullandım birde preseed kullandım dündü batım bakalım reglimi bekliyorum halaaaa. görüşürüz yine uğrar cvp yazarımm öpüldünüz hepinizzzzzz
banada cd verdıler
acıp acıp bakıyorum
kafayı yerım dıye sureklı bakmamaya calısıyrorum bakınca oglum yavrumm kuzum dıye saydırıyorum
Ay ne guzel ya bende olsam hergun defalarca izlerim yani evet bende saydirmaya basladim az kaldi yaaaaa vakit gecmiyo be gelsin artik veletimmmmm
gamze 2 ayın kalmıs ne guzel
oda cabucak gecer
sırayla kavusacagız ınsallah
Isallah canim ya o iki ay iki yil gibi buyuyo gozumde ama testi ekleyip hamileyim dedigim gunde dun gibi ne nankorum he
mrb arkadaşlar uzun bir süredir takip edemedim sizleri.1 haftadır puregon kullanıyodum yarında çatlatma iğnesi yapcam ve salı günü akşam aşılama yapacak doktorum çok heyecanlıyım doktorum risk almamak için aşılama yapalım dedi boşa gitmesin emeklerimiz diye, sizlerle paylaşmak istedim bunu dualarınızı bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimize bebişlerimizi nasip eder inşallah
deli
evet gecıyor gunler benım bıle 5 ay bıttı yanı
Ay ne guzel ya bende olsam hergun defalarca izlerim yani evet bende saydirmaya basladim az kaldi yaaaaa vakit gecmiyo be gelsin artik veletimmmmm
mrb arkadaşlar uzun bir süredir takip edemedim sizleri.1 haftadır puregon kullanıyodum yarında çatlatma iğnesi yapcam ve salı günü akşam aşılama yapacak doktorum çok heyecanlıyım doktorum risk almamak için aşılama yapalım dedi boşa gitmesin emeklerimiz diye, sizlerle paylaşmak istedim bunu dualarınızı bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimize bebişlerimizi nasip eder inşallah
benim daha yeni 6 haftalık nasıl sabredicem bilmiyorum zaman hiç geçmeyeck gibi gelio
Onu hic duymamistim ben aaaa bu arada miden cok yandiysa sacli dogarmis bebek bide ben 29. haftaya giriyorum benimkide kaburgama vuruyo neden ki bide bebeginin kilosu nasil cok sordum ama tecrubelisin diye :)
canim belki sendede tutmaz hcg tahmini bi dahaki kontrolde kesinlesir merak etme
ay masallah rabbim 1 avazda kurtarsin isalallah bebk kiyafetlerini yikayip utulemeyede basladin mi
bu arada bebeklerim yasasaydi nisan ortalarinda bizimle olacaklardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?