Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim nasildi hayvanat bahcesi

ben geldim ama herkes gitmiş yaa
canım çok güzeldi ama çok yoruldum yaa gezz gez bittim resmen
eve geldim direk uzandım valla yürümeye yürümeye hamlamışım
birsürü fotoğraf çektim nerdeyse bahçedeki bütün hayvanları çektim

Kizlar alnimdan ceneme kadar T bolgesi kipkirmizi felaket kasiniyo bahar geldi ya alerjim var bugunde disari ciktik yuruduk eve bi geldim kasiniyorum goruntu korkunc zaten ne yapabilirim en azindan goruntu icin bilginiz var mi ((

Kizlar alnimdan ceneme kadar T bolgesi kipkirmizi felaket kasiniyo bahar geldi ya alerjim var bugunde disari ciktik yuruduk eve bi geldim kasiniyorum goruntu korkunc zaten ne yapabilirim en azindan goruntu icin bilginiz var mi ((

ayni dertten bende muzdaribim cnm ama ne yapicm bi fikrim yok

Gamze kız bişey soracam, bu günlerde göeğimin içinde sanki bir hava kütlesi varmış gibi.Nasıl tarif edeyim sanki karnımda biri balon şişiriyormuş gibi ama kesinlikle gaz değil.Gaz hareketli olur bu duruyor öyle.E tabi biraz da baskı oluyor o şişlik olunca bir de hafif kasık batmaları tekrar hortladı.Nedir bu olur mu?

O sislik dedigin bebisindir kiz kocaman oldu eline balon gibi gelir :)))

O sislik dedigin bebisindir kiz kocaman oldu eline balon gibi gelir :)))

Ayy korkarım elleyemem Peki kasık batmaları ne zamana kadar olur ya,benim geçmişti son iki gündür hortladı yine.Aniden kalkamıyorum,yatakta dönemiyorum vs..

Ayy korkarım elleyemem Peki kasık batmaları ne zamana kadar olur ya,benim geçmişti son iki gündür hortladı yine.Aniden kalkamıyorum,yatakta dönemiyorum vs..

Ellenmezmi kiz ben dun oglum gobek deligimden cikacak sandim oyle dayamisti kafasini gece 5te uyandirdi beni agrilara alis bence artik cok olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…