canim nasildi hayvanat bahcesi
hos geldınn
Kizlar alnimdan ceneme kadar T bolgesi kipkirmizi felaket kasiniyo bahar geldi ya alerjim var bugunde disari ciktik yuruduk eve bi geldim kasiniyorum goruntu korkunc zaten ne yapabilirim en azindan goruntu icin bilginiz var mi((
ayni dertten bende muzdaribim cnm ama ne yapicm bi fikrim yok
Selamlar nasılsınız ?
berbat bi durum nasil kasiniyo aynaya bi baktim zombi gibi olmusum cenemdeki leke zaten hep duruyo alistim ama simdi T bolgesi komple kirmizi
iyi bitanem hosgeldin
ben iyiyim cnm saol sen nasilsin
Gamze kız bişey soracam, bu günlerde göeğimin içinde sanki bir hava kütlesi varmış gibi.Nasıl tarif edeyim sanki karnımda biri balon şişiriyormuş gibi ama kesinlikle gaz değil.Gaz hareketli olur bu duruyor öyle.E tabi biraz da baskı oluyor o şişlik olunca bir de hafif kasık batmaları tekrar hortladı.Nedir bu olur mu?
hosbulduk canim bende yarin kocamin dukkana yardima gidicem sabah icin patates kizartiyorum bi bakim kizlara dedim
O sislik dedigin bebisindir kiz kocaman oldu eline balon gibi gelir :)))
kolay gelsın afıyet bal seker olsun ee onlar sabaha bozılmıycak mıkı cnm kızartmaya hanı
Hosbulduk canim bende yarin kocamin dukkana yardima gidicem sabah icin patates kizartiyorum bi bakim kizlara dedim
Ayy korkarım elleyememPeki kasık batmaları ne zamana kadar olur ya,benim geçmişti son iki gündür hortladı yine.Aniden kalkamıyorum,yatakta dönemiyorum vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?