Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Marketimiz var ya kiz bizim :) isimiz olmadi markete devam simdi temizlige basladik ben direktif veriyom kocamla arkadasi temizliyo :)

Aaa ben onu bilmiyordum,eşin bir yerde çalışıyor sanıyordum hayırlı uğuru olsun bol kazanç getirsin size.

Ellenmezmi kiz ben dun oglum gobek deligimden cikacak sandim oyle dayamisti kafasini gece 5te uyandirdi beni agrilara alis bence artik cok olur :)

Yani elleyemem derken böyle kucalayamam bastıramam korkarım.Ama bgün değişik bir şey daha hissettim.Böyle istemsiz kasılma gibi ama ağrı yok.Biri sanki içerden çekip bıraktı hem de 2-3 kere oldu.

Aaa ben onu bilmiyordum,eşin bir yerde çalışıyor sanıyordum hayırlı uğuru olsun bol kazanç getirsin size.

Calisicakti ama olmadi kisin sinek avliyoruz resmen ama yazin cok iyi yazlik yer burasi o yuzden gecen sene iyi kazandik ama borclar odendi benim bilezikler alindi bitti kisinda idare etti bu sene hem bebek var hemde 100 gr altin borclu bana kocam onlara calisicak :) bu sefer cidden gittim optum seni elisim

Ben de öptüm canım iyi geceler tatlı rüyalar

hihihi bebeğin muhtemel doğum tarihi hesapla yaptım bende,resimde pozisyonunda gösterdiği gibi baş aşağı sanırım 25 günümün kaldığını söylüyo ama 1 haftaya kadar doğurucam gibi hafiften regl olucakmışım gibi ara ara sancı nüksediyo sanki

Merhaba canım.Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin mniğin inşallah.Az kalmış heyecan doruktadır şimdi

Gunaydinnn biz oglumla bakkala temizlige gidiyoruz gorusuruzz :)))

günaydın kızlar
ya kızlar benim 4 gün var daha regliye ama benim 2 haftadır göğüslerim gerçekten çok ağrıyor ilk
ağrıdığı günler yumurtlama dandır diyordum hiç geçmedi şimdi
regl ıolcam ondandır diyorum ama yine umut etmek istemiyorum benim göğüsler çok ağrıyor
birde yarım saatte bi wc ye gidiyorum ama kasık ağrısı yokk şimdiye kadar ki bebek istemimde
bütün gebelik belirtilerni yaşadım ben umarım bu psikolojik değildir ümitlenmicem yine

günaydın canım

günaydın havalar güzel oldugu için insanın içi acılıyor

günaydın gülüm nasılsın
günaydın balımm sağolasın iyiyim çok şükürrr doktora gidicem bakalım bakalım ne diyecek 1 yılı geçyo artık sebepler neler

günaydınn canımm daha varmış inş bebek belirtileridir ama benden sana tavsiye çok dinleme belirtileri bendede çok oldu psikolojikse kötü oluyo ama hayırlısıysa inş vardır müjdei habelerini alırızz

yok canım artık ümit etmiyorum inanki ama bu belirtilerde olunca insan düşünmeden edemiyo acabamı diye

günaydın balımm sağolasın iyiyim çok şükürrr doktora gidicem bakalım bakalım ne diyecek 1 yılı geçyo artık sebepler neler

canım allah kolaylık versın dr gitmeye başladınmı arkası geliyor inş herşeylerın temiz çıkar bende bir başladım 3 aydır ugrasıyorum yarın rahım filmi gektırecem bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…