amin gülümmmmmmm evet malesef bşladık sağlık olsun ne yapalım artık başlıyım dedim kafam çok doluu inş temiz çıkarda içimiz rahat olur sen nelerr yaptırdın rahimm filmimi çektiricen inş rabbim sorun çıkarmazz gülümm haber et bana mutlaka emicanım allah kolaylık versın dr gitmeye başladınmı arkası geliyor inş herşeylerın temiz çıkar bende bir başladım 3 aydır ugrasıyorum yarın rahım filmi gektırecem bakalım ne çıkacak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim
elfim nasılsın gülüm. ev işini ne yaptınız içinize sinen bi ev bulabildinmi bide sen 1 yıl doktorsuzmu denedin iyi yapmıssın canım. hiç hormonlarına baktırmadınmı yada esinin testi olmadımı. canım iyi düşünmüssün basla artıkın bi iyice baktır bakalım.sorun ne diye.
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nireye gittin balımmmmmmm
elif test yaptınmı ne durumda canım. geçmişe bakamadım
kizlae ara sira sizlere bisey paylasiyorum gebe kalamamakla lgili ama bu sefer sorun baska. esime sperm tahlili yaptirdik morfolojisi epey bozuk cikti. 6 aydir ugrasiyoruz ama olmuyor acaba bu yuzdenmiymis. benim gibi olan var mi yada duydunuz mu:26::26::26::26:
yok canım yapmadım ağrılarım vardı diye eşim bekle dedi iyikde beklemişinm akşamına adet oldum balım 3. günüm bugün hormon testine gidicem artık 1 yılı geçtiği için doktora başvuruyorum kontroller falan bakalım inş hakkımızda hayırlısı olur ferdam yok galiba batımı yazdırıcaktım bu ay da fırtttt çıktı uleeyynnnnnnnnnnnnnnn
aman site beni atmıs telde ydim canım. nettitiron baska sancıların gectimi adet olunca hayıt içecwekmisin yine adetin kacıncı günü baslıcan canım.
eşinede zorla spermiogram yaptır gülüm . sacmalamasın ne demek ben yaptırmam. herkez yaptırıyo ama her erkekte isteksiz yaptırıyo tabikide
sanki biz habire kutuyu doktora acmaya hevesliyizde töbe bizi hiç düşünmüyolar kıs bunlar.
elifim hangi hastaneye gidiyosun gülüm silivridew bi yere mi.
allah allah çok garip ya, bu çift çizgiler neden oluyor acaba. Neticede bu hormonun testi ve gebelk olmadıkça çıkmaması lazım. Umarım herşey güzel olur. Ben artık kendimden sonra herkesden çok umutluyum. düşünsene 4,5 yıl olmamış. aşılama yapılıcak son adımdayım adet bekliyorum ve bakıyorumki hamileyim. Artık kendimden sonra hiç ümitsiz olmuyorum. sende sıkma canını çok fazla, bebeğinde en güzel zmanı bekliyordur, daha fazla beklemeden geliversin göbüşüne
hosgeldin canım. senin durumun gibi olavn bayagı arkadas var canım. o etkiliyo tabi eger bozukluk coksa bebiş olayını. doktor bişiler vermedimi eşine hap falan. ballı karısım yaptırabilirsin aktarlara. sperm arttırıcı hareketi arttırıcı ve bozuklugu düzelten. ablam onla hamile kalmıstı. arifogluna gidip ballı bi karısım yaptırmıstı.[yok cnim yaa bisey vermedi gosterdik sonucu onunla ilgilenmedi bile. cok etkili degil dedi.urologa gidin bile demedi. anca benim yumurtami buyutsun catlatsin ama sonuca varamayalim. duzgun bi sperm yoksa neyle dollenecek acaba bu yumurta. kizmaya basladim artik doktoruma. birakmak istiyorm onun tedavisini.ama nreye gidecm bilemiyorum:26:
hosgeldin canım. senin durumun gibi olavn bayagı arkadas var canım. o etkiliyo tabi eger bozukluk coksa bebiş olayını. doktor bişiler vermedimi eşine hap falan. ballı karısım yaptırabilirsin aktarlara. sperm arttırıcı hareketi arttırıcı ve bozuklugu düzelten. ablam onla hamile kalmıstı. arifogluna gidip ballı bi karısım yaptırmıstı.
bende teldeydim her sabah babamın eşiyle 1 saat konuşuyoz valla kadınla konuştuğumu yazıyodum buraya son anda farkettimsancım geçmedi lanet 4 ağrı kesici aldım en son düğn gece aldım şimdi daha iyiyim hayıtı içmeyi istiyorum eşim doktorla konuş göğüslerini de göster damarlarını falan ona göre dedi belkide o yaptı diyo nasıl damarlar var görsen balım eşim karşı malesef ama şimdilik diyo yani 1 yıl olmadı ama diyo prolaktin varmış sorun bu bir deneyelim dedi son aşamada baktık olmuyo bende giderim diyo oda zorunlu gidipte ben o işi yapmam diyo mümkün değil diyo bende dedimki bencillik etme ne demek mimkün değil ben 1 yıldır ne hale geldim psikolojikmen olsun sağlığım olsun bebek için bak dedim olabilirliğe karşı bile ialç alamıyorum ağrılar çekiyorum sana sorunlusun demiyorum olsan bile başımla birlikte dedim asla söz etmem ama dedim kimde ne varsa çıksın bilelim neden diye kendimizi yemeyelim boşa umutlanmayalım olmuyosa bileim bende kendimi ona göre ayarlarım her ay varmı diye umutlanmam dedim ben bunları yaşıyosam sende yaşıycaksın dedim sende yaşama gülüm diyo olursa olur rabbim verirse verir vermezse ne yapsak boş diyo ee tamam boş biliyorum dedim ama bilicez şimdi her ay umut ediyorum belirti üretiyorum o zman derimki ne osa olmuyo yada olucak derim kafam dinç olur
aman site beni atmıs telde ydim canım. nettitiron baska sancıların gectimi adet olunca hayıt içecwekmisin yine adetin kacıncı günü baslıcan canım.
eşinede zorla spermiogram yaptır gülüm . sacmalamasın ne demek ben yaptırmam. herkez yaptırıyo ama her erkekte isteksiz yaptırıyo tabikide
sanki biz habire kutuyu doktora acmaya hevesliyizde töbe bizi hiç düşünmüyolar kıs bunlar.
elifim hangi hastaneye gidiyosun gülüm silivridew bi yere mi.
tai canım kimde ne sorun varrsa cıksınki ona göre tedaviye baslamıs olursunuz canım.vallahi benimkide basında ben gitmem dedi gideceksin dedim ben öle hap kullanıyorum sendede varsa ya sorun sende kullan dedim kızdım bi güzxel. sonra ertesi gün düğşünmüz tasınmıs tamam haklısın dedi. sana yüklenmiş oluyorum belki asıl sorun bendedir diye gitti.yani canımın içi istedikleri kadar ayak diretsinler essek gibi gidiyolasr sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?