Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elfim nasılsın gülüm. ev işini ne yaptınız içinize sinen bi ev bulabildinmi bide sen 1 yıl doktorsuzmu denedin iyi yapmıssın canım. hiç hormonlarına baktırmadınmı yada esinin testi olmadımı. canım iyi düşünmüssün basla artıkın bi iyice baktır bakalım.sorun ne diye.

kızlar bende 3 yıllık evliyim yasmin ile korundum sonra bıraktım 8-9 ay gebe kalmadım dr.dr. dolaştım eşimde aynı şekilde eşimde varikosel bende iltihap vardı eşim kesinlikle varikosel ameliyatı olması gerekliydi aksi halde bebiş olmayacaktı bir dr.um benden ilaçlı hsg istedi radyotom radyomarda yaptırdım tüpdeki tüm yapışıklıklar açılıyor ve gebeliği artırıyormuş yaptırdıktan sonra 1 ay korunmak gerekiyor aynen bu şekilde uyguladım 2.ay ilk denemede gebe kaldım şu anda 21.haftadayım gebeyim oğlum olucak bize tüp bebek dediler çocuk olmaz dediler ağlattılar lütfen ilaçlı hsg yaptırın nettede yorumlara bakın gebelik oranını artırıyor bana teşekkür edersiniz

canım allah kolaylık versın dr gitmeye başladınmı arkası geliyor inş herşeylerın temiz çıkar bende bir başladım 3 aydır ugrasıyorum yarın rahım filmi gektırecem bakalım ne çıkacak
amin gülümmmmmmm evet malesef bşladık sağlık olsun ne yapalım artık başlıyım dedim kafam çok doluu inş temiz çıkarda içimiz rahat olur sen nelerr yaptırdın rahimm filmimi çektiricen inş rabbim sorun çıkarmazz gülümm haber et bana mutlaka emi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melisam yağım gaymaklım böreğimmmmmm

gülümmm ev bulduk bugün görmeye gidicez inş hastane dönüşü aynı site içinde bakalım kesin değil ama babam izin vermiyor çıkmayın diyo eşimde taşınalım diyo bakalım meleğim ne olucak evet balım doktora gittim daha önce 2 kere hormon testi yaptırdık ilkinde çıkmadı ikincisinde prolaktin çıktı şimdi de yumurtalık takibi rahim filmi falan eşim hiç bakılmadı bakılmam diyo kızdım onada biraz şimdi düşünüyo gibi:18:

kizlae ara sira sizlere bisey paylasiyorum gebe kalamamakla lgili ama bu sefer sorun baska. esime sperm tahlili yaptirdik morfolojisi epey bozuk cikti. 6 aydir ugrasiyoruz ama olmuyor acaba bu yuzdenmiymis. benim gibi olan var mi yada duydunuz mu:26::26::26::26:

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nireye gittin balımmmmmmm

aman site beni atmıs telde ydim canım. nettitiron baska sancıların gectimi adet olunca hayıt içecwekmisin yine adetin kacıncı günü baslıcan canım.
eşinede zorla spermiogram yaptır gülüm . sacmalamasın ne demek ben yaptırmam. herkez yaptırıyo ama her erkekte isteksiz yaptırıyo tabikide
sanki biz habire kutuyu doktora acmaya hevesliyizde töbe bizi hiç düşünmüyolar kıs bunlar.
elifim hangi hastaneye gidiyosun gülüm silivridew bi yere mi.

elif test yaptınmı ne durumda canım. geçmişe bakamadım

yok canım yapmadım ağrılarım vardı diye eşim bekle dedi iyikde beklemişinm akşamına adet oldum balım 3. günüm bugün hormon testine gidicem artık 1 yılı geçtiği için doktora başvuruyorum kontroller falan bakalım inş hakkımızda hayırlısı olur ferdam yok galiba batımı yazdırıcaktım bu ay da fırtttt çıktı uleeyynnnnnnnnnnnnnnn

hosgeldin canım. senin durumun gibi olavn bayagı arkadas var canım. o etkiliyo tabi eger bozukluk coksa bebiş olayını. doktor bişiler vermedimi eşine hap falan. ballı karısım yaptırabilirsin aktarlara. sperm arttırıcı hareketi arttırıcı ve bozuklugu düzelten. ablam onla hamile kalmıstı. arifogluna gidip ballı bi karısım yaptırmıstı.

allah allah çok garip ya, bu çift çizgiler neden oluyor acaba. Neticede bu hormonun testi ve gebelk olmadıkça çıkmaması lazım. Umarım herşey güzel olur. Ben artık kendimden sonra herkesden çok umutluyum. düşünsene 4,5 yıl olmamış. aşılama yapılıcak son adımdayım adet bekliyorum ve bakıyorumki hamileyim. Artık kendimden sonra hiç ümitsiz olmuyorum. sende sıkma canını çok fazla, bebeğinde en güzel zmanı bekliyordur, daha fazla beklemeden geliversin göbüşüne

bende teldeydim her sabah babamın eşiyle 1 saat konuşuyoz valla kadınla konuştuğumu yazıyodum buraya son anda farkettimsancım geçmedi lanet 4 ağrı kesici aldım en son düğn gece aldım şimdi daha iyiyim hayıtı içmeyi istiyorum eşim doktorla konuş göğüslerini de göster damarlarını falan ona göre dedi belkide o yaptı diyo nasıl damarlar var görsen balım eşim karşı malesef ama şimdilik diyo yani 1 yıl olmadı ama diyo prolaktin varmış sorun bu bir deneyelim dedi son aşamada baktık olmuyo bende giderim diyo oda zorunlu gidipte ben o işi yapmam diyo mümkün değil diyo bende dedimki bencillik etme ne demek mimkün değil ben 1 yıldır ne hale geldim psikolojikmen olsun sağlığım olsun bebek için bak dedim olabilirliğe karşı bile ialç alamıyorum ağrılar çekiyorum sana sorunlusun demiyorum olsan bile başımla birlikte dedim asla söz etmem ama dedim kimde ne varsa çıksın bilelim neden diye kendimizi yemeyelim boşa umutlanmayalım olmuyosa bileim bende kendimi ona göre ayarlarım her ay varmı diye umutlanmam dedim ben bunları yaşıyosam sende yaşıycaksın dedim sende yaşama gülüm diyo olursa olur rabbim verirse verir vermezse ne yapsak boş diyo ee tamam boş biliyorum dedim ama bilicez şimdi her ay umut ediyorum belirti üretiyorum o zman derimki ne osa olmuyo yada olucak derim kafam dinç olur

yani gülüm çok mantıksız neden diyo insan ama açıklamasıda yok malesef üzülmüyorum yani isyan edercesine pes etmiyorum tabiki umutlanıyorum burukluk oluyo ama en azından diyorum bakılalım ona göre ya rah edelim yada ona göre çözüm bulalım belki hiç sorun yok sadece psikolojikmen bilemiyoruzki aslında doktora gitmemin sebebi bebek ikinciside gülüm şu ağrılarımın sebebi insan 5 gün adet olmadan sancı çekermi diğer aylarda cabası sorunum varmı varsa bileyim srtık ağrı çekmek istemiyorum kuzum hem bak en güel örneklerimizden biride sensin az zaman değil ve artık umdun bittiği anda olmuş hayırlı zamanı buymuş demekki hayırlısı Allahtan en yapalım çok şükür isyanım yok ama rahatsızlığım çok çare arıyorum artık yinede çok şükür çok gecikmiyo adetim geçen ay 30 günde odum bu ay 35 günde ooda birşey ama işte ağrılarım gitsinde gözüm açılsın valla bak hala mide bulantısı çekiyorum birşey yiiyemiyorum mesela çay içemiyorum kokusu vuruyo nedir rahatsızlığım çok merak ediyorum dua edin bana aksi birşey çıkmasıon gülüm inş :18::18::18:

yok cnim yaa bisey vermedi gosterdik sonucu onunla ilgilenmedi bile. cok etkili degil dedi.urologa gidin bile demedi. anca benim yumurtami buyutsun catlatsin ama sonuca varamayalim. duzgun bi sperm yoksa neyle dollenecek acaba bu yumurta. kizmaya basladim artik doktoruma. birakmak istiyorm onun tedavisini.ama nreye gidecm bilemiyorum

günaydın herkese
hafta sonu hiç uğrayamadım
cumartesi kendi doktoruma gittim devlet hastanesinin sonuçlarını gösterdim
kanın ne güzel çıkmış dedi şasırdı
idrar tahlilini bu cumartesi şeker yüklemesiyle beraber tekrarlıcakmış
yanlış vermiş olabilirsin ondan tuhaf çıkmış olabilir dedi
bebemi de gördüm
devlette geri çıkan bebiş bu sefer boy olarak önde çıktı uzun olacak dedi doktorum

sizlerde var mı yeni gelişmeler
okuyamadım geçmişi

Son düzenleme:

tai canım kimde ne sorun varrsa cıksınki ona göre tedaviye baslamıs olursunuz canım.vallahi benimkide basında ben gitmem dedi gideceksin dedim ben öle hap kullanıyorum sendede varsa ya sorun sende kullan dedim kızdım bi güzxel. sonra ertesi gün düğşünmüz tasınmıs tamam haklısın dedi. sana yüklenmiş oluyorum belki asıl sorun bendedir diye gitti.yani canımın içi istedikleri kadar ayak diretsinler essek gibi gidiyolasr sonunda

gülüm hastaneyi deeyi unuttum yazmayı silivri devlet hastanesi balım gittiğim yer kolana gidiyodum bir kaç kere özel ama anamızı ağlatıyolar birtek yaşam hastanesi kaldı bakalım olmadı birde oraya lel atarız inş orsası iyi diyolar ama :44:

gülüm o konularda eşim biraz daha nasıl söylenir bilemiyorumda sadece beklemekten yana yani rabbim verirse verir vermzse ondan gelnendir zorlamam diyo düşünceleri farklı beni kırmaz desem her şekilde gelir ama sırf ben dedim diye gelir bunuda ben istemiyorum yani birlikte kararımzı olsun istiyorum hani benim istediğim gibi oda istesin diyorum ama ben kurcalamam diyo benim amcamda öyleydi 8 yıl olmadı belki daha fazla birkez olsun gitmedi bekledi sonundada 3 tane peişpeşe oldu yani ne bileim gülm hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…