Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

avniyesim bozukluk yüzde kac canım. benim esimdede bozukluk belli bi oranda cıktı. nörologa gittim onada gösterdim sonucu. gayet güzel dedi. e ded,im morfoloji bosuklugu var diye yazıyo dedim o da sperm sayısı ve hareketliligi cok fazla onun yarısı bozuk olsa bile kalan yarısı seni hamile bırakmaya hayyli hayli yeter dedi. belki senin esinin sonucuda oleyse gülüm doktor ondan bişi yok demiştir. bi doktora daha göster sonucu istersen.

Kızlar bi miyaba diyim didim,daha fazla yazamıyorum cepten şapıyorum çünkü,of ne zormuş lem:86:

merhaba kizlar

cok heyecan basti
bat yakin 28 gunde oluyorum genelde
yarin bat
ama sonucta 31 olabailri gecikir diye biraz daha bekliycem
beklemek ne zor yaaaa

canım bilmiyorumda ben bu kadar kaderci degilim iyi o zaman esin hastalanıncada doktora gitmesin gecerse gecer desin olurmu öle bi mantık bide esin okumus adam ya cahilce canım bu düşünce o kadar kaderci olmasın bi gitsin sorun ondaysa bi tedavisini yaptırsın e ondan sonrada allah korusun olaki olmazsa o zaman desinki olmadımı olmuyo iste. ama bi cabalasın bi tedavi görsün eger gerek varsa.

yuzde 3 du cnm ama sperm sayisi cok cok fazlaydi.150 milyon falandi. tamam belki ole bi etkisi yoktur ama 7 aydir olmuyr. ilac icmekten sersem oldum. bu ay soyledim morfolojinin etkisi olabilirmi gebe kalamamamda tabiki etkisi vardir dedi. ee biz nereye kadar boyle gidicez biseyde yapmiyoruz.bekliyoruz. belki doktorum haklidir ama acaba bize vakit mi kaybettiriyr diye de dusunmuyor degilim

merhaba kizlar

cok heyecan basti
bat yakin 28 gunde oluyorum genelde
yarin bat
ama sonucta 31 olabailri gecikir diye biraz daha bekliycem
beklemek ne zor yaaaa
hoşgeldin canım hakkında hayırlısını nasip etsin gülüm inş vardır bebeğin bilirim çok zor beklemek rabbim beklenenin sonunu hayırlı kılsın inş AMİNNNNN

gülüm gitmez doktorada normalde valla bak yani eşim biraz farklı düşünür eskinin inslrı gibidir bazen hak veriyorum en iyisi diyorum takmamak kafaya en iyisi bırakalım en olursa olsun eskiden doktormu varmış böyle herşeyi eşeleyip durmak inasın psikolojisini bozuyo yani şu ağrılarım olmasa yeminle bende gitmem kolay kolay bekleri emin ol bu cahilcemi yoksa pes etmekmi takmamakmı bilemiyorum ama bir yandanda n iyisi diye düşünüyorum şahsen tahliler sonucu sorun çıkmazsa bende ötesine gitmek istemiyorum ama bakıp görücez artık canım yaaa

sen bilirsin gülüm. ne diyimmmmmmmmm

yorgun başlayan bir pazartesi gününden herkese günayyyydııınnnnnnnnn
hafta sonu giremdim herkes iyimi bakalım
çok güzel bir pazar günü geçirdim hava çok güzeldi tam bir piknik havası bende bunu kaçırmadım tabi
okadar çok koşturdumki kızmla eşimle saklambaç felan oynadık
bacaklarım ağrıyodu sabah kalktığımda

sen bilirsin gülüm. ne diyimmmmmmmmm

bakalım gülüm hayırlısı yaa insanlar çeşit çeşit düşünüyo karar alıyo inş sonumuz hayılrlısı olur demekle olmuyo sonuçlara göre neler yaşarız görücez artık birşey diyicem sizlere ben rüyamda beaz tombik tavşan gördüm nasıl tatlıydı gülüm korumaya almışım birileri peşnde böyle kucağımda sürekli canı yandıkça üzüklüyorum ona birşey olmasın diye saklıyorum kaçııryorum ne demek acaba yaaa:18::18:

hoşgeldin yorgun prenses. alırım senin yorgunluğunu ben

sen istersen bide nörologa göster canım o ne dicek. bana etkilemez o hiç dedi çünkü. için rahat eder bi farklı doktorada göster bana kalırsa.
pkoluydun demi canım.klomenmi kullanıyosun catlartma ignesi kac kere oldun. bide hapı günde kac kere içiyosun. benimkini 4 e cıkarttı. klomen kullanıyorum pkoluytum.

hoşgeldin eminem güzel geçmiş maaşallah balım ne güzel işte şimcikde çekcen ağrılarını mecburi gülüm

ay tam adamına sordun ben hiç bişi anlamam canım netten baksana tavsan görmek ne demek diye cıkar.

mrb kizlar ruyamda oglum olacagini gordum
dr a gitmek icin sabirsizlaniyorm
siz nasilsiniz hamislerin bebisleri nasillar acep ?

hosgeldin canım ay ne güzel temiz hava almıssın stres atmıs negatif enerjinide vermişssindir.olsaun seninki tatlı bi yorgunluk olmus.
benimde bvi toprakta yürümeye ihtiyacım var üzerimde acayip bi kötü enerji var kim deyse carpılıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…