yok cnim yaa bisey vermedi gosterdik sonucu onunla ilgilenmedi bile. cok etkili degil dedi.urologa gidin bile demedi. anca benim yumurtami buyutsun catlatsin ama sonuca varamayalim. duzgun bi sperm yoksa neyle dollenecek acaba bu yumurta. kizmaya basladim artik doktoruma. birakmak istiyorm onun tedavisini.ama nreye gidecm bilemiyorum
gülüm o konularda eşim biraz daha nasıl söylenir bilemiyorumda sadece beklemekten yana yani rabbim verirse verir vermzse ondan gelnendir zorlamam diyo düşünceleri farklı beni kırmaz desem her şekilde gelir ama sırf ben dedim diye gelir bunuda ben istemiyorum yani birlikte kararımzı olsun istiyorum hani benim istediğim gibi oda istesin diyorum ama ben kurcalamam diyo benim amcamda öyleydi 8 yıl olmadı belki daha fazla birkez olsun gitmedi bekledi sonundada 3 tane peişpeşe oldu yani ne bileim gülm hayırlısı olsun hakkımızda
Kızlar bi miyaba diyim didim,daha fazla yazamıyorum cepten şapıyorum çünkü,of ne zormuş lem:86:
Kızlar bi miyaba diyim didim,daha fazla yazamıyorum cepten şapıyorum çünkü,of ne zormuş lem:86:
avniyesim bozukluk yüzde kac canım. benim esimdede bozukluk belli bi oranda cıktı. nörologa gittim onada gösterdim sonucu. gayet güzel dedi. e ded,im morfoloji bosuklugu var diye yazıyo dedim o da sperm sayısı ve hareketliligi cok fazla onun yarısı bozuk olsa bile kalan yarısı seni hamile bırakmaya hayyli hayli yeter dedi. belki senin esinin sonucuda oleyse gülüm doktor ondan bişi yok demiştir. bi doktora daha göster sonucu istersen.
hoşgeldin canım hakkında hayırlısını nasip etsin gülüm inş vardır bebeğin bilirim çok zor beklemek rabbim beklenenin sonunu hayırlı kılsın inş AMİNNNNNmerhaba kizlar
cok heyecan basti
bat yakin 28 gunde oluyorum genelde
yarin bat
ama sonucta 31 olabailri gecikir diye biraz daha bekliycem
beklemek ne zor yaaaa
canım bilmiyorumda ben bu kadar kaderci degilim iyi o zaman esin hastalanıncada doktora gitmesin gecerse gecer desin olurmu öle bi mantık bide esin okumus adam ya cahilce canım bu düşünce o kadar kaderci olmasın bi gitsin sorun ondaysa bi tedavisini yaptırsın e ondan sonrada allah korusun olaki olmazsa o zaman desinki olmadımı olmuyo iste. ama bi cabalasın bi tedavi görsün eger gerek varsa.
hoşgeldin canım hakkında hayırlısını nasip etsin gülüm inş vardır bebeğin bilirim çok zor beklemek rabbim beklenenin sonunu hayırlı kılsın inş AMİNNNNN
gülüm gitmez doktorada normalde valla bak yani eşim biraz farklı düşünür eskinin inslrı gibidir bazen hak veriyorum en iyisi diyorum takmamak kafaya en iyisi bırakalım en olursa olsun eskiden doktormu varmış böyle herşeyi eşeleyip durmak inasın psikolojisini bozuyo yani şu ağrılarım olmasa yeminle bende gitmem kolay kolay bekleri emin ol bu cahilcemi yoksa pes etmekmi takmamakmı bilemiyorum ama bir yandanda n iyisi diye düşünüyorum şahsen tahliler sonucu sorun çıkmazsa bende ötesine gitmek istemiyorum ama bakıp görücez artık canım yaaa
sen bilirsin gülüm. ne diyimmmmmmmmm
yorgun başlayan bir pazartesi gününden herkese günayyyydııınnnnnnnnn
hafta sonu giremdim herkes iyimi bakalım
çok güzel bir pazar günü geçirdim hava çok güzeldi tam bir piknik havası bende bunu kaçırmadım tabi
okadar çok koşturdumki kızmla eşimle saklambaç felan oynadık
bacaklarım ağrıyodu sabah kalktığımda
yuzde 3 du cnm ama sperm sayisi cok cok fazlaydi.150 milyon falandi. tamam belki ole bi etkisi yoktur ama 7 aydir olmuyr. ilac icmekten sersem oldum. bu ay soyledim morfolojinin etkisi olabilirmi gebe kalamamamda tabiki etkisi vardir dedi. ee biz nereye kadar boyle gidicez biseyde yapmiyoruz.bekliyoruz. belki doktorum haklidir ama acaba bize vakit mi kaybettiriyr diye de dusunmuyor degilim
çok güzel bir pazar günü geçirdim hava çok güzeldi tam bir piknik havası bende bunu kaçırmadım tabi
bakalım gülüm hayırlısı yaa insanlar çeşit çeşit düşünüyo karar alıyo inş sonumuz hayılrlısı olur demekle olmuyo sonuçlara göre neler yaşarız görücez artık birşey diyicem sizlere ben rüyamda beaz tombik tavşan gördüm nasıl tatlıydı gülüm korumaya almışım birileri peşnde böyle kucağımda sürekli canı yandıkça üzüklüyorum ona birşey olmasın diye saklıyorum kaçııryorum ne demek acaba yaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?