baktımda abuk şeyler yazıyo anlamadım valla bir öyle bir böyle diyoay tam adamına sordun ben hiç bişi anlamam canım netten baksana tavsan görmek ne demek diye cıkar.
mrb kizlarruyamda oglum olacagini gordum
dr a gitmek icin sabirsizlaniyorm
siz nasilsiniz hamislerin bebisleri nasillar acep ?
temam kuzum bende olmam sen geldiğinde artık görüşürüz inş yine kolay geldin öpüyorummmmmkıslar ben bi evi temizleyim gelcem bi kac saate hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm
baktımda abuk şeyler yazıyo anlamadım valla bir öyle bir böyle diyo
hoşgeldin gülüm rüyaların tersi çıkarmış kzın olucak bak gör demişti dersin balım hayırlısıyla sağlıkla olsun da tek haber et hemen bizlerede emi
zaten dr un biri % 80 kiz demisti de ama bana samimi gelmedi bu kadar erken soyleyemz diye dusundum
hic farketmz kiz erkek evladim saglikla gelsinde
daha randevuya cok var ama tabki paylasirim
zaten dr un biri % 80 kiz demisti de ama bana samimi gelmedi bu kadar erken soyleyemz diye dusundum
hic farketmz kiz erkek evladim saglikla gelsinde
daha randevuya cok var ama tabki paylasirim
hoşgeldin yorgun prenses. alırım senin yorgunluğunu ben
hoş bulduk elifim çok sağolhoşgeldin eminem güzel geçmiş maaşallah balım ne güzel işte şimcikde çekcen ağrılarını mecburi gülüm
hosgeldin canım ay ne güzel temiz hava almıssın stres atmıs negatif enerjinide vermişssindir.olsaun seninki tatlı bi yorgunluk olmus.
benimde bvi toprakta yürümeye ihtiyacım var üzerimde acayip bi kötü enerji var kim deyse carpılıyom
ben rüyamda 10 haftalıkken yada 9 haftalıkkendi erkek gördüm. Millete pipisini gösteriyodum hemde11. haftada erkek dedi doktorum. 14. hftada ise pipiyide gösterdi
Eki Görüntüle 375447 prensesimmm dimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemen havalara girdim bak geçti bilem yorgunluğum pufyym nasılsın oğluşumuz nasıl
hoş bulduk elifim çok sağolevet tatlı bir yorgunluk oldu
hoşbulduk melisam evet hava çok güzeldi giydim yazlıkları valla hem deniz hem orman ikisi bir süper bir enerji verdi bazen olur ya yaramaz çocuk gibi dur durak bilmezsin bende dün öyleydim işte
ben rüyamda 10 haftalıkken yada 9 haftalıkkendi erkek gördüm. Millete pipisini gösteriyodum hemde11. haftada erkek dedi doktorum. 14. hftada ise pipiyide gösterdi
Biz geldikkkk oglumda bende cok yoruldukcok calistik isyan bayragini cekip eve geldik :)
Biz geldikkkk oglumda bende cok yoruldukcok calistik isyan bayragini cekip eve geldik :)
didem sende hoşgeldin kusura bakma görmedim verbir yanak barışalımmmgamze sen ne zaman geldin
bana kimse bişiy demiyo
selam verdim kimse görmedi bile beni
evet tatlı yorgunluk olmuş balım
gamze sen ne zaman geldin
bana kimse bişiy demiyo
Evde degilim,bu sebeple tel şapıyorum.ama bu tel de dokunmatik ekran ve yazamıyorum kolay of :86: sizi sevmek ben
gamze sen ne zaman geldin
bana kimse bişiy demiyo
hoşgeldin gamze hayırdır sen niye yoruldun
kime çektin isyan bayrağını bakalım
al al bütün yanaklarımı al tombiş koca yanak diye dalga geçiyolar benimle zatididem sende hoşgeldin kusura bakma görmedim verbir yanak barışalımmm
olabilir canım azıcık naz yapayım dedimayyy ben gormedim inan kiben gelmeden once yazdin heralde yoksa yazmaz miyiz
canım ben seni burda gördüğüme o kadar sevindim kibizde birbirimize deris ne olmus yani hiiihhhh hosgeldin canim kan sonucun iyi demis dr bende begenmistim sukur fazla dusmemis suan benimde oyle sekerde iyi cikacak isallah
didem sende hoşgeldin kusura bakma görmedim verbir yanak barışalımmm
sen nasılsın elif adet oldunmu yoksa hala beklemedemisin :26:
didem sende hoşgeldin kusura bakma görmedim verbir yanak barışalımmm
sen nasılsın elif adet oldunmu yoksa hala beklemedemisin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?