Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay tam adamına sordun ben hiç bişi anlamam canım netten baksana tavsan görmek ne demek diye cıkar.
baktımda abuk şeyler yazıyo anlamadım valla bir öyle bir böyle diyo
mrb kizlar ruyamda oglum olacagini gordum
dr a gitmek icin sabirsizlaniyorm
siz nasilsiniz hamislerin bebisleri nasillar acep ?

hoşgeldin gülüm rüyaların tersi çıkarmış kzın olucak bak gör demişti dersin balım hayırlısıyla sağlıkla olsun da tek haber et hemen bizlerede emi

zaten dr un biri % 80 kiz demisti de ama bana samimi gelmedi bu kadar erken soyleyemz diye dusundum
hic farketmz kiz erkek evladim saglikla gelsinde
daha randevuya cok var ama tabki paylasirim

zaten dr un biri % 80 kiz demisti de ama bana samimi gelmedi bu kadar erken soyleyemz diye dusundum

tabiki kuum yeterki sağlıklar gelsin kız erkek ayrımı değil bu anşlıyorum merak ediyo insan sabırsaızlanıyo hayırlısı olsun inş balım

ben rüyamda 10 haftalıkken yada 9 haftalıkkendi erkek gördüm. Millete pipisini gösteriyodum hemde 11. haftada erkek dedi doktorum. 14. hftada ise pipiyide gösterdi

hoşgeldin yorgun prenses. alırım senin yorgunluğunu ben
prensesimmm dimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemen havalara girdim bak geçti bilem yorgunluğum pufyym nasılsın oğluşumuz nasıl
hoşgeldin eminem güzel geçmiş maaşallah balım ne güzel işte şimcikde çekcen ağrılarını mecburi gülüm
hoş bulduk elifim çok sağol evet tatlı bir yorgunluk oldu

hoşbulduk melisam evet hava çok güzeldi giydim yazlıkları valla hem deniz hem orman ikisi bir süper bir enerji verdi bazen olur ya yaramaz çocuk gibi dur durak bilmezsin bende dün öyleydim işte

Biz geldikkkk oglumda bende cok yorulduk cok calistik isyan bayragini cekip eve geldik :)

ben rüyamda 10 haftalıkken yada 9 haftalıkkendi erkek gördüm. Millete pipisini gösteriyodum hemde 11. haftada erkek dedi doktorum. 14. hftada ise pipiyide gösterdi

belkim bana da oyle olur bende ultarasonda aaa pipi degil mi o diyodm dr da benden iyi bildin diyodu
kk saolsun

evet tatlı yorgunluk olmuş balım

Evde degilim,bu sebeple tel şapıyorum.ama bu tel de dokunmatik ekran ve yazamıyorum kolay of sizi sevmek ben

Son düzenleme:
gamze sen ne zaman geldin
bana kimse bişiy demiyo
selam verdim kimse görmedi bile beni

bizde birbirimize deris ne olmus yani hiiihhhh hosgeldin canim kan sonucun iyi demis dr bende begenmistim sukur fazla dusmemis suan benimde oyle sekerde iyi cikacak isallah

hoşgeldin gamze hayırdır sen niye yoruldun
kime çektin isyan bayrağını bakalım

bakkali temizledi kocamla arkadasi bende mallari sildim ettim egil kalk canim cikti valla kocama dedim biz gidiyoruz oglumla ne halin varsa gor :)

didem sende hoşgeldin kusura bakma görmedim verbir yanak barışalımmm
al al bütün yanaklarımı al tombiş koca yanak diye dalga geçiyolar benimle zati
ayyy ben gormedim inan ki ben gelmeden once yazdin heralde yoksa yazmaz miyiz
olabilir canım azıcık naz yapayım dedim
bizde birbirimize deris ne olmus yani hiiihhhh hosgeldin canim kan sonucun iyi demis dr bende begenmistim sukur fazla dusmemis suan benimde oyle sekerde iyi cikacak isallah
canım ben seni burda gördüğüme o kadar sevindim ki
geçen gece rüuamda gördüm seni
kucağında oğluşunla
aa doğurmuş diyorum kendi kendime
uyandım diyorum keşke gelse de anlatsam özlemişim valla

sen nasılsın elif adet oldunmu yoksa hala beklemedemisin :26:

oldum gülüm oldum 3. günüm bugün bu seferde 35 günde oldum doktora gidicem bugün bakalım artık ne çıkıcak

sen nasılsın elif adet oldunmu yoksa hala beklemedemisin :26:

oldum gülüm oldum 3. günüm bugün bu seferde 35 günde oldum doktora gidicem bugün bakalım artık ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…