allah korusun be,ama hani bazı şeylerden tiksiliniyo ya gibeyken..:26:bu da adamından tiksinmiş işte..
töbeler töbesi..
heee efet aşk kokarrrr
Sabahları aç karnına yiyebilirmisin bilmiyorum ama sabah aç karnına 1 çorba kaşığı bi de akşam aynı şekilde..Aç karnına yiyemezsen artık kahvaltıdan sonra yersin..Ben pek tadını bilmiyorum ama balını biraz fazla koyuyodu arkadaşım çörek otu acı oluyomuş..Bi küçük kavanoz bal al aktardan olsun ama onlarınki daha hakiki oluyo..Buna bir yemek kaşığı tarçın koy bir yemek kaşığıda çörek otu..Yalnız çörek otu toz çörek otu olcakmış aktarda satılıyomuş..Karıştır öyle ye..Senin için telefon açtım şimdi arkadaşıma o yazdırdı
Bak ben sana tiksindiğim şeyleri sayıyım..Bi önceki hamileliğimdekısır, son hamileliğimde çikolata ve bunları hala yiyemiyorum Şimdi de kocamın parfümü daha ne çıkcak bakalım
ayyy canımsın..çok teşekkür ederim...zahmet oldu sanada çok sağol..balım var kayınvalidem köyden getirdi.birtek toz çörekotu almam lazım..kaçgün yemeliyim sence cnm.yumurtlayana kadar mı??
kardelen senin bir bebişin var değil mi cnm?bu 2.mi olacak??:26:
Adet olursan ki inşallah olmazsın birinci günü başla 22.güne kadar falan ye sonra ara ver nolur nolmaz bebek falan olursa bilmiyoruz şimdi gerçi ne zararı olabilir hepsi doğal şeyler ama sen yine de öyle yap baktın yine olmadı yine adetinle başlarsın arkadaşım 2.ayda falan hamile kalmıştı..
Yok canım ya bi türlü kucağıma almak nasip olmadıEşim çocuk istemiyo benim ama ısrarla da bebek gelmeye çalışıyo
Allah seni ne yapmasın..ee doğru ama hak geçmesin
cnm ben bugün itibariyle 21 aylık evliyim..20 aydır bebiş için uğraşıyoruz cnm..en son rahim filmim çekildi bi sorun yok çok şükür...bu 2 ayda ilaçsız serbest takılıyoruz cnm..eğer olmazsa ramazanda doktora gidicem tekrar
Canım bi öneride bulunabilir miyim dener misin bal tarçın çörek otu karıştırıp yermesin yumurtalara çok etkisi var benim arkadaşım şu ateş ölçen öyle hamile kaldı
Yok canım ya bi türlü kucağıma almak nasip olmadıEşim çocuk istemiyo benim ama ısrarla da bebek gelmeye çalışıyo
anladım canım hayırlısı olsun bellimi olyr belki bu iki ayda gelir
keşke hayatım keşke gelsede şaşırtsa şu velet benii
ya bendemi yapsam şu karışımlardan ben hiç denemedim şimdiya kadar herhangi bi kür
olsun ben senin yerinde olsam çatır çatır doğururum...bak Rabbim ne güzel sana bahşetmiş..hayırlısı olsun cnm..o kucağına aldım mı fikri tamamen değişir şüphen olmasın..
Tembellik derken yumurtalıkların mı tembel o zaman bu işe yararayy inşallah cnm yaa..şifam belki bundadır..aç karna yerim ben hiç farketmez..bende zaten tembellik var cnm..bu ay kaldığımı zannetmiyorum ben.çünkü sivilcelerim çıktı bi ğöğüslerde şişti azıcıkta ağrıyor.bunlar hep reglimde olurdu..heralde bu ayda tutunmadı bebiş..:18::18:
keşke senin gibi çabucak gibe kalıversek be
maşallah sana kuzen
bu sefer üzmek,yormak yok kendini
yap tabi ne olur ne olmaz..dpğadan belki bize şifa olur..hadi yapalım kim önce kalacak hamişikimizde kalırız inşallahh
olsun ben senin yerinde olsam çatır çatır doğururum...bak Rabbim ne güzel sana bahşetmiş..hayırlısı olsun cnm..o kucağına aldım mı fikri tamamen değişir şüphen olmasın..
canım tebrik ederim önceliklee inş. bu sfer kucağına alırsın
12 yıllıkmı evlisin doğrumu anladım
bide neden istemiyoki acep kocişin yani zamanlama açısındanmı hiçmi?
Tembellik derken yumurtalıkların mı tembel o zaman bu işe yararEşinde keçiboynuzu pekmezi yesin Bu keçiboynuzu pekmezini ben yiyorum kansızım biraz ondan mı hamile kalıyorum acaba:26:
QUOTE]
canım bnm doktor ondan şüpheleniyor artık kalamazsan problem o diyor..yediriyorum cnm 2.kavanoza geçtik..çok etkisi var erkeklerde ama kadınlarda bilmiyorum ki hayatım..
Tembellik derken yumurtalıkların mı tembel o zaman bu işe yararEşinde keçiboynuzu pekmezi yesin Bu keçiboynuzu pekmezini ben yiyorum kansızım biraz ondan mı hamile kalıyorum acaba:26:
Bunun yolu istememekten geçiyo galiba kuzen bugünden itibaren istemiyoruz diyin
Ben zaten iş falan yapmıyorum biliyosun benim kafamın yorulmaması lazım
yapalım bakalım ne olcakk ben senden tarifi alırım ama bu ay geçti benim adetin 6. günündeyim yeni bitti yani adet bi dahaki ayamı yapıcam şimdi
QUOTE]
canım bnm doktor ondan şüpheleniyor artık kalamazsan problem o diyor..yediriyorum cnm 2.kavanoza geçtik..çok etkisi var erkeklerde ama kadınlarda bilmiyorum ki hayatım..
Sen de ye canım bi kaşıkta ondan at ağzına :26:
Ben eşimi hiç kucağında çocukla düşünemiyorumDoğurabilsem canım keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?