Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah korusun be,ama hani bazı şeylerden tiksiliniyo ya gibeyken..:26:bu da adamından tiksinmiş işte..
töbeler töbesi..

heee efet aşk kokarrrr

Bak ben sana tiksindiğim şeyleri sayıyım..Bi önceki hamileliğimdekısır, son hamileliğimde çikolata ve bunları hala yiyemiyorum Şimdi de kocamın parfümü daha ne çıkcak bakalım

ayyy canımsın..çok teşekkür ederim...zahmet oldu sanada çok sağol..balım var kayınvalidem köyden getirdi.birtek toz çörekotu almam lazım..kaçgün yemeliyim sence cnm.yumurtlayana kadar mı??

Bak ben sana tiksindiğim şeyleri sayıyım..Bi önceki hamileliğimdekısır, son hamileliğimde çikolata ve bunları hala yiyemiyorum Şimdi de kocamın parfümü daha ne çıkcak bakalım

kardelen senin bir bebişin var değil mi cnm?bu 2.mi olacak??:26:

ayyy canımsın..çok teşekkür ederim...zahmet oldu sanada çok sağol..balım var kayınvalidem köyden getirdi.birtek toz çörekotu almam lazım..kaçgün yemeliyim sence cnm.yumurtlayana kadar mı??

Adet olursan ki inşallah olmazsın birinci günü başla 22.güne kadar falan ye sonra ara ver nolur nolmaz bebek falan olursa bilmiyoruz şimdi gerçi ne zararı olabilir hepsi doğal şeyler ama sen yine de öyle yap baktın yine olmadı yine adetinle başlarsın arkadaşım 2.ayda falan hamile kalmıştı..

ayy inşallah cnm yaa..şifam belki bundadır..aç karna yerim ben hiç farketmez..bende zaten tembellik var cnm..bu ay kaldığımı zannetmiyorum ben.çünkü sivilcelerim çıktı bi ğöğüslerde şişti azıcıkta ağrıyor.bunlar hep reglimde olurdu..heralde bu ayda tutunmadı bebiş..:18::18:

Yok canım ya bi türlü kucağıma almak nasip olmadıEşim çocuk istemiyo benim ama ısrarla da bebek gelmeye çalışıyo

keşke senin gibi çabucak gibe kalıversek be
maşallah sana kuzen
bu sefer üzmek,yormak yok kendini

anladım canım hayırlısı olsun bellimi olyr belki bu iki ayda gelir

Canım bi öneride bulunabilir miyim dener misin bal tarçın çörek otu karıştırıp yermesin yumurtalara çok etkisi var benim arkadaşım şu ateş ölçen öyle hamile kaldı

ya bendemi yapsam şu karışımlardan ben hiç denemedim şimdiya kadar herhangi bi kür

Yok canım ya bi türlü kucağıma almak nasip olmadıEşim çocuk istemiyo benim ama ısrarla da bebek gelmeye çalışıyo

olsun ben senin yerinde olsam çatır çatır doğururum...bak Rabbim ne güzel sana bahşetmiş..hayırlısı olsun cnm..o kucağına aldım mı fikri tamamen değişir şüphen olmasın..

yap tabi ne olur ne olmaz..dpğadan belki bize şifa olur..hadi yapalım kim önce kalacak hamiş ikimizde kalırız inşallahh

canım tebrik ederim önceliklee inş. bu sfer kucağına alırsın
12 yıllıkmı evlisin doğrumu anladım
bide neden istemiyoki acep kocişin yani zamanlama açısındanmı hiçmi?

olsun ben senin yerinde olsam çatır çatır doğururum...bak Rabbim ne güzel sana bahşetmiş..hayırlısı olsun cnm..o kucağına aldım mı fikri tamamen değişir şüphen olmasın..

bencede :13:

Tembellik derken yumurtalıkların mı tembel o zaman bu işe yararEşinde keçiboynuzu pekmezi yesinBu keçiboynuzu pekmezini ben yiyorum kansızım biraz ondan mı hamile kalıyorum acaba:26:
keşke senin gibi çabucak gibe kalıversek be
maşallah sana kuzen
bu sefer üzmek,yormak yok kendini

Bunun yolu istememekten geçiyo galiba kuzen bugünden itibaren istemiyoruz diyin

Ben zaten iş falan yapmıyorum biliyosun benim kafamın yorulmaması lazım

yap tabi ne olur ne olmaz..dpğadan belki bize şifa olur..hadi yapalım kim önce kalacak hamiş ikimizde kalırız inşallahh

yapalım bakalım ne olcakk ben senden tarifi alırım ama bu ay geçti benim adetin 6. günündeyim yeni bitti yani adet bi dahaki ayamı yapıcam şimdi

Ben eşimi hiç kucağında çocukla düşünemiyorum Doğurabilsem canım keşke

canım tebrik ederim önceliklee inş. bu sfer kucağına alırsın
12 yıllıkmı evlisin doğrumu anladım
bide neden istemiyoki acep kocişin yani zamanlama açısındanmı hiçmi?

Evet canım 12 yıllık evliyim..Bilmem her seferinde bi bahanesi var eşimin daha önce yaşımın küçük olduğunu söylüyodu..Şimdi benim sağlık problemlerimi öne sürüyo dadı tutmam lazım diyo..Yani illaki çocuk mu yapmak lazım sadece sen ve ben olamaz mıyız diyo hep konuşuyo zaten

ya bi alamadım şu ünlü kiçi buynusu pikmesini heee yuh bana
kafanı da yorma güzel suratlım benim,güzel kalplim benim

yapalım bakalım ne olcakk ben senden tarifi alırım ama bu ay geçti benim adetin 6. günündeyim yeni bitti yani adet bi dahaki ayamı yapıcam şimdi

bekleme alyacan,hemen başla.. fayda faydadır kuzu

Ben eşimi hiç kucağında çocukla düşünemiyorum Doğurabilsem canım keşke

doğurusun datlum.Rabbim onu rahmine düşürmüş.sen vücuduna eziyet etmezsen bol bol yatıp dinlenirsen hiçbişeycik olmaz...çalışıyormusun peki cnm sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…