Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi canım sevindim bişey olmamasına

kızım orasına koptuk zaten de
ben yapamam yaa yine de
ben kocamın yanında iç çamaşırımı bile değiştirmem

ferdam geçmiş olsun neyse ki önemli bişeyi yokmuş oğluşun

azra piyensese bayılldımmm maşallah ona..

iyi önemli bişisi yokmuş sevindim

Tesekkurler ferdam.evet cnm galiba ondan almadi ebe dikkat et dedi hemen kaldirma falan yapiyorum dediklerini ama yinede kusuyor.insallah bu durum duzelir.masallah cnm nazar degmesin kuzeyimize.
reflüsü olabilir canım ondan kusuyordur belki

ama kuzey hem denizgili,hem benim kızımı idare etcektiydi ya
hee harem kuracak
artık hürrem hangisi olur bilemiyorum
akıllı olan kazansın

Gamze bende sendenim hatta geceleri tek gidemem eşimi uyandırırım gel beni bekle diye oda gelir zavallım

Kızlar bilen biri bana duphalac ı nasıl kullanacağım konusunda yardımcı olabilirmi.Hergün mü içmeliyim ve günde ne kadar ölçek olarak.Dr agidince başka ilaç yazdırıcam ama şuan 2 hafta var ve 2 hafta bir şekilde idare etmem lazım.

harem kursun kuzeyim o zaman

kız bana bak,bakarsın benim oğlum olur,senin kızı alırız,ferda da çatlar haremmiş,akıllı olan oğlanı kaparmış
hem seninkinden az küçük olacağı için benimki,zengin de olurlar.. öyle denir ya

ben de hayatta yaptıramam en fazla 100 lira veririm ağdacı yapar... bişeyler gizli kalmalı adam her halini gördükten sora güzel olan kısmı pek cazip değil bence
Gamze bende sendenim hatta geceleri tek gidemem eşimi uyandırırım gel beni bekle diye oda gelir zavallım

edepsiz utanmaz karılar sizi

Kızlar selam

pat diye dalıyorum kusura bakmayın nolur ama acil yardımınıza ihtiyacım var,
biz hala isim koyamadık oğlumuza, yarın öbür gün bebek şekerleri siparişini vericez ama hala ismi yok

bilen vardır belki eşim Kaan'ı çok istiyor, ben Enes'i çok istiyorum,
çift isim olucak da ikincisi kulağa okuncak sadece,
bide yurtdışında yaşadığımız için buraya uygun olmasına dikkat ediyoruz.

Sizce Enes mi Kaan mı? :26: :26: :26:

hevinimmm

bence enes çok orjinal

Bence kaan daha hoş geliyor kulağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…