Geldıkkkk bız bebeler 6. Aydan once bulasıcı hastalık olmazlarmıs terden oluyomusmus sozde
ne guluyonuz len ben kocamın yanında kusmaya baslayınca utanmayı attım garıııı asıl komedı olan sen hamılelıkten once adet goruyomuydun demesı bana gorede
azraaaaa
bu kız nası bişi böylee maşallah
gamze gittiniz mi doktora
Geldıkkkk bız bebeler 6. Aydan once bulasıcı hastalık olmazlarmıs terden oluyomusmus sozde
ne guluyonuz len ben kocamın yanında kusmaya baslayınca utanmayı attım garıııı asıl komedı olan sen hamılelıkten once adet goruyomuydun demesı bana gorede
reflüsü olabilir canım ondan kusuyordur belkiTesekkurler ferdam.evet cnm galiba ondan almadi ebe dikkat et dedi hemen kaldirma falan yapiyorum dediklerini ama yinede kusuyor.insallah bu durum duzelir.masallah cnm nazar degmesin kuzeyimize.
hee harem kuracakama kuzey hem denizgili,hem benim kızımı idare etcektiydi ya
hee harem kuracak
artık hürrem hangisi olur bilemiyorum
akıllı olan kazansın
reflüsü olabilir canım ondan kusuyordur belki
hee harem kuracak
artık hürrem hangisi olur bilemiyorum
akıllı olan kazansın
harem kursun kuzeyim o zaman
ben de hayatta yaptıramam en fazla 100 lira veririm ağdacı yapar... bişeyler gizli kalmalı adam her halini gördükten sora güzel olan kısmı pek cazip değil benceSANA AYNEEEN KATILIYORUM
ne onu o halde görmek isterim ne de o beni o halde görsün isterim
bişeyler mahremiyetini korumalı bence kocam bile olsa
zaten ben hamilelikte de kişisel temizliğimi falan kendim yaptım
yaptıramam ben yaa
Gamze bende sendenim hatta geceleri tek gidemem eşimi uyandırırım gel beni bekle diye oda gelir zavallım
Hosgeldin cnm ilk zamanlar bende kabizlik yasamistim ve korkuyordum birsey olcak diye tek degilsin yaniHerkese merhaba takıntılı pimpirikli gebe geldii
ben de hayatta yaptıramam en fazla 100 lira veririm ağdacı yapar... bişeyler gizli kalmalı adam her halini gördükten sora güzel olan kısmı pek cazip değil bence
edepsiz utanmaz karılar sizi
Hosgeldin cnm ilk zamanlar bende kabizlik yasamistim ve korkuyordum birsey olcak diye tek degilsin yani
Ama birsey olmadi korkma.
Kızlar selam
pat diye dalıyorum kusura bakmayın nolur ama acil yardımınıza ihtiyacım var,
biz hala isim koyamadık oğlumuza, yarın öbür gün bebek şekerleri siparişini vericez ama hala ismi yok
bilen vardır belki eşim Kaan'ı çok istiyor, ben Enes'i çok istiyorum,
çift isim olucak da ikincisi kulağa okuncak sadece,
bide yurtdışında yaşadığımız için buraya uygun olmasına dikkat ediyoruz.
Sizce Enes mi Kaan mı? :26: :26: :26:
Kızlar selam
pat diye dalıyorum kusura bakmayın nolur ama acil yardımınıza ihtiyacım var,
biz hala isim koyamadık oğlumuza, yarın öbür gün bebek şekerleri siparişini vericez ama hala ismi yok
bilen vardır belki eşim Kaan'ı çok istiyor, ben Enes'i çok istiyorum,
çift isim olucak da ikincisi kulağa okuncak sadece,
bide yurtdışında yaşadığımız için buraya uygun olmasına dikkat ediyoruz.
Sizce Enes mi Kaan mı? :26: :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?