Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kaan daha bi karizmatik geldi nedense:44:

hevinimmm

bence enes çok orjinal

megilimm bebeğimm özlemişim seni

canım Enes benimde çok hoşuma gidiyor da korkuyorum dalga konusu olur mu diye,
almanlar Eeeenes diye söylicekler bizim gibi Enes kısa ve öz değil. Offf kafayı yicem yaa

hevin,sorduğuna pişman oldun dimi

Enes diyom,işte o kadan

almanlar Eeeenes diye söylicekler bizim gibi Enes kısa ve öz değil. Offf kafayı yicem yaa

hmm öyle mi söyleniyomuş almanyada enes :44:
bilemedim bak şimdi hevinim..

hevin,sorduğuna pişman oldun dimi

Enes diyom,işte o kadan

yok kuzum valla kafamız duman gibi oldu bi sürü isime baktık aylarca ama aklımızda hep Enes ve Kaan kaldı,
ee ikimizde inatçı geldik taa bugünlere kadar sayılı gün kaldı çocuğun hala ismi yok velet diye sesleniyoruz
ama bugün mecbur karar vericez yarın sipariş verilcek çünki

keşkem de bebe fotoları olsa şöyyylee ayyyy

İnsanların ismi nasıl telaffuz edeceğini düşününce insan kararsız kalıyor gerçekten.bende hep kızım olursa adı naz olucak derdim ama şimdi düşünüyorumda kesin herkes nazlı diyecek ve ben nazlı olsun istemezdim.

kiz birak adam heladayken isemeyi ben tatile gittigimizde otelde gece yataga koyvermistim

kız zati ben zorla vermeye çalışıyom denizi kuzeyin haberi yok

Azramm canım tekrar hayırlı uğurlu olsun, maşallah meleğine kırk bir kere
baya toparlanmış kuzum

moonum, Mastercim sizede tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım

Gamzemm Rüzgarı ısırmak istiyorum
eşinle olan muhabbete de koptum valla

hmm öyle mi söyleniyomuş almanyada enes :44:
bilemedim bak şimdi hevinim..

evett

O vakit Kaan olsun..
İsmiyle bir yaşasın paşamız

Naz'a Nazl demezler herhalde canım, ben düşünmezdim mesela hiç :26: Naz çok güzel gerçekten
işte Almanya'da en büyük sorunda bu , okulda çocucklar dalga geçmeyi çok seviyorlar eh bide telaffuz edemiyorlar yanlış söylüyorlar ismi, ne kadar düzeltmeye çalışsanda yok söyleyemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…