Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aşk olsun megimm dün ben koyduydum koca bebeğimin fotsunu ama sen yoktun işteee hııhhhh
hem bana hoşşgeldinde dimedimmm yoluyummu saçınıı

yol yolll

ben baktım ama silinmiş senin fotolar ben görmedim duymadım

allah cezanı vermesin bi kıçını tutamadın

gamzeyle meganı biliyoduk an itibariyle ztar da eklendi

kizim onu yasamayan bilmez o kadar guzel bir hisle geliyorki.. bir kere yasasan anlarsin hayatinda hic bu kadar guzel isememissindir.. zaten sen ruya saniosun ama uyaninda aci gercekle karsilasiosun

bide kocama temizletmistim.. yuzsuzlugun daniskasi

napim benimde yikanmam lazimdi

tabi benimle hala aklina esince dalga gecio beyimiz

Dusuk yaptıgımda pedı camasırıma yapıstırıp altımdakı kanlı pedı cıkaranda kocamdı hamılelıkte son zaman temızlıgımı yapanda dogumda ebeler parmakladıktan sonra gelen kanı sılende kocamdı valla ısteyen gulsun bende boyle

Sanırım bizbu kadra olmayız gamzem sen beni solladınBen ped değiştirme ve epilasyon işlerini yapamam asla kocişin yanında

canım gırgır yapıyoruz ayrıca senin özel bi durumun var tabi ki kocan yapıcak..
ayrıca kocadan kocayada değişiyo bu durumlar benim kocam hayatta yapmaz

sinirlendin mi len
gel üpemmm

o bişey mi benim teyzem gece altına işemiş kalkmış üstünü değiştirmiş kocasını çişli tarafa itmiş adam bi kalkmış her taraf çiş...

yıllardır dalga geçiyo garibanla

canım gırgır yapıyoruz ayrıca senin özel bi durumun var tabi ki kocan yapıcak..
ayrıca kocadan kocayada değişiyo bu durumlar benim kocam hayatta yapmaz

katılıyorum kocadan kocaya da değişir
benimki de hayatta yapmaz gibi geliyor, yaptırmayı denemedim ama
hem benim kocam kıldır biraz
öyle bişey olsa hoşuna gitmezdi sanırsam

Ozleeeeem ısallah sana yapısık bı beben olsun ısemek ıcın kocanın yanına dalıverde gor gunun

megommm ne sınırlencem len ben bunnara bırı hormonsal dıgerı anasal sebeblerden bana sarıyolar hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…