Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ketenhelva bir de eczanemizde sitesinde pişik önleyici kremde kampanya var
bir tüp alana ikincisi %50 indirimli
mustela diye aratırsan 3. sayfada sanırım çıkıyor 2 tüp birden koymuşlar 42 tlye
ben ondan almıştım öyle baya ekonomik oluyor

Kızlarrrr catlak annenızde varsa eger kacıs yok catlıcaksınız

bıde ben chıcco aldım sampuanı hıc kopurmuyo nerdeyse sadece sabunu kopuruyo gayet memnunuz bız oglumla

Bende ilk zamnalar yağlarla idare edeyim bir yandanda indirimleri takip ederim indirime girdiğinde alırım

mustela diye arat yukarıdaki arama kısmında
ben herşeyimizi o siteden alıyorum
ertesi gün kargoluyorlar
çok hızlı alışveriş oluyor seviyorum

Kızlarrrr catlak annenızde varsa eger kacıs yok catlıcaksınız

bıde ben chıcco aldım sampuanı hıc kopurmuyo nerdeyse sadece sabunu kopuruyo gayet memnunuz bız oglumla

Benim annemde hiç yok denecek kadar a z çatlak var
İki kardeşiz yani iki gebelik ve hiçbirşey sürmemiş sadece çok azcık çatlağı var oda belli belirsiz çamaşır hizasında inşlalah bende ona çekerim

canım o set üçlü olan değilmi çantasıda var hani resmi eklemeyi beceremedim

ben set olarak almadım canım
losyon kullanmıyorum çünkü ben
gerekirse alırım demiştim, hiç de gerekmedi, alsaydım da kullanmazmışım zaten
saç vücutşampuanı, pişik önleyici krem ve yağ yetti bana

o zaman hıc korkma benım annem harıta gıbıydı bende 8. Haftada catladım engellenemıyo hastanede nst odası ve emzırme odası aynı yerde bı kadın gordum doguma 3 hafta varmıs catlamadık 1 yer kalmamıs gobegınde ve hamıle kaldıgından berı yaglanıyomus sordum annende var mı dıye evet dedı zaten hamılelık catlagı dıye netten arat anne yada ablada varsa kacınılmazdır dıyo

Slm kızlar dün gece eşim geç gelcekti bende burda dolanırken ultrason fotolarına denk geldim bogazım dügümlendi,gidip bende eski ultrason fotolarına bakmak istedim ama yapmadım.eşim gelincede başladım ağlamaya zaman geçiyor hepinizin bebikleri oldu veya olcak,ben niye böyle zorlandım diye düşümdüm 2011 evlenip 1.dogurup 2.ye gebe kalanlar var,,,hayatımda boşa geçen koca bir buçuk yıl

Ben karnımdakı catlaklar kobacan memelerım ve 84 kg halımle bıkını gıyıp oglumuda kucagıma alıp denıze gırdım cokta tın yanıııı ama bazı hatunlar vardı cıllop gıbı bıkınılı ıcımde gıttı yanı

sağol canım bende alıyım ordan bide yağ dediğin vücut yağımı yoksa masaj yağımı :44:

hilalcim bence kendine haksızlık ediyosun senin hamile kalamama gibi bi sorunun yokki hem sende pıhtılaşma çıkmıştı sanırım buda bebeğin beslenmesini engellediği için düşüğe sebeb alıyor..artık iğne kullanarak bu sorunuda yeniceksin ve ben eminimki çok güzel bi anne olucak sın

bıtanem hayatta hepımızın bır sınavı var senınkıde bu ama ben ınanıyorumkı mukafatın cok guzel olacak ısallaah
ultrason fotosu evet bende dusuk yaptıgımda bakar aglardım ve kocam alıp saklamıstı meger cebıne koymus bıgun yıkadım ıcınden cıktı ezılmıs dagılamk uzere o halde elımde gordu basladı oda aglamaya ve ruzgara hamıleydım o ara rabbım verıyo ama ıcınde cıkmıyo olsaydı su kadar olacaktı dıyorum hep tabı yıyecek ekmeklerı yokmus allah ruzgarıma omur versın
sanada en kısa zamanda bır bebek gelıcek hemde cok tatlı ballı bır bebek olacak bencede ıstdekı drunu dınleyıp hemen gebe kalmalısın sen

Mustela Massage Oil 100 ml şundan canım

hilal bence de üzüntünü anlamamız zor elbette yaşayan bilir ama çok şükür ki hamile kalmana engel bir durum yok
allahın izniyle yeniden sağlıklı evlatların olacak

Kızlar selam
off çok sıkılıorum ben bugün arkadaşımla görüştüm yemek yedik gezdik biraz o kızcağız 3 aylık bebeğini kaybetti karnında ben zaten 1 senedir bekliyorum diğer arkadaşlarımız aradı bu akşam buluşalım diye hemen kaçtım eve biri doğurmuş biri hamile tahmin edersiniz bende durmumu onlara açmak istemdiğim için evimdeyim
bu arada Gamzeden aldığım tariflerle hafiften bi kışa hazırlık yaptım
Sue Ztar Lovely cinsiyetleri öğrendiniz mi
Ztar a en so büyük ihtimal kız demişlerdi aman sağlıkla gelsinler yeter ki
Ferdayıda ne zamandır görmüyorum herkesin keyfi iyidir inşallah

Son düzenleme:

bak pericim simdi duygularini bir yana birakip oylece yazdiklarimi oku tamam mi canim ?

bak sen psikolojik olarak cok kotu durumdasin ama bak bugun gorustugun arkadasinla Allah sana sakin olmani, herseyde bir hayir oldugunu resmen gostermis.. ne kadar zordur canim biliyormsun kizin 3 aylik bebegini kaybetmesi..

ben ilk bebegimi kaybettigimde bir cok baska faktorun de patlamasiyla ve en onemlisi de ne biliomusun .. YALNIZLIK ve UZAKLIK in bana yasattigi duygusal cokuntuyle resmen bunalima girmistim.. ve bir cok arkadasimla ayni anda hamileydik.. Bunlar baska bir sehirdeydi ve ben ziyarete gittim.. bir baktim.. icimden gecirdim yani herkes cocuguyla devam ediyor bir ben kaybettim diye,, ve ne oldu biliyor musun., o kadar aci ki,, ertesi gunu bu kizlardan birinin o gece 5-6 aylik bebegini kaybettigini ogrendim.. ne kadar uzuldum anlatamam.. kendimi bile sucladim hatta,,

Ben sukrettim.. Rabbim atlatabilecegin en hafif sekilde atlattim sana sukurler olsun dedim.. Insanlar bunun acisini cok cekiyor.,. bu konulari konusmaltan hoslanmiyorum.. hatirlamak istemiyorum..

Sen belki istedigin zaman hamile kalmicaksin ama Rabbim sana insaallah hamile kaldiginda evladini bagislar, kucagina alirsin.. saglikla, hayirla buyutursun..

benim dualarim hep o yonde simdi.. Rabbim hayirla, saglikla kucagimiza aldirsin.. ona hayirli, bereketli, saglikli omurler versin.. guzelce buyutebilmeyi bize nasip etsin.. acisini gostermesin..

bak senin hic bir sagliksal problemin yok.. dr un demis olacak diye.. sen sabirli ol ve sukret canim.. zaten baska yapacak ne var ki?

canim seni de tam senin kadar anlamam imkansiz ama gercekten soyle soyleyeyim durumunu sadece tahmin edebilirim..

insan sil bastan gibi hissediyor herseyi.. ama inanki yeniden hamile kalinca ki bu senin icin hic de zor degil gecmisi aciyla hatirlamicaksin.. ya da soyle diyim.. eskisi gibi acitmicak canini.. sabir iste.. don dola konu sabira geliyor..

Allah yardimcin olsun ne diyim canim benim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…