valla ergenlikte bende de vardı çatlak
ama hamilelikte olmadı
demekki önlenebilir bişeymiş diyorum
lierac iyi geldi bana herkese yarar mı bilmem de
canım ben de baştan yağ vazelin falan kullandım
ilk zamanlar pek olmuyor zaten çatlak
25ten falan sonra başladım lieraca
2 tüp kullandım herlade bir tüp de yarım kalmıştı, bir tüp de açılmamış vardı
açılmamış ve yarım kalanı pufidiğe göndermiştim
siteleri dolaşın bazen baya düşüyor fiyatları
valla ergenlikte bende de vardı çatlak
ama hamilelikte olmadı
demekki önlenebilir bişeymiş diyorum
lierac iyi geldi bana herkese yarar mı bilmem de
zaten baştan önlenebilrise önlenebilinirmiş yoksa az başladı mı oluşmaya istediğin kadar sür bi işe yaramazmış o kremi çok duydum ben sitelerde hiç kullanıpta mennun kalmayan yok mucizevi bişey desene takip edip indirimdeyken yakalamak lazım
bencede o almazsa ben alırım zaten bu arada eczanemizdede bulamadım ben mustelayı..umut egecim kremin tek başına fiyatı 38 tl idi ama eminim eczanelerde daha pahalıdır yinede sen bilirsin iyi araştır derim benlovelycim göbeğin çıkınca başlarsın sende o zamana kadar yağ kullan şahsen ben 7.ayımda başladım gerçi benimki geç oldu ama sen 5 .ayda başla işte
Banada pahalı geldi aslında imkanı olan için çatlamamayı düşünürsek değer ama beni her ay bir krem zorlar o yüzdeen ben yağlara talim edeyim.
Kızlarrrr catlak annenızde varsa eger kacıs yok catlıcaksınız
bıde ben chıcco aldım sampuanı hıc kopurmuyo nerdeyse sadece sabunu kopuruyo gayet memnunuz bız oglumla
canım o set üçlü olan değilmi çantasıda var hani resmi eklemeyi beceremedim
ya aslında biz ne yaparsak yapalım çatlayacaksa çatlıyor
bende şimdilik düşünmüyorum çok çatlarsam alabilirimmmm
Benim annemde hiç yok denecek kadar a z çatlak var
İki kardeşiz yani iki gebelik ve hiçbirşey sürmemiş sadece çok azcık çatlağı var oda belli belirsiz çamaşır hizasında inşlalah bende ona çekerim
ketenhelva bir de eczanemizde sitesinde pişik önleyici kremde kampanya var
bir tüp alana ikincisi %50 indirimli
mustela diye aratırsan 3. sayfada sanırım çıkıyor 2 tüp birden koymuşlar 42 tlye
ben ondan almıştım öyle baya ekonomik oluyor
Slm kızlar dün gece eşim geç gelcekti bende burda dolanırken ultrason fotolarına denk geldim bogazım dügümlendi,gidip bende eski ultrason fotolarına bakmak istedim ama yapmadım.eşim gelincede başladım ağlamaya zaman geçiyor hepinizin bebikleri oldu veya olcak,ben niye böyle zorlandım diye düşümdüm 2011 evlenip 1.dogurup 2.ye gebe kalanlar var,,,hayatımda boşa geçen koca bir buçuk yıl
Slm kızlar dün gece eşim geç gelcekti bende burda dolanırken ultrason fotolarına denk geldim bogazım dügümlendi,gidip bende eski ultrason fotolarına bakmak istedim ama yapmadım.eşim gelincede başladım ağlamaya zaman geçiyor hepinizin bebikleri oldu veya olcak,ben niye böyle zorlandım diye düşümdüm 2011 evlenip 1.dogurup 2.ye gebe kalanlar var,,,hayatımda boşa geçen koca bir buçuk yıl
sağol canım bende alıyım ordan bide yağ dediğin vücut yağımı yoksa masaj yağımı :44:
hilalcim bence kendine haksızlık ediyosun senin hamile kalamama gibi bi sorunun yokki hem sende pıhtılaşma çıkmıştı sanırım buda bebeğin beslenmesini engellediği için düşüğe sebeb alıyor..artık iğne kullanarak bu sorunuda yeniceksin ve ben eminimki çok güzel bi anne olucak sın
Kızlar selam
off çok sıkılıorum ben bugün arkadaşımla görüştüm yemek yedik gezdik biraz o kızcağız 3 aylık bebeğini kaybetti karnında ben zaten 1 senedir bekliyorum diğer arkadaşlarımız aradı bu akşam buluşalım diye hemen kaçtım eve biri doğurmuş biri hamile tahmin edersiniz bende durmumu onlara açmak istemdiğim için evimdeyim
bu arada Gamzeden aldığım tariflerle hafiften bi kışa hazırlık yaptım
Sue Ztar Lovely cinsiyetleri öğrendiniz mi
Ztar a en so büyük ihtimal kız demişlerdi aman sağlıkla gelsinler yeter ki
Ferdayıda ne zamandır görmüyorum herkesin keyfi iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?